- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.201
Hımmm ben seni kocişe şikayet edimm bari...MELEK burlarda geziyorrr ,,,, ders çalışmıyor deyim...........................oooooo sen okuyasaya kadar ben gidicemşimdi
kociş geldiğindebeni ders yaparken görsün
calistirmiyomu esin giremem demissinn
oooooo sen okuyasaya kadar ben gidicemşimdi
kociş geldiğindebeni ders yaparken görsün
naz ım bende okudum muhasebe ama sevmedğim için hiç çalışmakyokk cnm artıkk evlendimm giremem .... ha olmaz yaa belki kazanırım bide şansa çıkar uzak biyer gidemem eşimin işi çok ii burdaaevet muasebeciyim cnmm şimdi işte mali müşavirlik içinn kursa girtyom ama kanunlar değişmiş bakalı 3-5 yıla olumuyumm müşavir bileme
melekim annemler önce burdaydi ama simdi biraz türkiyede biraz buralardaankarada pihtilasma icin iyi doktorlar varmis pihtilasma topiginden okudumm bide o baksin igne dozuna ne diycek ayni faktörlerdemi pihtilasma bulacak bi baktirim diyorumm:26::26::26:
calışıtırır canım daa kpss ye girersemmm doğuya zorunlu görevim vaa 2 yıl :26::26::26: eşimin işi burdaa nasıl giderimmmmbekarkenn girdim çok sınava ama hep kontenjandan kaldımm şimdi evliyken hiç olmasss
iLHAnazımmm ,,, çok zor bi durum hem de............Başına gelmeyen bilemez.....
Biz kardeşiz sonuçta ablamla,,, onun canı yandığında benim de yanIYOR......
eLİMDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL ,,, üzülmesini hiç istemem ama RAbbim büyük vardır bir bildiği.....Demekki zamanı var daha..........
Yavvvv bir de şu yazdığına çok güldüm...32 ablam var.....Kız nerde 32 ablan....
Hımmm ben seni kocişe şikayet edimm bari...MELEK burlarda geziyorrr ,,,, ders çalışmıyor deyim...........................
Ben de çook duygusalım canIM......canım benim o kadar içli yazmışsın ki inan gözyaşlarımı tutamadımzaten çok duygusalım Allah çocuğunu sana bağışlasın ablana da bize de tez vakitte nasip etsin benim de sülalemdeki bütün kılar evlendikleri yıl anne oldular benim de olur sanıyordum ama olmayınca olmuyor tüm arkadaşlarım kuzenlerim anne oldu ama ben hala o duyguyu yaşayamadım bazen kendimi bu kadar hırpalamanın doğru olmadığını düşünüyom ama olmuyor işte canından bir parça olsun istiyorsun benim yeğenlerim var çok şükür ama hiçbirşey çocuğunun yerini tutamaz umarım ablan ve bizim gibiler de bu duyguyu yaşar inş
iLHAnazımmm ,,, çok zor bi durum hem de............Başına gelmeyen bilemez.....
Biz kardeşiz sonuçta ablamla,,, onun canı yandığında benim de yanIYOR......
eLİMDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL ,,, üzülmesini hiç istemem ama RAbbim büyük vardır bir bildiği.....Demekki zamanı var daha..........
Yavvvv bir de şu yazdığına çok güldüm...32 ablam var.....Kız nerde 32 ablan....
naz ım bende okudum muhasebe ama sevmedğim için hiç çalışmakistemedim ben 4 yıl okudum sen kaç yıllık okudun
derdine derman nerdeyse canım allah oraya yönlendirsin seni
senin yaşadığın da çok zor ya bulupta kaybetmek hem bide kaç kez
VALLA mı.....yav ben de dedim bu 32 ablaya mı sahip ki diye..........yanlış yazmışımmm yawww 2 olcak ooo
sen daha burdamısın MELEKKK....
:90::90::90::90::90::90:
yaww birisi bilgisayarın sandalyesin yapıştırıcı mı sürdü ne kalkamıyomVALLA mı.....yav ben de dedim bu 32 ablaya mı sahip ki diye..........
sen daha burdamısın MELEKKK.... ..
coŞTU yine topiğimiz......OOHhh herkez burda.............
allah yardım etsin canım....6 bebek kaybetmek çook zor gerçekten allahım sabrınıda versin sanavala doru melekim benim yasadiklarimda cok zor.canim benim kayip psikolojisini rabbim kimseye vermesin hemide arka arkaya 6 tanede ama rabbim sabrini verdiki halen kafayi yemedimm ama ruh halimde iyi degilher nekadar burada gülüp neseli olsamsa bi kac dakikada yada 1 saat sürüyo sonra canimin acidigini hssediyorumm
naz ım bende okudum muhasebe ama sevmedğim için hiç çalışmakistemedim ben 4 yıl okudum sen kaç yıllık okudun
derdine derman nerdeyse canım allah oraya yönlendirsin seni
senin yaşadığın da çok zor ya bulupta kaybetmek hem bide kaç kez
hosgeldin zikzakimm
Ben de öyle sandım be bir anda......bende bi anda nazdan tırstım valla
galiba babası aşiret ağası dedim
bende bi anda nazdan tırstım valla
galiba babası aşiret ağası dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?