- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.561
O ne kineGel bitanemmm geeel bende yemek yiyorum şimdi canın çekmesin samsa istedi canım yaptım yiyorum vallahi:))))Buyur gel beraber yiyelimmm
kadınlar kulubu ovulasyonuna qore ayın 18 23 een cok yumurtlama ve son part da 28 ı :) 28 ne hazırlık yapıyorumyapıyom valla ben yapdıkca oda bırseylerın ucundan tutmaya basladı yaşasınnn
Vallahi tam nerenin yemeği olduğunu bilmiyorum ama kayınvalidem bulgaristan göçmeni onlar yaparlar genelde bende çok severim..İstersen verebilirim tarifi çok pratik,kolay ve hafif bir yemek beğenirsin sanırım..Yufka,yoğurt ve sarımsak ana malzemeler:)))
Catlat patlat yumyumlari
Vallahi tam nerenin yemeği olduğunu bilmiyorum ama kayınvalidem bulgaristan göçmeni onlar yaparlar genelde bende çok severim..İstersen verebilirim tarifi çok pratik,kolay ve hafif bir yemek beğenirsin sanırım..Yufka,yoğurt ve sarımsak ana malzemeler:)))
Günaydınnn bitanemmm,nasılsınnn???
Kizlar ovulasyon testi yapan biri bana el sallasin bisi sorcam
ver balım benım kocaya yapayım
iyiyim canimmmm sen nasilsin? doktor ultrason da gösterdi bebegiiiii:)))
Oohhh eline saglik vede afiyetolsun derya baykal gibu hatunsun maasallah
Çok sevindim inan,cannım benimmm bak anladınmı şimdi buradaki drun menfaatci olduğunu pislikler.
Bütün 1 yufkayı boş olarak sıkı halde rulo yapıyorsun,sonra 1 parmak kalınlığında kesiyorsun,bu küçük lokmalık parçaları borcama sıkı olarak diz,ne kadar yapmak istersen bu işleme devam et,fırını yüksek derecede ayarla üzerleri kızarana kadar fırında tut.Derin bir kapta ayran yap yufkalar kızarınca bu ayranı yavaş yavaş yufkaların üzerine dök,fırını kapat tepsiyi fırının içine koy tekrar ama fırın kapalı olacak,ayranın kabında yoğurt eziyorsun sarımsaklı istersen sarımsaklı istemezsen sarımsaksız ben sevmediğim için sade yapıyorum.Fırındaki yufkalar ayranı çekince üzerine yoğun kıvamdaki yoğurdu döküyorsun,en son üzerine mantı sosu gibi sos hazırlayıp dökebilirsin ben şuan sossuz yiyorum diyette olduğum için.Umarım beğenirsin hayatım afiyet olsunnn
O gozun aydin canim. kalp atislarini da duydun mu? Cok heycanlandim bole okuyunca. aklima ben dayanabilirmiysim acaba aglardim heralde diye geldi.iyiyim canimmmm sen nasilsin? doktor ultrason da gösterdi bebegiiiii:)))
bu arada ne öğretmenisin canım sen ya merak ettim :)
O gozun aydin canim. kalp atislarini da duydun mu? Cok heycanlandim bole okuyunca. aklima ben dayanabilirmiysim acaba aglardim heralde diye geldi.
Kimya canim. ya 3 gundur yapiyom hep iki cizgi cikiyo silik de degil sadece kontrolun biraz daha acigi. bu ay tam da hasta olmadim bosa harcamasam mi testleri
ay gercekten yaa.. nasil uyuyabiliyorlar geceleri. Neyse Rabbim kimseyi sasirtmasinn... sen aldin mi caylari??
O gozun aydin canim. kalp atislarini da duydun mu? Cok heycanlandim bole okuyunca. aklima ben dayanabilirmiysim acaba aglardim heralde diye geldi.
Kimya canim. ya 3 gundur yapiyom hep iki cizgi cikiyo silik de degil sadece kontrolun biraz daha acigi. bu ay tam da hasta olmadim bosa harcamasam mi testleri
Bütün 1 yufkayı boş olarak sıkı halde rulo yapıyorsun,sonra 1 parmak kalınlığında kesiyorsun,bu küçük lokmalık parçaları borcama sıkı olarak diz,ne kadar yapmak istersen bu işleme devam et,fırını yüksek derecede ayarla üzerleri kızarana kadar fırında tut.Derin bir kapta ayran yap yufkalar kızarınca bu ayranı yavaş yavaş yufkaların üzerine dök,fırını kapat tepsiyi fırının içine koy tekrar ama fırın kapalı olacak,ayranın kabında yoğurt eziyorsun sarımsaklı istersen sarımsaklı istemezsen sarımsaksız ben sevmediğim için sade yapıyorum.Fırındaki yufkalar ayranı çekince üzerine yoğun kıvamdaki yoğurdu döküyorsun,en son üzerine mantı sosu gibi sos hazırlayıp dökebilirsin ben şuan sossuz yiyorum diyette olduğum için.Umarım beğenirsin hayatım afiyet olsunnn
anammmmmm canım fena çekdı valla dur yarın yapım
Yap hayatım yap çok lezzetli oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?