Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Gel bitanemmm geeel bende yemek yiyorum şimdi canın çekmesin samsa istedi canım yaptım yiyorum vallahi:))))Buyur gel beraber yiyelimmm
O ne kine
kadınlar kulubu ovulasyonuna qore ayın 18 23 een cok yumurtlama ve son part da 28 ı :) 28 ne hazırlık yapıyorum yapıyom valla ben yapdıkca oda bırseylerın ucundan tutmaya basladı yaşasınnn

Catlat patlat yumyumlari

ver balım benım kocaya yapayım

Oohhh eline saglik vede afiyetolsun derya baykal gibu hatunsun maasallah

ver balım benım kocaya yapayım

Bütün 1 yufkayı boş olarak sıkı halde rulo yapıyorsun,sonra 1 parmak kalınlığında kesiyorsun,bu küçük lokmalık parçaları borcama sıkı olarak diz,ne kadar yapmak istersen bu işleme devam et,fırını yüksek derecede ayarla üzerleri kızarana kadar fırında tut.Derin bir kapta ayran yap yufkalar kızarınca bu ayranı yavaş yavaş yufkaların üzerine dök,fırını kapat tepsiyi fırının içine koy tekrar ama fırın kapalı olacak,ayranın kabında yoğurt eziyorsun sarımsaklı istersen sarımsaklı istemezsen sarımsaksız ben sevmediğim için sade yapıyorum.Fırındaki yufkalar ayranı çekince üzerine yoğun kıvamdaki yoğurdu döküyorsun,en son üzerine mantı sosu gibi sos hazırlayıp dökebilirsin ben şuan sossuz yiyorum diyette olduğum için.Umarım beğenirsin hayatım afiyet olsunnn

anammmmmm canım fena çekdı valla dur yarın yapım

iyiyim canimmmm sen nasilsin? doktor ultrason da gösterdi bebegiiiii:)))
O gozun aydin canim. kalp atislarini da duydun mu? Cok heycanlandim bole okuyunca. aklima ben dayanabilirmiysim acaba aglardim heralde diye geldi.

bu arada ne öğretmenisin canım sen ya merak ettim :)

Kimya canim. ya 3 gundur yapiyom hep iki cizgi cikiyo silik de degil sadece kontrolun biraz daha acigi. bu ay tam da hasta olmadim bosa harcamasam mi testleri

örtmenım sen ılk qeldıqınde topıqe bana didinki beraber kalıyormuşuz hamıle dıye inş heee daha ıkımızınde zamanı var senın regli ne zaman ?

ay gercekten yaa.. nasil uyuyabiliyorlar geceleri. Neyse Rabbim kimseyi sasirtmasinn... sen aldin mi caylari??

Beğenilerini kontrol edermisin hayatımmm,maalesef henüz çarşıya inemedim bitanemmm bat 6 sı olursam eğer o zaman alacağım,şimdi almayayım dedim:))))

2 çizgi çıkıyosa yumurtlama zamanındasın demekki değerlendirseydin atlama sakın
adetten sonra kaçıncı gün başladın yapmaya, hatta şöyle söyliym düzenli adetin varsa işte 11-12.
günlerde yapmaya başladın ve 2 çizgi gördüysen doğrudur mutlaka değerlendir bu günleri :26:

Manti vari bisi bu. yerim herturlu hemde hepisini. cagirma beni ac kalirsin. su an tazmanya canavari var icimde gibi hissettim.

daha kalp atisi yok. sadece kücük bir kralti var. valla aglamak gelmedi aklima sasiriyorsun, doktorun dedigini hemen algilayamiyorsun. yani hazir degilsin hic bir seye.. sonra algiliyorsun:))) Rbbim tez zamanda hayirlisiyla insallah sanada yasatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…