- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.281
zikzakim gecen bi arkasimda görmüstüm yapmis cok begendimm zebra kek bende yapacam bu gün isteren sende yap.tadi harikaydi ya cok begendimm
Sayfa acilinca goruyomay örtmenimm eve gidince baksana yaptigin smileye kavga ediyonn
ayy bu kocalar kk ya kizmadan duramiyolarrrrr
unutmuşum yavv akşam seranatını yapmayımelekim hani bu gün sarkimizzzzz
Benim hazırlıklar gene elimde patlıyacak gibi geliyorrr
hopey what's your age honey?
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk
Evet caNIm..Çok zor bir durum.......Bir de bebeğini içnde hissedip birden onu senden koparıp almaları daha da zordur.......
her şey kısmet ,,,, zamanı gelince oluyor her şey,,, bebeğinizin geleceği bir zaman da vardır elbet........Çok geç olmadan bebişiniz sizinle olsun CANIm....
miamoremmm gelmemis ya cook merak ediyorum onuu:26::26:
tatlimmmmm geldimmm. Alttan muayene etti. kan tahlili aldi yine. ultrason ile bakti alttan, cok iyi dedi. ekranda gösterdi minicik bisiiii:)))) ama dogum tarihini 5 Aralik dedi. Kullandigin vitamin cok iyi gelmis iyi koruyor bebegi dedi. vitaminimi degistirdi. o kadar. 8 Martta bir daha gidecegiz:))))))
ayy bitanemmm cokk sevindimm ya bak Allaha sukur hic biseycik yokkbende 5 martta gidicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?