- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.481
evliyim canımmmm bizde bu yedinci ayımızzz bebek çalışmalarındaa kısmet olmadı dahaa bir bucuk yıllık evliyimm sen nekadardırr istiyodunn
ihaanza ben sen ilgileniyorsun biliyordum canım oyüzden sana gönderdim bitanem
zeyneb nurum aslanpencesi cayi ve civanpercemi cayii .türkiyeden almis...yaw bu ay onu kulanmis galiba faydasi olmus hamile simdi..sende al aktarcilara ne bi sor ankarada bulursun cünküü
inşallah çıkmazz canımm kisede çıkmasınnn herşey yolunda gitsin inşallaahhhh
Allahım hayırlısıylan dileğini versin bitanem sağlıkla beraber inşallah ben 4sene 2aylık evliyim canım 4yaşında oğlum var 2yi mehmet anasınıfına gi,tmeden çocuk olsun istedim canım
ne kadar ve nasıl kullanıyosun canım biliyo musun alıyımm bendeee
insalalhh zeynebnurummm ovulasyon testini hic denemedin demi daha bide onu denesen keske
bana söyle dedi...ikisini karisrtirip bi bardakta sicak suyla demleyecekmisimm günde 3 defa taze olarak yapip icecekmisimm..
reglin ilk günü baslayip son günü icmeyi birakacakmisimmm
bu ay denedim canımm vallaa tam yumurtlama günü ve öncesini iyi değerlendirdik amaa bakalım olacakmı olmıycakmıı bu seferde olmazsa başka bi sorun var zatennn
hımm teşekkurler canımm bi bakımda alıyımm
denemekte fayda varrrrrrr
hımmm ne güzell Allah analı babalı büyütsün canımm 2. bebeğinine sağlıkla kucagına alırsın inşallah
dualarıda okudum 50 tane felan kaldıı yavaş yavaş kalkıyımdaa namazımı kılıp okuyumm canımmmm sen daha burdamısın yasağımmmm
aklinda bulunsun ama reglini bi bekle simdiden kesinlikle icme hamilelikte icilmiyo cünkü ne olur olmaz bi batini bekle..inslalah coktan gelmistirrr kuzucugunn
tamam canımm beklerimm ilk günü başlarımm benım zaten az sürüyoyaa 3 gun felan ancak içerim herhalde
alah kabul etsin zeynebnurummmm .bitince ya baan yada ilhananzima bildir canim benimm..inslaalh dualarimiz kabul lur..rabbim namazinida kabul etsin insalalhh..bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi ..iyi gecelerr öptümm
önemli degil fhm canim benim banada bildirebilirsinizzzz..su an ikimiz bakiyoz o listeyi yapiyo bende okuyan kisileri ona bildiriyom. tabi ilhannazimizda bakiyo okuyanlara ama gözden kacirmasin diye bende ardim ediyomm.farketmez ikimizden birine bildirebilirsinn
inşallah gelmiştirr bebişim canımm amaa hiç öyle hissetmiyorummm buay cok ümitsizimmm ama bi yandandaa ya olduysa ya tutduysa demiyoya değilim yanii
tamam canım 150 tane kaldı bugün 50 çektim inşallh bitiririm
neka az sürüyomus reglınn...
Allah kabul etsin zeynebnurummmm .bitince ya bana yada ilhananzima bildir canim benimm..inslaalh dualarimiz kabul lur..rabbim namazinida kabul etsin insalalhh..bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi ..iyi gecelerr öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?