- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.501
rabbim kabul etsin insalalhh az kalmis bitirince bildir fhm minikkusumm
valla zeynebnurum öyle hislere bagli olsaydi kk daki tüm kizlar hamileydi simdi o kadar belirti gören kendini hamile gibi hissedenler olduki ama cogu bos cikti .sen kendini dinlemeye calisma hic belirti vermeden o kadar cok hamile oldugunu ögrenen varki
öylee gitgide azalıyo iştee ondan şüphelenniyorum yaa
tamam canımm bugun bitiririmm engeç yarın sabahh a biterr hızlı okuyorumm ama giremezsemm cumaya çoktan bitmiş olurrr misafirim gelecek yatılıı biraz kalabalık belki fırsat bulamam girmeyeee gelmezlersee girerim bildiririmm ben de senii öptümmmm hayatımm iyi gecelerrr
seni seviyormmm
ben çıkıyorum kızlarr size hayırlı ve umut dolu geceler diliyorum öpüyorum sizleri
ben çıkıyorum kızlarr size hayırlı ve umut dolu geceler diliyorum öpüyorum sizleri
VaH Vahh ,,,, yüreğine inecek şimdi yaSAKımın ,,, ben en iyisi bir daha gelmeyeyim bu saatte.......ruyam sen burdasin gözlerime inanamiyorum hemide bu saatteee
Hoşbulduk CANım...........hoş geldinn canımm iyi akşlamlar
hAYIRlı akşamlar..........bende iyiyim canım sağol bebişimdi Allaha şükür sen evlimisin canım bebeğin varmı
hayırlı akşamlar canım merhaba
VaH Vahh ,,,, yüreğine inecek şimdi yaSAKımın ,,, ben en iyisi bir daha gelmeyeyim bu saatte.......
Hoşbulduk CANım...........
hAYIRlı akşamlar..........
günaydınlar herkesegünaydın kızlarrr
:))) ben yemek yapmakdan fazla anlamam qüzel bır yemek hazırlamaya calısdım bayada quzel olmus ellerıme sağlıkne türden hazırlıklar karabiberim
ayıpsa söyleme
:) evet örtmenım ya dayanamadım hazırlandım vallaKaram sen yine mi gazirlaniyon giz.
emircim kalbıne mı doğdu patlamadı valla . ben yazdım dırk kapı çaldıpatlamıycak bize burdan güzel haberi vericeksin inşallah :)
günaydın kızlarrr
ipekim Hoşggeldin günaydn canım
sorun değil ipekim biz herhanqi bir qelişme olursa bılqılendırırız senıherkese günaydııııın ben geldim
çok yoruluyorum artık çok uykusuzum ve bu şekilde konsantre olmak öyle zor ki
kafam da devamlı müsait bir yer olsa biraz kestirsem düşüncesi var
sizler gibi ben de evde olmak geç kalkmak istiyorum:89:
nasılsınız görüşmeyeli yine ortalık kaynamış da oynamış yaw
ben dün de çok yoğundum işten anneme geçtim çok geç geldik eve zaten anca yatabildim
bu akşama inşallah okuyp bilgi vereceğim hiçbişeyi yetiştiremiyorum inanın yaa
hoşbulduk çıtırım benimnabersin bakalım yine akşam bol aksiyonların olmuş
maşallahın var tatlım daim olsun inşallah bu coşkunuz
hearabbım çoşkumuzu azaltmasın sımdıde msn de sohbet edıyorum kocişimle bu hafta ihracatımız var evraklarını duzenleyeceğimde onu konusuyoruz senden naber nasılsın bakalım
ben de aynı çalışıyorum işte ne olsun gelişme yok, işe git eve gel aynen devam
nerdensin sen karakuzum bu arada, benm de önümüzdeki hafta ihracatm olabilir
konyadayım evdeyım quzum. onceden benım kocanın yanında çalısıyordum evlenınce cıkdım işte ama işi co -k sevdqım ıcın kocam evrakları bana qonderıyor ben duzenlıyorum maıl atıyorum oda qemıcıye qumrukcuye qonderıyor ımzalayıpalala sen nerden quzum ,? ve ıhracatınız ne uzerıne ?*?
istanbul canım, ama benm iş gümrükleme değil, ben firmadan gönderim yapıcm ilaç üzerine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?