Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İns canim en onemlisi bekleyelim ama hayirlisi olsun. tabi duamizda hemen isteyebiliriz ama tevekkulallah
yok ben sükriye eşim mahmut

hehehehe

eee öğretmenim mersah yanı olsun o kadar

Aferin karabiberim otur 100

benim koca soruyor sabahdan beri int basında ne yapıyon dıye kızlarla konusuyorum dıyom qeç cevab verıyorum onada sınırlenıyor ahahahahahahaha

benim koca soruyor sabahdan beri int basında ne yapıyon dıye kızlarla konusuyorum dıyom qeç cevab verıyorum onada sınırlenıyor ahahahahahahaha

erkekler işte çocuk gibi bu tavırları :)))hehehe bnmkide dün gece sordu yeni üye olduğum için anlattım böle böle bi site diye diyo ki kadın adıyla erkeklerde girer belki oraya diyo dedim bi erkeğin adetle gebelikle saç boyasıyla ne işi olabilir hııımmm tamam ya o zaman naparsan yap dedi

slm kızlar bende geldim 11 yıl sonra anne oluyorum galiba adetime 4 gün vardı yani dün gebelik kanda gebelik baktım 9.66 çıktı iki gün sonra tekrar gel gene ölçelim dedi meraktan ölüyorum aklım sadece varmı yokmu ya çalışıyo:)) başka hiç bişi düşünemiyorum doktorumu aradım tekrar iki gün sonra tekrar ölçtür dedi yükselirse bana haber ver dedi uzun tedaviden sonra böle bi süpriz kalbim durcak sanki sizlerle ppaylaşmakistedim bana yardım cı olun... lütfen

kızlar ben ölem yaff gelmişim 28 ime anca bebe düşünüyorum yeni yeni düştü aklıma meğer şimdi düşünüomda geçmi kalmışım ne:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…