Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evliyim canımmmm bizde bu yedinci ayımızzz bebek çalışmalarındaa kısmet olmadı dahaa bir bucuk yıllık evliyimm sen nekadardırr istiyodunn

Allahım hayırlısıylan dileğini versin bitanem sağlıkla beraber inşallah ben 4sene 2aylık evliyim canım 4yaşında oğlum var 2yi mehmet anasınıfına gi,tmeden çocuk olsun istedim canım

ihaanza ben sen ilgileniyorsun biliyordum canım oyüzden sana gönderdim bitanem

önemli degil fhm canim benim banada bildirebilirsinizzzz..su an ikimiz bakiyoz o listeyi yapiyo bende okuyan kisileri ona bildiriyom. tabi ilhannazimizda bakiyo okuyanlara ama gözden kacirmasin diye bende ardim ediyomm.farketmez ikimizden birine bildirebilirsinn

Son düzenleme:
Allahım hayırlısıylan dileğini versin bitanem sağlıkla beraber inşallah ben 4sene 2aylık evliyim canım 4yaşında oğlum var 2yi mehmet anasınıfına gi,tmeden çocuk olsun istedim canım

hımmm ne güzell Allah analı babalı büyütsün canımm 2. bebeğinine sağlıkla kucagına alırsın inşallah

ne kadar ve nasıl kullanıyosun canım biliyo musun alıyımm bendeee

bana söyle dedi...ikisini karisrtirip bi bardakta sicak suyla demleyecekmisimm günde 3 defa taze olarak yapip icecekmisimm..

reglin ilk günü baslayip son günü icmeyi birakacakmisimmm

bu ay denedim canımm vallaa tam yumurtlama günü ve öncesini iyi değerlendirdik amaa bakalım olacakmı olmıycakmıı bu seferde olmazsa başka bi sorun var zatennn

öyle deme hic zeynebnurum her yumurtlamada dölenme olmayabilir insalalh olmasin bi sorun ne..belkide olmustur hic belli olmazzz

hımm teşekkurler canımm bi bakımda alıyımm
denemekte fayda varrrrrrr

aklinda bulunsun ama reglini bi bekle simdiden kesinlikle icme hamilelikte icilmiyo cünkü ne olur olmaz bi batini bekle..inslalah coktan gelmistirrr kuzucugunn

Son düzenleme:
dualarıda okudum 50 tane felan kaldıı yavaş yavaş kalkıyımdaa namazımı kılıp okuyumm canımmmm sen daha burdamısın yasağımmmm

dualarıda okudum 50 tane felan kaldıı yavaş yavaş kalkıyımdaa namazımı kılıp okuyumm canımmmm sen daha burdamısın yasağımmmm

Allah kabul etsin zeynebnurummmm .bitince ya bana yada ilhananzima bildir canim benimm..inslaalh dualarimiz kabul lur..rabbim namazinida kabul etsin insalalhh..bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi ..iyi gecelerr öptümm

Son düzenleme:
alah kabul etsin zeynebnurummmm .bitince ya baan yada ilhananzima bildir canim benimm..inslaalh dualarimiz kabul lur..rabbim namazinida kabul etsin insalalhh..bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi ..iyi gecelerr öptümm

inşallah gelmiştirr bebişim canımm amaa hiç öyle hissetmiyorummm buay cok ümitsizimmm ama bi yandandaa ya olduysa ya tutduysa demiyoda değilim yanii

Son düzenleme:

tamam canım 150 tane kaldı bugün 50 çektim inşallh bitiririm

inşallah gelmiştirr bebişim canımm amaa hiç öyle hissetmiyorummm buay cok ümitsizimmm ama bi yandandaa ya olduysa ya tutduysa demiyoya değilim yanii

valla zeynebnurum öyle hislere bagli olsaydi kk daki tüm kizlar hamileydi simdi o kadar belirti gören kendini hamile gibi hissedenler olduki ama cogu bos cikti .sen kendini dinlemeye calisma hic belirti vermeden o kadar cok hamile oldugunu ögrenen varki

neka az sürüyomus reglınn...

öylee gitgide azalıyo iştee ondan şüphelenniyorum yaa

Allah kabul etsin zeynebnurummmm .bitince ya bana yada ilhananzima bildir canim benimm..inslaalh dualarimiz kabul lur..rabbim namazinida kabul etsin insalalhh..bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi ..iyi gecelerr öptümm

tamam canımm bugun bitiririmm engeç yarın sabahh a biterr hızlı okuyorumm ama giremezsemm cumaya çoktan bitmiş olurrr misafirim gelecek yatılıı biraz kalabalık belki fırsat bulamam girmeyeee gelmezlersee girerim bildiririmm ben de senii öptümmmm hayatımm iyi gecelerrr

seni seviyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…