Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım cuma günü dua yı kac ta yapacaksın aksammı gündüzmü

bu arada hayırlı aksamlar güzel bayanlar güzel anneler nasılsınız iyimisiniz hancek,loori

iyi demissin yatsin herifinnbende sükür cok iyiym canim zeynebnurumm..carsamba doktora gidecem bi kan alacaklarmis niye alacakalrsa bilmiyorum da sabak erkenden gel dediler düsünmüyorlarki bu kiz nasi erkenden kalksinn

git canımm hayırlı sonuçlarlaa gel inşallah bende pazartesiye bi doktordan randevu aldım bakalımm reglimin 2. günü felan oluyooo geç gelirsee belki birinci gun olurr bi sorun olurmu acabaaaaa

zeynepnur merhaba canım selam nasılsın inşallah iyisindir umarım canım

git canımm hayırlı sonuçlarlaa gel inşallah bende pazartesiye bi doktordan randevu aldım bakalımm reglimin 2. günü felan oluyooo geç gelirsee belki birinci gun olurr bi sorun olurmu acabaaaaa

valla zeynebim nurum benimde carsamba reglimin 4.günü bana 3 ila 6 .günler arasi olabilir dedilerrr..ama en iyisi 3 .gün oluyo..yarin benimki 3 .gündü ama yarin 2 de acildigi icin gec oluyo sabah erkenden gelmen gerek dedilerr.. sorun olmaz inslaah 3 .gününe denk gelirse daha iyi olurr.sen niye gidecen hormon testimi yaptiracann

canım cuma günü dua yı kac ta yapacaksın aksammı gündüzmü

fhm canim hos geldinn tam eminim degil ama galiba aksam olur cünkü nuarin arkasimiz gündüz calisiyo ..aksam müsait olur duasini o yapacak cünküü

Nuarin mi yapacak duayı ekledin değilmi canım 100 taneyi çektim +200daha çekecem diye özel mesaj attım sana cumaya kadar bitiririm 200 taneyi canım

evet canımm bi bakılsın ne var ne yokk en azından içim rahat ederrr sorun varsa tedavi olurumm yoksaa akışına bırakırım artık neyapımm yaaaaaa yoruldum şimdidennn

hımm birinci güne gelirse bende iptal ederim sonra giderimm

Nuarin mi yapacak duayı ekledin değilmi canım 100 taneyi çektim +200daha çekecem diye özel mesaj attım sana cumaya kadar bitiririm 200 taneyi canım

aldim mesajini bende ilhaanza bildirdim oda ekledi ama ben yine kontrol ederimm...evet nuarin apacak ilk basta öyle kararlastirmistikk

insalalh bu baktir doru icin rahat etsin insalalhta biseycik cikmazz...bi bekle bakalim kacinci güne denk gelecekk

yasagımm miamore sana birşey gönderecekmişş içmen için neydi oo 'ben faydasını gördümm demişş ... merak ettimm
faydasıı olursa bizde deneyelimmm

bende iyiyim canım sağol bebişimdi Allaha şükür sen evlimisin canım bebeğin varmı

hayırlı akşamlar canım merhaba

evliyim canımmmm bizde bu yedinci ayımızzz bebek çalışmalarındaa kısmet olmadı dahaa bir bucuk yıllık evliyimm sen nekadardırr istiyodunn

yasagımm miamore sana birşey gönderecekmişş içmen için neydi oo 'ben faydasını gördümm demişş ... merak ettimm
faydasıı olursa bizde deneyelimmm

zeyneb nurum aslanpencesi cayi ve civanpercemi cayii .türkiyeden almis...yaw bu ay onu kulanmis galiba faydasi olmus hamile simdi..sende al aktarcilara ne bi sor ankarada bulursun cünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…