- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.241
hosbulduk beyaaanasılsın canım
evet hayalim devam ediyorum kasıklarımda hareketlilik var inş yumyumlardırsen napıyosun
sana 100 yazdıktı canım + 100 daha mı ekleyeyimm
hee ben merkezde sanmıştım beyaw
Ortmen yorgun.... selam kizlar
valla mi ay hadi hayirlisibende simdik yemek ne yapacam carsambada doktoruma kan vermeye gidecem cagirdilar artik neye bakacaklarsa
hadi kızlar bende kaçıyom akşamda gezmeye gidicezşimdi kociş gelmeden az daha çalışmalıyım
yine bekleriz minik kuşumçok güzelll yer beaa çok sevdim orayıı hatta zor gelidim burayaaa
evet ekle canım
Rabbim hayırlısını versin hayalim inş hepimiz birden hamiş kalırız bizim heriflerin ceketlerinde iş yok millet atıyo hamile bırakıyo
valla mi ay hadi hayirlisibende simdik yemek ne yapacam carsambada doktoruma kan vermeye gidecem cagirdilar artik neye bakacaklarsa
valla zikzakimm bizim ceketle isimiz olmadi elbise dolabini üzerimize attirmaliyizzzz aman dikkat altindada kalmayalim bebek ugrunaaa
evet ekle canım
Rabbim hayırlısını versin hayalim inş hepimiz birden hamiş kalırız bizim heriflerin ceketlerinde iş yok millet atıyo hamile bırakıyo
O ceket nerde satiliyosa alirim hemen nerde...evet ekle canım
Cepten yapiyom salliyom tutuyo bisi meselaayy yerim seniigeldinmi evine smile yaptin cünkü örtmenimm
hadi kızlar bende kaçıyom akşamda gezmeye gidicezşimdi kociş gelmeden az daha çalışmalıyım
O ceket nerde satiliyosa alirim hemen nerde...
Cepten yapiyom salliyom tutuyo bisi meselane yaptim cikinca gorecegim.
Oophhhh melegim de gezsin..
ekledimm cnmmm Allah kabul etsin inş..
bendee yemeği düşünüodum valla yasakımmmpırasamı yapsamm zeytinyağlııı senin yarın değilmidi canımmm randevvuu
ceketlermi kalitesiz acaba kiğılı falan alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?