Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım çok ama çok mutlu oldum, sakin olmaya çalış sabret inşallah değerlerin yükselir ve herşey gönlüne göre olur
çok uzun zaman sonra sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah ama şu ilk zamanlarda olabildiğince
sakin ve metin kalmaya çalış biliyosun bisürü şey okuyoruz inşallah sağlıcakla büyüsün herşey yolunda gitsin inşallah
gönülden dilerim değerlerinin artmasını ve herşeyin güzel olmasını, tebrikler

slmmmmmmmmm conolarrrr noruyonuzzzzz

slms kaynatyruz napalım sen napysun bakalımmmm

vildancım hepımızın kocaları qırdıqımı anlattıqımızda erkek ısmıyle qırenler olur dıye badırelerı atlattık
ya hancekım sen beynım beynımımı okuyon yau bende kalksam bır cikolatalı kahve yapsamda içsem diye içimden qeçiriyordum
slmmmmmmmmm conolarrrr noruyonuzzzzz

ii poouuuhhhkkk etmişsin bacım ne diyim ben saaa deli kız ruhunda var belli:)
kocamı cok sevıyorum .daşırı derecede de deli doluyumdur tatlım .d zamanla qorursun sende tanırsın benı tum kızları
Kimse kimya sevmiyo yaa.. ogrenciler hocam sizi seviyoz kimyayi sevmiyoz diyolar aslinda ilginc ama zor geliyo galiba
zor kımya ya sayılardan bırseyler cıkıo perıyodlar falan kafa beyın bırakmıyordu bızde hep yaatardım ben o derste kopya cekerdım :d qeçtım 3 lede şükür
anaaaam hepiiiiz mi çıtırsınız yahu, yawrukuşlar sizi gidi

ipekim sen kaç yaşındasın kı yavrum

edammmmmmmm hoş qeldinnnn

rabbim inş. hamiledirsin inş.. nasıl bir tedaviler gördün anlatırmısın

evet örtmenim bebeqimle beraber byuycem inş bende
Senyap biz burda hep beraber buyuturuz..
Hayirli olsun canim. saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins.
anaaaam hepiiiiz mi çıtırsınız yahu, yawrukuşlar sizi gidi
Ooowww korktum bu nasil hitap. yasagim nerde korusun beni senden.
kızlar ben ölem yaff gelmişim 28 ime anca bebe düşünüyorum yeni yeni düştü aklıma meğer şimdi düşünüomda geçmi kalmışım ne:?

Canim bende 6 yil olacak evleneli iste hemen dusunmedik okul askerlik is meseleleri vardi. simdi de bekliyoz bakem.

Afiyet bal şeker olsun edaammmm temizlik yapıyorumda mola verdim kendime :)))Nasılsın görüşemedik

çok teşşekür ederim rabim olmayan herkeze versin inşallah çok başka bi duyguı alahım aratmasın kimseye umutsuz gittim olmazdedim ama doktor deyerlerin artmı iki gün sonra bidaha gel bakalım artış olcakmı dedi şok oldum hem bekliyo insan hem umutsuzsunya allah herkezi bu duygulardan kurtasın inşallah..

Kod:
aramızda pek bişey yokmuş 4 yaş ya altı üstü canım bak bozma moralimi böle konuşarakk 32 de erken bir yaş bi kere hıhhh( ben son bi senedir buna taktım otuza geldim ama hiç öyle hisetmiyorum kendimi :)

30umda anca evlenmeye karar verdim zaten :))))10 aydırda bebiş istiyoruz hayırlısıyla ayy bu ay 11 olduuuu:))))

Canim bende 6 yil olacak evleneli iste hemen dusunmedik okul askerlik is meseleleri vardi. simdi de bekliyoz bakem.

var mı bebiş yoksa hala bekleme aşaması mı? ya aslında benim planım yoktu ama sanırım zaman geçtikçe gözümde büyüyecek bebek yapmak onun için artık yapiim diyorum ama halen daha korkularım war bu aralar adetim gecikti diye heveslendim ama ne biliim ya kafam karışık aslına:)))

Kod:

30umda anca evlenmeye karar verdim zaten :))))10 aydırda bebiş istiyoruz hayırlısıyla ayy bu ay 11 olduuuu:))))

allah hayırlısı nasip etsin canım hepimize bence en doğru ideal yaşlarda yapmışsın tercihlerini ....bizim deli kıza baksana 20 sinde koşmuş kocişkosuna :)))

Yok. gecen sene vardi ama kaybettim 20 haftalik gebelk

allah hayırlısı nasip etsin canım hepimize bence en doğru ideal yaşlarda yapmışsın tercihlerini ....bizim deli kıza baksana 20 sinde koşmuş kocişkosuna :)))

vildancım o benım sonsuzum herseyım ömrüm sonsuzum snsuzum yırım onun azını yuzunu ben uwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…