- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.601
Gizlar azinizdan bal damliyo...ins hepimiz birden hamis oluruz rekor kiralim en bol hamisli topik
ama ama sen onları kocacıqına yapıyon olmaz kı ayıp olur
miamorem ayıptır soylemesı benım adetımm 12 de bıttı ve o qunden bu yana aralıksız calısdım bır pazar qunu hariç diyer qunler hep çalışmalardaydım dao yüzden bu ay azcık umutluyum
Ona her zaman sararım hayatım senin canın çekmiş sarar sarmaz gönderirim ne demek
valla o yüzden gögsüm şişti öyle onun sizini nasıl qeçireblirim diyeugrasıyorumşey adresı vermek yasak olmuyor dimi .? ve ev adresı tel ve ısmımı mı vereceqim quzum
Ben folik asit kullaniyom. bide sogan suyu:))doktorum bana calismalari yaparken icmem icin vitamin verdi. bebegin tutunmasini sagliyormus. adi Centrum ( hamile olanlar icin) normali de var ama doktorum daha hamile kalmadan hamile olanlar icin olanini cimaye basla dedi. dün kontrole gittigimde de vitamin cok ise yaramis dedi.
miamorem ayıptır soylemesı benım adetımm 12 de bıttı ve o qunden bu yana aralıksız calısdım bır pazar qunu hariç diyer qunler hep çalışmalardaydım dao yüzden bu ay azcık umutluyum
Vallahi yasak olup olmadığını bilmiyorum,sana nasıl kargo yapabileceksem o şekilde adres gerekli...Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum istersen araştır önce
tamam tatlım bakıyorum ıns yasak deqıldır ya
Caliskan hatun yaw. her gun de calismayin diyolar kiz adami dinlendir arada.
Sen araştır bebeğim ben evi kaldırmıştım mola vermiştim hem yemek yiyeyim hemde sizlere bakayım diye takıldım kaldım burda:)))Kk açık ben ara ara gelir bakar yazar giderim aklına bişey gelmesin sakın
Karabiberim nikiy nerde rastlamiyorum hic
bende msj attım kendıne yenı topık açmış orada takılıyor. bende tesaduf eserıqordum . arasıra qırıyormus bakıyormus bızım topıqe yazacak bısey bulamayınca cıkıyormus . 2 qun sonra yumurtlama qunumuymus bal çorekotu tarcın yıyormus öle dıdı baa
Ahanda ranza yaptim bi test daha azdaha silik cikti ama cok silik diil ne bu simdi
Unutulduk ha(((
hımmmmm çaktım davayı senigidi seni:))) ben yemek yapmakdan fazla anlamam qüzel bır yemek hazırlamaya calısdım bayada quzel olmus ellerıme sağlıksonra quzlce en mini ve seksi kıyafetımı qıydım . yatak odasına işte çıkolata fındık fıstık . snra oda bu hazırlıkları qorunce qıtmıs kestane alıp qeldi sobanın ustnde onları patlattık. snrasıda malum işte
:) evet örtmenım ya dayanamadım hazırlandım valla
emircim kalbıne mı doğdu patlamadı valla . ben yazdım dırk kapı çaldı
9 subatta olmam gerekiyodu 15 inde leke leke 3 gun fln geldi onu ben reglden sayamadim.bugün kaçıncı günün peki ya çok merak ettim ??
hımmmmm çaktım davayı senigidi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?