Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

9 subatta olmam gerekiyodu 15 inde leke leke 3 gun fln geldi onu ben reglden sayamadim.

örtmenim şimdi şöyle durum bence, 9 şubatta olmadın 5-6 gün gecikmen oldu sonra 15 inde oldun sen
o lekelenme dediğin muhtemelen adetindi, her zaman yoğun ve çok kanama olmayabilir benm hep leke gibi olur
şimdi bu hesaba göre de zaten birkaç gündür yumurtlama dönemindesin yani bu günleri değerlendirmen gerekir
tabi bunlar benim fikrim bence bu şekilde olmuş olabilir, normal periyodların kaç günde bir olur genellikle ??

yaa ben bu sitedeki eşim veailesi topıklerını okuduqum zaman kafayı yıyorum bızımkıne sarıyorum sonra tartısıyoruz

teyyy allahım ya karabiber ne güldürdün beni ben daha yeni üye olduğum için daha bulaşmadım o sitelere allahtan yoksa mahvolur ewliliğim :)))) zira yaklaşık yarım saat önce eşimi sinirden yakapaça evden kovdum kapıyı çarptım yüzüne gıcık etti beni :)))) şimdi aramış dalga geçiyor benimle :)))bi de malum adetim 9 gün geçti tüm duyguları hat safhada yaşıyorum...

aman bulaşma o zaman vldn sen hahahah hadı bakalım senın bebek haberlerını alırız ıns

Dusukten once 30 gundu sonra 26-27 gun oldu

kan testi yaptrsaydın :d dur senın ismnde ya valide ya vildan hanqısı

süpersin vallah vildan benim adım:)) kan testi hiç yaptırasım yok adetim gelene kadar ümidim yitmesin barim :) zaten sanırım yrn gelir kırmızılar çünkü bugün belim çok ağrıyor birde ilk defa bu kadar gecikti herkes senede bir oluyor öle gecikme durumları diyorlar onun için kasmadım kendimi hiç :)

hayırlısı o zman ccnm

Dusukten once 30 gundu sonra 26-27 gun oldu

yani 26-27 güne göre zaten bugünlerin ovul günün olması bakımından da çok mantıklı görünüyo
15ini adetin adetin olarak değerlendirince zaten bu günlerde yumurtluyo olmalısın inşallah
gönlüne göre olur canım hayırlısı olsun ...

vildan baya bi belli cnm :) canım bence de hiçbişey için erken davranma dur bakalım birkaç gün zarfında olmazsa o zaman yaptırırsın
ben o testleri yaptırıp da negatif sonuç almaktan öyle yoruldum ki (((

ben ilk bu ay okadar peşine düştüm ama deli gibi 9 gündür nerdeyse 2 günde 1 test yapar oldum (( ve şimdiden bunaldım negatiften hakkımızda hayırlısı diyelim canım napalım ne zaman nasipse o zaman gelsin göbişlerimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…