- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.661
Hosgeldin edaaammm napalim oturuyoz. sohpet fln..slmmmmmmmmm conolarrrr noruyonuzzzzz
Eki Görüntüle 642557 Kahve molası kızlarr buyrunnn
mmmmmmelineeee sağlık Hancek'immmmmmmmmmmm
slm kızlar bende geldim 11 yıl sonra anne oluyorum galiba adetime 4 gün vardı yani dün gebelik kanda gebelik baktım 9.66 çıktı iki gün sonra tekrar gel gene ölçelim dedi meraktan ölüyorum aklım sadece varmı yokmu ya çalışıyo:)) başka hiç bişi düşünemiyorum doktorumu aradım tekrar iki gün sonra tekrar ölçtür dedi yükselirse bana haber ver dedi uzun tedaviden sonra böle bi süpriz kalbim durcak sanki sizlerle ppaylaşmakistedim bana yardım cı olun... lütfen
slmmmmmmmmm conolarrrr noruyonuzzzzz
kızlar ben ölem yaff gelmişim 28 ime anca bebe düşünüyorum yeni yeni düştü aklıma meğer şimdi düşünüomda geçmi kalmışım ne:?
vildancım hepımızın kocaları qırdıqımı anlattıqımızda erkek ısmıyle qırenler olur dıye badırelerı atlattıkerkekler işte çocuk gibi bu tavırları :)))hehehebnmkide dün gece sordu yeni üye olduğum için anlattım böle böle bi site diye diyo ki kadın adıyla erkeklerde girer belki oraya diyo dedim bi erkeğin adetle gebelikle saç boyasıyla ne işi olabilir hııımmm tamam ya o zaman naparsan yap dedi
ya hancekım sen beynım beynımımı okuyon yau bende kalksam bır cikolatalı kahve yapsamda içsem diye içimden qeçiriyordumEki Görüntüle 642557 Kahve molası kızlarr buyrunnn
slmmmmmmmmm conolarrrr noruyonuzzzzz
ii poouuuhhhkkk etmişsin bacım ne diyim ben saaadeli kız ruhunda var belli:)
zor kımya ya sayılardan bırseyler cıkıo perıyodlar falan kafa beyın bırakmıyordu bızde hep yaatardım ben o derste kopya cekerdım :d qeçtım 3 lede şükürKimse kimya sevmiyo yaa.. ogrenciler hocam sizi seviyoz kimyayi sevmiyoz diyolaraslinda ilginc ama zor geliyo galiba
anaaaam hepiiiiz mi çıtırsınız yahu, yawrukuşlar sizi gidi
Hosgeldin edaaammm napalim oturuyoz. sohpet fln..
Hah kahvelerde geldi ooohhh
aramızda pek bişey yokmuş 4 yaş ya altı üstü canım bak bozma moralimi böle konuşarakk 32 de erken bir yaş bi kere hıhhhBen 32 oldum gülüm ben napiiiim
slm kızlar bende geldim 11 yıl sonra anne oluyorum galiba adetime 4 gün vardı yani dün gebelik kanda gebelik baktım 9.66 çıktı iki gün sonra tekrar gel gene ölçelim dedi meraktan ölüyorum aklım sadece varmı yokmu ya çalışıyo:)) başka hiç bişi düşünemiyorum doktorumu aradım tekrar iki gün sonra tekrar ölçtür dedi yükselirse bana haber ver dedi uzun tedaviden sonra böle bi süpriz kalbim durcak sanki sizlerle ppaylaşmakistedim bana yardım cı olun... lütfen
ya hancekım sen beynım beynımımı okuyon yau bende kalksam bır cikolatalı kahve yapsamda içsem diye içimden qeçiriyordum
Senyap biz burda hep beraber buyuturuz..evet örtmenim bebeqimle beraber byuycem inş bende
Hayirli olsun canim. saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins.slm kızlar bende geldim 11 yıl sonra anne oluyorum galiba adetime 4 gün vardı yani dün gebelik kanda gebelik baktım 9.66 çıktı iki gün sonra tekrar gel gene ölçelim dedi meraktan ölüyorum aklım sadece varmı yokmu ya çalışıyo:)) başka hiç bişi düşünemiyorum doktorumu aradım tekrar iki gün sonra tekrar ölçtür dedi yükselirse bana haber ver dedi uzun tedaviden sonra böle bi süpriz kalbim durcak sanki sizlerle ppaylaşmakistedim bana yardım cı olun... lütfen
Ooowww korktum bu nasil hitap. yasagim nerde korusun beni senden.anaaaam hepiiiiz mi çıtırsınız yahu, yawrukuşlar sizi gidi
kızlar ben ölem yaff gelmişim 28 ime anca bebe düşünüyorum yeni yeni düştü aklıma meğer şimdi düşünüomda geçmi kalmışım ne:?
Afiyet bal şeker olsun edaammmm temizlik yapıyorumda mola verdim kendime :)))Nasılsın görüşemedik
aramızda pek bişey yokmuş 4 yaş ya altı üstü canım bak bozma moralimi böle konuşarakk 32 de erken bir yaş bi kere hıhhh( ben son bi senedir buna taktım otuza geldim ama hiç öyle hisetmiyorum kendimi :)
Senyap biz burda hep beraber buyuturuz..
Canim bende 6 yil olacak evleneli iste hemen dusunmedik okul askerlik is meseleleri vardi. simdi de bekliyoz bakem.
Kod:
30umda anca evlenmeye karar verdim zaten :))))10 aydırda bebiş istiyoruz hayırlısıyla ayy bu ay 11 olduuuu:))))
Kod:
30umda anca evlenmeye karar verdim zaten :))))10 aydırda bebiş istiyoruz hayırlısıyla ayy bu ay 11 olduuuu:))))
var mı bebiş yoksa hala bekleme aşaması mı? ya aslında benim planım yoktu ama sanırım zaman geçtikçe gözümde büyüyecek bebek yapmak onun için artık yapiim diyorum ama halen daha korkularım war bu aralar adetim gecikti diye heveslendim ama ne biliim ya kafam karışık aslına:)))
allah hayırlısı nasip etsin canım hepimize bence en doğru ideal yaşlarda yapmışsın tercihlerini ....bizim deli kıza baksana 20 sinde koşmuş kocişkosuna :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?