- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.521
ilaçlaama şirlketinde mı çalışıyorsun sen ?
yok doğaltaş firması quzum . amerikaya mal qonderıyoruz ahan da söyle bırseyler sonra bunları duvara banyoyo mutfaqa falan doşüyorlar. bu mavi havuz bizim koydekı havuz
karaman bostanözünde tatlımay çoook güzelmiş bayıldımmm, sizin köy neresi canım ya bu havuz da pek güzelmiş :81:
iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah, ben de bayılırım dekorasyon işine :116:
ama bu iş imkanlara bakıyor tabi.. yoksa evimde neler yapmak istiyrum neler :103:
karaman bostanözünde tatlım
daha bana qıtmek nasip olmadı . oyle benım koca her haftasonu çelebım ve kuzenlerıyle orada
öyle tabıkı imkan yoksa baya zor yaparsın pahalı yani
konya doğma buyumelıyım ama evlenınce koca köylü olduk :) karamanlıyım artıksen kendin de konyalımısın canım ?? ben de akşehirliyim :)
aramızda 1 saat varmış :)
geçmişe de bakmadım ben aamaaa işleri vardır belkı yorqundurlar bolmıyorum serenat yapalım bızdeevet ama ben de hep İstanbuldayım işte, gelemiyoruz işte pek oralara ...
kızlardan gelen giden yok, daha yatıyolar mı bu hatunlar böyle yahuu:44:
gidip de uyandırlaım şunları artıkın olmaki böle
geçmişe de bakmadım ben aamaaa işleri vardır belkı yorqundurlar bolmıyorum serenat yapalım bızde
amaaan karabiberim burda benm kimi napam şimdi :117:
ben sana yapacam serenatı cnımmm
karabiberiiiiimvur kadehlere hadi içeliiiiim
:79::79::79::79::118::118::118::118::118::118:
bi S.Ortaç şarkısı duydum,hemen atladım topiğe
amaaan karabiberim burda benm kimi napam şimdi :117:
ben sana yapacam serenatı cnımmm
karabiberiiiiimvur kadehlere hadi içeliiiiim
:79::79::79::79::118::118::118::118::118::118:
yandan yandanbenim koca içdiğimi duyarsa kelimi kopartır ahanda boyle yapar :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
gel canım gel hoşgeldin hadi hep beraberr
pufpufum da gelmiş:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
estagfurullah canım her zaman çık qel al bırde ben patlatayım şarkı SANA DEĞMEZBU SİTEMLER SANA DEĞMEZhehehe atladım hemen geldim.. yüzsüz gibi
aynı şekilde canım ben de şarkı icabı yoksa kullanmıyoruz biz de yani :13:
estagfurullah canım her zaman çık qel al bırde ben patlatayım şarkı SANA DEĞMEZBU SİTEMLER SANA DEĞMEZ
yaa ben bu sitedeki eşim veailesi topıklerını okuduqum zaman kafayı yıyorum bızımkıne sarıyorum sonra tartısıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?