Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

calistirmiyomu esin giremem demissinn

calışıtırır canım daa kpss ye girersemmm doğuya zorunlu görevim vaa 2 yıl :26::26::26: eşimin işi burdaa nasıl giderimmmm bekarkenn girdim çok sınava ama hep kontenjandan kaldımm şimdi evliyken hiç olmasss

naz ım bende okudum muhasebe ama sevmedğim için hiç çalışmak istemedim ben 4 yıl okudum sen kaç yıllık okudun

derdine derman nerdeyse canım allah oraya yönlendirsin seni
senin yaşadığın da çok zor ya bulupta kaybetmek hem bide kaç kez

ozamanda olmaz dogu görevi varsa

yanlış yazmışımmm yawww 2 olcak ooo

Ben de çook duygusalım canIM......
NE KADAR zor olduğunu bir ALLAH bir de yaşayanlar bilir.......DUA çok ediyorum hepiniz için......Burda güzel haberler de paylaşıcaz iNŞLLH.....

bende bi anda nazdan tırstım valla
galiba babası aşiret ağası dedim

vala doru melekim benim yasadiklarimda cok zor.canim benim kayip psikolojisini rabbim kimseye vermesin hemide arka arkaya 6 tanede ama rabbim sabrini verdiki halen kafayi yemedimm ama ruh halimde iyi degilher nekadar burada gülüp neseli olsamsa bi kac dakikada yada 1 saat sürüyo sonra canimin acidigini hssediyorumm

VALLA mı.....yav ben de dedim bu 32 ablaya mı sahip ki diye..........
sen daha burdamısın MELEKKK......
coŞTU yine topiğimiz......OOHhh herkez burda.............
yaww birisi bilgisayarın sandalyesin yapıştırıcı mı sürdü ne kalkamıyom
allah yardım etsin canım....6 bebek kaybetmek çook zor gerçekten allahım sabrınıda versin sana

yaww sormaa bebemm bende isteyerk gitmedm ticaret lisesine ama bak 13 yıldır yapıştı yakama bende 2 yıl balıkesirde okudumm şimdi açık öğretimde 3 den devam ediodum ama dondurdum seneye gene başlıcamm 3-4 sonrada mali müşavirlik sınavına girmeyi düşünüorummm bizim geçen sene kafalı toplayayyım şimdi olmuştummm

Son düzenleme:
bende bi anda nazdan tırstım valla
galiba babası aşiret ağası dedim
Ben de öyle sandım be bir anda......

Arkadaşalr ,,,, canlar.......been çıkommm....

Kocişim evin pistini hazırlamIŞ İNİŞE GEÇÇÇEM ARTIKIN BYyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…