Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yap hayatım yap çok lezzetli oluyoooo

ben de yemekteyiz programında şöle bi tarif görmüştüm, yalancı mantı diye,
kıymalı iç hazırlanıyo, yufkanın içine seriliyo yufka sarılıyo aynı senin gibi
güzel bir iple bağlanıp kaynar suya atılıyo biraz pişiriliyo o şekilde,
sonra çıkarıp kesilip üzerine de yoğurt ve sos üfff çok nefis görünüyodu o da
ama hançekin yaptığı daha pratik bişey gibi sanki

Manti vari bisi bu. yerim herturlu hemde hepisini. cagirma beni ac kalirsin. su an tazmanya canavari var icimde gibi hissettim.

Evet evet mantı vari bişey ama boş kıymasız:)))Ben ilk ediğimde sarımsaklı olduğu için beğenmemiştim kayınvalidem benim için sade yapmıştı bayıldımm..Küçük kare borcama yaptım tek yufkadan şimdi yarısı bitti yediriyorda maşallah kaldırdım hemen dolaba görmiiim diye bitecek yoksa:)))

örtmenım sen ılk qeldıqınde topıqe bana didinki beraber kalıyormuşuz hamıle dıye inş heee daha ıkımızınde zamanı var senın regli ne zaman ?

Valla karabiberim benim hersey karisti bu ay heray 26 27 gunde oluyodum 31.Gun leke vari bisiler geldi. dr neyim gittim kan testi fln bisi yok simdi ne zama bat mat bilemiyom. yumurtalarida rahat mi birakayim napayim takip etmeyeyim diyom. kisacasi regl duzgun gelmeden umudu kestim bu ay sogan neyim yapiyom.

o qunku yapdıqın sarmalar neymıs oyle hanceqım ya hepsı aynı boyda ve ip incecik

El alışınca büyük sarılmıyo bitaneemm,elime büyük yaprak gelirse ortadan ikiye bölüyorum onlarıda küçük olsun diye,annem bide benim için küçüklerini ayırıp öyle salamura yapar:)))Bak sarma demişken annemden yaprak getirmiştim dün içimde var buzlukta çıkariimde salsın akşama sariim ömrüme istiyodu oda ogün sardıklarımın hepsi istanbula gitti

İste bu ay duzen kacti acaba ondan hormonlar fln mi dengesizlesti hep pozitif olmaz ki bir gun diyo ustunde

bende hamile kaldigimin önceki ayinda adetim düzensizlesti. rahim hazirlik yapiyormus dediler. hyirlisi olsun...

umudunu kesme birtanem benım . bak bu ay sureklı ıyı haberler alıyoruz inş ikimizdende quzel haberler qelır

ya banada qonder yemınle bır taraflarım şişecek artık dün markete bakdım var mı yaprak dıye yokdu kafayı yıycem yenı cıkmasına da daha cok var ne yapacam bılmıyorum . dışardan hazır sarılmışlarda qüzel olmuyor offff offffffff

Adresini mesaj at bebeğim bugünki sardıklarımıda sana göndereyim ne demek

miamorem benımde uzun sureden sonra qeçen ay 7 qun qecıkdı acaba bende bu ay olabılırmıyım kı ınss yaaaa

bu ay degilse bile hazirlaniyordur. gelecek ay olabilir, yumurtla gününü bekleme. adetin biter bitmez gün asiri calisma yap. doktor bana 11 ile 16 si yumurtlala dedi ama ben 5 inde yumurtladim. bence gün falan sayma gün asiri yada iki güne bir yap

miamorem ayıptır soylemesı benım adetımm 12 de bıttı ve o qunden bu yana aralıksız calısdım bır pazar qunu hariç diyer qunler hep çalışmalardaydım da o yüzden bu ay azcık umutluyum

İste bu ay duzen kacti acaba ondan hormonlar fln mi dengesizlesti hep pozitif olmaz ki bir gun diyo ustunde

orası şöyle en koyu hali için ovul gunun dersek, hemen öncesinde ve hemen sonrasında da kontrolden hafif açık renkte pozitif verebilir ..
LH hormonunun düzeyine göre çıkıyo bu sonuçlar, ama sen daha iyi bilirsin tabi canım, dediğim gibi adetten kaç gün sonra yaptığına göre değişir birazda .. eğer adetten 12 gün sonra filan yaptıysan güvenli sonuçlar olabilir tatlım örtmenim canım benim

bende hamile kaldigimin önceki ayinda adetim düzensizlesti. rahim hazirlik yapiyormus dediler. hyirlisi olsun...
benm adet hep düzensiz hep düzensiz hatta gelmez de gelmez şu benm rahim de bu kadar hazırlığa şimdiye bebişleri sıra sıra dizeydi iyiydi

umudunu kesme birtanem benım . bak bu ay sureklı ıyı haberler alıyoruz inş ikimizdende quzel haberler qelır

inşallah canım öyle olur hakkınızda hayırlısı olsun, hepimiz için en iyisini dilerim hayırlısıyla

hamarat kadının hali de başka tam da acıktım şimdi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…