- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.701
üzüldüm canım((allah inş hayırlısını versinn bu sene şans getirsin sana inşş:)
aslında bitane kızım var 12 yaşında 3sene korunduk ondan sonra boş verd,k oplmadı doktora gitim olur bekle bitane bebeyin vardedi
olmadı son 3 senedirde lanetbi doktora denk geldim bunların dini imanı para derlerya bana klomeni veriyo yolu 5 6 ay böle geçti ensonunda eşimin sipermine bakalım dedi düşük dedi aşılama dedi rahim filmi dedi ne dediyse yaptım aşılama da yaptık geçen sene olmadı demeki tutmadı yumurta dedi eşiminde sipermleri çok yüksek çıktı yakamadan sonra banada salıklı bi yumurtan var tutar belki dedi tutmadı gitimgeldim gene klomen veriyo anlıycanız hit gel doktoru hayata küztüm herşeyyolunda alahım olmu insan isyan etmemk istemiyo neyse bi arkadaşım var dediki arkadaşım gelseni bu doktora götürim ben vaz geçtim tabi bu sırada gitmiyom hiç biyere 1 senedir yok kızm boş verolmuyo falan dedi yurt dışından geliyolar bu doktora nolur gidelim adam sadece çocuğu olmayanlara bakıyo hamile olupta rutin konturele bakmıyo alah razı olsun anlatım bu doktora işte bütün neyaptırdıysan ne ilaç kulandıysan heps,ini getir konturoledim dedi hepsine baktı senin hormon testlerin nerde dedi ben yok öle bişi istemedi benden dedim aşılama yapıyo hormon istemiyo böle doktorlara gitmeyin kzım dedi adetin ikinci günü çardı muayne eti hormonlşar tavan yapmı süt hormonum özellikle baktı baktı teste banadedi üzülme ama sana bişi dicem ben beyinde tümerden şüpeleniyom acil beyin filmidedi ve o sıradada tedavi yapcazseni dedi ama ben yıkıldım tabi timörden başkabişi düşünmüyom çocuk falan çıktı aklımdan deim ben çok uzuldum doktor bey ben çocuk falan kalmadı aklımda üzüme okadar daha bişiyok dedi adamın dedi çıktı filim çekildi falan 2 milim iyi huylu tümör çıktı hormonlar için ilaçalar ikinci ay deyerlerim yüksek çıktı işaalah dahada yükselirde benim hi,kayemde bu kızlar
sohbetiniz çok güzeldi hepinize çok teşekkür ederim ve memnun oldum hepinizle tanıştığıma ve yeni olmama rağmen hiç hissettirmediniz valla helal :)) ben ufaktan kaçar bi süre sizleri takip edrim okur uyurum biras baya uykusuzum da heyecan yaptım ya 9 gün gecikti diye..iki gündür uyku uyuyamıyorum doğru düzgün:))))kucak dolusu öpüyorum sizleri görüşürüz yine:)
hancegimm msj kutun dolmus balimmm silll
buradan yaziyim bari canimm acayip tatli cekiyo yine krizim geldi bende bisey yapmak istiyorum bana soyle kolay bi tarif soyleyebilirmisin evde olanlari sayiyorum:yumurta,kabartma tozu,vanilya,pudra sekeri,sut artik ne olursa
Yeni sildiydim daha yaaaa:)))))Sildim yine bebeğim benimmm...
Puding varmı evde 15 dakika sonra yiyebileceğin o tarifi verebilirim en pratik o var senin elinde olanlarla yapılabilece3k hemen
iste pudingim yok olsaydi heemn onu yapicaktim markette biraz uzak malum bide soguk :26: baska bisey yapamam mi
Hemen yazıyorum balımm bekle sen kağıt kalem al gel ben yazadurayım
iste pudingim yok olsaydi heemn onu yapicaktim markette biraz uzak malum bide soguk :26: baska bisey yapamam mi
Elindeki malzemelerden en kolay tavuk göğsü yapabilirsin bitanemmm yazıyorum
1 lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
çeyrek paket margarin
Tüm malzemeyi (margarin hariç)tencereye koy karıştırarak kaynat,içine margarini koy kaynayınca ocağı kapat 10-15 dakika blendırla yada mikserle çırp.Borcam tepsisine yayıp buzdolabına koy,eğer canın kakaolu istiyorsa birazda kakao ekleyebilirsin 1 yemek kaşığı kadar falan AFİYET OLSUN BALIMMMM
canimmm buda guzelmis cook sagol ama boyle kurabiye tarzi bisey olmaz mi oyle bisey istiyorumolmazsa bunu yapicam
Hmmm o zaman ben tarif defterimi alıp geliim bitanemmm
canimmm buda guzelmis cook sagol ama boyle kurabiye tarzi bisey olmaz mi oyle bisey istiyorumolmazsa bunu yapicam
tamam hancegim hazir kalemim kagidim
2 çay bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
biraz vanilya ve aldığı kadar un
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Üzerine yumurtanın sarırını sürüp susamda ekebilirsin istersen yada sade yapabilirsin bitanemmm afiyet olsun bitanemmmmmm
sana zahmet vermiyorum dimi
loorim hamileyim diye herbişeyden canın mı istiyo kız. Emir Bebek
Aşk olsun loorimm yaaa saçmalama lütfen...Çoook zahmet oldduuuu defteri alıp açıp içine bakmaaaaak ay nasssııııııl yorulduuuuuumm deli seni...Yeterki iste sen zahmetmi olur,Ben yanında olsam yapar yapar gelirim
tamam hancegim bunu yapiyim benn simdicook sagol tatlikommmm
biliyorum yavru ceylanimm yapmis kadar oldun yinede coook sagoll
Canımsın benim elma çekirdeğin istemiş tabiki teyzesi bulup buluşturur verir tarifleri ne demek,Habibtemm nerde gülüm bilgin varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?