Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üzüldüm canım ((allah inş hayırlısını versinn bu sene şans getirsin sana inşş:)

geçmiş olsun canım

hancegimm msj kutun dolmus balimmm silll

buradan yaziyim bari canimm acayip tatli cekiyo yine krizim geldi bende bisey yapmak istiyorum bana soyle kolay bi tarif soyleyebilirmisin evde olanlari sayiyorum:yumurta,kabartma tozu,vanilya,pudra sekeri,sut artik ne olursa

Son düzenleyen: Moderatör:

Her zaman gel hayatım benim biz buradayız genelde,Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canıımm benim sende öpüldünn hayatımm en kocamanındann

Yeni sildiydim daha yaaaa:)))))Sildim yine bebeğim benimmm...
Puding varmı evde 15 dakika sonra yiyebileceğin o tarifi verebilirim en pratik o var senin elinde olanlarla yapılabilece3k hemen

Yeni sildiydim daha yaaaa:)))))Sildim yine bebeğim benimmm...
Puding varmı evde 15 dakika sonra yiyebileceğin o tarifi verebilirim en pratik o var senin elinde olanlarla yapılabilece3k hemen

iste pudingim yok olsaydi heemn onu yapicaktim markette biraz uzak malum bide soguk :26: baska bisey yapamam mi

iste pudingim yok olsaydi heemn onu yapicaktim markette biraz uzak malum bide soguk :26: baska bisey yapamam mi

Elindeki malzemelerden en kolay tavuk göğsü yapabilirsin bitanemmm yazıyorum

1 lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
çeyrek paket margarin

Tüm malzemeyi (margarin hariç)tencereye koy karıştırarak kaynat,içine margarini koy kaynayınca ocağı kapat 10-15 dakika blendırla yada mikserle çırp.Borcam tepsisine yayıp buzdolabına koy,eğer canın kakaolu istiyorsa birazda kakao ekleyebilirsin 1 yemek kaşığı kadar falan AFİYET OLSUN BALIMMMM

canimmm buda guzelmis cook sagol ama boyle kurabiye tarzi bisey olmaz mi oyle bisey istiyorum olmazsa bunu yapicam

canimmm buda guzelmis cook sagol ama boyle kurabiye tarzi bisey olmaz mi oyle bisey istiyorum olmazsa bunu yapicam

2 çay bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı kabartma tozu
biraz vanilya ve aldığı kadar un
1 adet yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ

Üzerine yumurtanın sarırını sürüp susamda ekebilirsin istersen yada sade yapabilirsin bitanemmm afiyet olsun bitanemmmmmm

tamam hancegim bunu yapiyim benn simdi cook sagol tatlikommmm

sana zahmet vermiyorum dimi

Aşk olsun loorimm yaaa saçmalama lütfen...Çoook zahmet oldduuuu defteri alıp açıp içine bakmaaaaak ay nasssııııııl yorulduuuuuumm deli seni...Yeterki iste sen zahmetmi olur,Ben yanında olsam yapar yapar gelirim

biliyorum yavru ceylanimm yapmis kadar oldun yinede coook sagoll

Canımsın benim elma çekirdeğin istemiş tabiki teyzesi bulup buluşturur verir tarifleri ne demek,Habibtemm nerde gülüm bilgin varmı??

bitanemsinn yaa valla bilmiyorumm hancegimm uyuyodur kesin ben cikiyorum simdi yapiyimda gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…