Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbulduk beyaaa nasılsın canım

evet hayalim devam ediyorum kasıklarımda hareketlilik var inş yumyumlardır sen napıyosun

valla mi ay hadi hayirlisi bende simdik yemek ne yapacam carsambada doktoruma kan vermeye gidecem cagirdilar artik neye bakacaklarsa

hadi kızlar bende kaçıyom akşamda gezmeye gidicez şimdi kociş gelmeden az daha çalışmalıyım

evet ekle canım

Rabbim hayırlısını versin hayalim inş hepimiz birden hamiş kalırız bizim heriflerin ceketlerinde iş yok millet atıyo hamile bırakıyo

valla zikzakimm bizim ceketle isimiz olmadi elbise dolabini üzerimize attirmaliyizzzzaman dikkat altindada kalmayalim bebek ugrunaaa

valla mi ay hadi hayirlisi bende simdik yemek ne yapacam carsambada doktoruma kan vermeye gidecem cagirdilar artik neye bakacaklarsa

bendee yemeği düşünüodum valla yasakımmm pırasamı yapsamm zeytinyağlııı senin yarın değilmidi canımmm randevvuu

evet ekle canım

Rabbim hayırlısını versin hayalim inş hepimiz birden hamiş kalırız bizim heriflerin ceketlerinde iş yok millet atıyo hamile bırakıyo

ekledimm cnmmm Allah kabul etsin inş..

evet ekle canım

O ceket nerde satiliyosa alirim hemen nerde...
ayy yerim seniigeldinmi evine smile yaptin cünkü örtmenimm
Cepten yapiyom salliyom tutuyo bisi mesela ne yaptim cikinca gorecegim.
hadi kızlar bende kaçıyom akşamda gezmeye gidicez şimdi kociş gelmeden az daha çalışmalıyım

Oophhhh melegim de gezsin..

bendee yemeği düşünüodum valla yasakımmm pırasamı yapsamm zeytinyağlııı senin yarın değilmidi canımmm randevvuu

pirasa güzel olur yapilhannazim tel ettim bu gün carsamba gel 8.30 dedilerr..yaw yarin 3.günüm diyom yok erken gelmelisin diyolar .cünkü sali günü doktorum 2 de aciliyo..eee carsamba 4.gün oluyo bu seferde ay keske 3.gün olsaydi diyolarrr anlamadim gittii hayret biseyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…