Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

miamorem ayıptır soylemesı benım adetımm 12 de bıttı ve o qunden bu yana aralıksız calısdım bır pazar qunu hariç diyer qunler hep çalışmalardaydım da o yüzden bu ay azcık umutluyum

doktorum bana calismalari yaparken icmem icin vitamin verdi. bebegin tutunmasini sagliyormus. adi Centrum ( hamile olanlar icin) normali de var ama doktorum daha hamile kalmadan hamile olanlar icin olanini cimaye basla dedi. dün kontrole gittigimde de vitamin cok ise yaramis dedi.

Ona her zaman sararım hayatım senin canın çekmiş sarar sarmaz gönderirim ne demek

valla o yüzden gögsüm şişti öyle onun sizini nasıl qeçireblirim diyeugrasıyorum şey adresı vermek yasak olmuyor dimi .? ve ev adresı tel ve ısmımı mı vereceqim quzum

valla o yüzden gögsüm şişti öyle onun sizini nasıl qeçireblirim diyeugrasıyorum şey adresı vermek yasak olmuyor dimi .? ve ev adresı tel ve ısmımı mı vereceqim quzum

Vallahi yasak olup olmadığını bilmiyorum,sana nasıl kargo yapabileceksem o şekilde adres gerekli...Ama yasak olup olmadığını bilmiyorum istersen araştır önce

Ben folik asit kullaniyom. bide sogan suyu:))
miamorem ayıptır soylemesı benım adetımm 12 de bıttı ve o qunden bu yana aralıksız calısdım bır pazar qunu hariç diyer qunler hep çalışmalardaydım da o yüzden bu ay azcık umutluyum

Caliskan hatun yaw. her gun de calismayin diyolar kiz adami dinlendir arada.

tamam tatlım bakıyorum ıns yasak deqıldır ya

Sen araştır bebeğim ben evi kaldırmıştım mola vermiştim hem yemek yiyeyim hemde sizlere bakayım diye takıldım kaldım burda:)))Kk açık ben ara ara gelir bakar yazar giderim aklına bişey gelmesin sakın

Caliskan hatun yaw. her gun de calismayin diyolar kiz adami dinlendir arada.
utandım tek taraflı deqilki adamda istemese zaten olmazdı öyle işte örtmenim ya
Sen araştır bebeğim ben evi kaldırmıştım mola vermiştim hem yemek yiyeyim hemde sizlere bakayım diye takıldım kaldım burda:)))Kk açık ben ara ara gelir bakar yazar giderim aklına bişey gelmesin sakın

tamam quzum bende araştırayım sen topla evini mua

Karabiberim nikiy nerde rastlamiyorum hic

bende msj attım kendıne yenı topık açmış orada takılıyor. bende tesaduf eserıqordum . arasıra qırıyormus bakıyormus bızım topıqe yazacak bısey bulamayınca cıkıyormus . 2 qun sonra yumurtlama qunumuymus bal çorekotu tarcın yıyormus öle dıdı baa

Unutulduk ha (((

hımmmmm çaktım davayı senigidi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…