Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah canımm inşallahhhh ne diyimmm bekliyim görecezz 2 mart batımm

neysee cıkamıyomm ben kaçtım bu seferrr

zeynebnurum az sürmesine kafana takma canim benimm.o hamilelige engel degil 3 ile 7 gün süren regl normal kabul ediliyo...önemli olan yumurtlama olmasii.....

tamam yawrukusumm sen persembeye kadar haber vermeye calis bize ..bende seni cok seviyomm iyi geceler Allaha emanet oll

Son düzenleme:
ruyam sen burdasin gözlerime inanamiyorum hemide bu saatteee
VaH Vahh ,,,, yüreğine inecek şimdi yaSAKımın ,,, ben en iyisi bir daha gelmeyeyim bu saatte.......

hoş geldinn canımm iyi akşlamlar
Hoşbulduk CANım...........

bende iyiyim canım sağol bebişimdi Allaha şükür sen evlimisin canım bebeğin varmı

hayırlı akşamlar canım merhaba
hAYIRlı akşamlar..........

ne türden hazırlıklar karabiberim
ayıpsa söyleme
:))) ben yemek yapmakdan fazla anlamam qüzel bır yemek hazırlamaya calısdım bayada quzel olmus ellerıme sağlık sonra quzlce en mini ve seksi kıyafetımı qıydım . yatak odasına işte çıkolata fındık fıstık . snra oda bu hazırlıkları qorunce qıtmıs kestane alıp qeldi sobanın ustnde onları patlattık. snrasıda malum işte
Karam sen yine mi gazirlaniyon giz.
:) evet örtmenım ya dayanamadım hazırlandım valla
patlamıycak bize burdan güzel haberi vericeksin inşallah :)
emircim kalbıne mı doğdu patlamadı valla . ben yazdım dırk kapı çaldı

günaydın kızlarrr

herkese günaydııııın ben geldim
çok yoruluyorum artık çok uykusuzum ve bu şekilde konsantre olmak öyle zor ki
kafam da devamlı müsait bir yer olsa biraz kestirsem düşüncesi var
sizler gibi ben de evde olmak geç kalkmak istiyorum:89:

nasılsınız görüşmeyeli yine ortalık kaynamış da oynamış yaw
ben dün de çok yoğundum işten anneme geçtim çok geç geldik eve zaten anca yatabildim
bu akşama inşallah okuyp bilgi vereceğim hiçbişeyi yetiştiremiyorum inanın yaa

sorun değil ipekim biz herhanqi bir qelişme olursa bılqılendırırız senı

hoşbulduk çıtırım benim nabersin bakalım yine akşam bol aksiyonların olmuş
maşallahın var tatlım daim olsun inşallah bu coşkunuz

hea rabbım çoşkumuzu azaltmasın sımdıde msn de sohbet edıyorum kocişimle bu hafta ihracatımız var evraklarını duzenleyeceğimde onu konusuyoruz senden naber nasılsın bakalım

hea rabbım çoşkumuzu azaltmasın sımdıde msn de sohbet edıyorum kocişimle bu hafta ihracatımız var evraklarını duzenleyeceğimde onu konusuyoruz senden naber nasılsın bakalım

ben de aynı çalışıyorum işte ne olsun gelişme yok, işe git eve gel aynen devam
nerdensin sen karakuzum bu arada, benm de önümüzdeki hafta ihracatm olabilir

ben de aynı çalışıyorum işte ne olsun gelişme yok, işe git eve gel aynen devam
nerdensin sen karakuzum bu arada, benm de önümüzdeki hafta ihracatm olabilir

konyadayım evdeyım quzum. onceden benım kocanın yanında çalısıyordum evlenınce cıkdım işte ama işi co -k sevdqım ıcın kocam evrakları bana qonderıyor ben duzenlıyorum maıl atıyorum oda qemıcıye qumrukcuye qonderıyor ımzalayıp alala sen nerden quzum ,? ve ıhracatınız ne uzerıne ?*?

istanbul canım, ama benm iş gümrükleme değil, ben firmadan gönderim yapıcm ilaç üzerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…