Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ben 32 oldum gülüm ben napiiiim

evinana gibisin mubarek tarif iste çıkarsın versin, dolma iste sarsın göndersin
bu arada yaş olarak benm gibileri görmek sevindirdi beni :13:

30-40 arası için de açılan var mı acaba? :)))

aynen varsa bulursan bana da söyle olurmu, burada kötü oluyorum ben arasıra

aramızda pek bişey yokmuş 4 yaş ya altı üstü canım bak bozma moralimi böle konuşarakk 32 de erken bir yaş bi kere hıhhh( ben son bi senedir buna taktım otuza geldim ama hiç öyle hisetmiyorum kendimi :)

canım tam senin yaşlarındayken istemeye başladım ben de o ara bazı maniler oldu başlayamadık çalışmalara

Ooowww korktum bu nasil hitap. yasagim nerde korusun beni senden.

Canim bende 6 yil olacak evleneli iste hemen dusunmedik okul askerlik is meseleleri vardi. simdi de bekliyoz bakem.

aşkolsun şaka ettiydım korkutcek ne dedim yaww, seninle de evlilik yıllarımız tutuyo örtmenim canım benm

şey evet delıyımdır :d hancekım özel msjlarını bır temızle yavrum ya

Kızlar ben namaz kılmaya gıdıyorum öptüm hepinizi

hakkaten deli kız yaww bu kızçenin de durp durp kocişinin ağznı yimesi yokmu, gaz veriysun kocişimi aklıma getirysun hee
allah kabul etsin canım dualarına katmayı unutma sakııın

evinana gibisin mubarek tarif iste çıkarsın versin, dolma iste sarsın göndersin
bu arada yaş olarak benm gibileri görmek sevindirdi beni :13:

Yaştaşmıyız hayatım??Burdakiler çıtır ama çok cadı hepsi ayrı ayrı seviyorum hepsini canlarım onlar benim iyiki diyorum gelmişim tanımışım onları,ben çok meraklıyım hayatım ya yemeğe pastaya böreğe,el işlerine ne ararsan var yani :)))Seninde varsa istediğin tarif falan her şekilde yardımcı olurum hayatım

oooooh hatunlaaaar biri yimeğini yapsın :104:
öbürü temizliğini yapsın
birisi dinlensin uyusun :112::112::112::112::112:
ben napcam burda yapayalnız
çalışmak istemyrum ben de yaaaa

evet canım öyleyiz ben de çok sevdim enerji veriyolar bana iyi geliyo cidden
aynen bende meraklıyımdır çalışıyorum ben ama bende de her telden vardır pasta çörek, elişi örgü vs vs vs
ne tarifi istiyosun canım, ben tatlı meraklısıyımdır senin kadar engin çeşit tarif yoktur belki ama neblym
belki hoşuna giden de olur bilemedim şimdi

aşk olsn ıpekım neden kotu oluyorsun da yaşlarımız uyuşmasada beyın yaşlarımız uyusuyor ya sen orasına bak tatlım benim
dualarıma katıyorum canlarım benım hıc aklınız kalmasın .
ne quzel ısde sizin koçişlerede ıyı qelır . şebek ya oyle seyler yapdıqımda ıyıce bana baqlanıyor sen nasıl bır yaratıksın dıe elınden kurtulablene ask olsun yanı ondan yırım azını yuzunu kocacıqımın bır saatır zaten cevap vermıyor msnden merak ettım bıde cok özledım

ben biraz uyuyayım
iyi uykular örtmenim

oooooh hatunlaaaar biri yimeğini yapsın :104:
öbürü temizliğini yapsın
birisi dinlensin uyusun :112::112::112::112::112:
ben napcam burda yapayalnız
çalışmak istemyrum ben de yaaaa
ipekimmmmmmmmmmmm qeldımmm quzummmm qeldımm

gel quzummm gel nerelerdesin bugün zaten topiği biz açtık biz kapicez senle :13::13:
yasak hiç görünmedi bugn merak ettim yahu :44::44:

Kızlar ne var ne yok?
neler kaçırdım bu gün de?

Hoşgedin pazartesim
birşey kaçırmadın
hanceqım su anda temızlık yapıyor temızlıqı bıttıkten snra bana sarma sarcak yarında qndercek
loori nin elma çekırdeqı tatlı istemıs hancek tatlı tarıfı verdı o onu yapmaya qıttı
mersah uyumaya qıttı
edaa ortalıkda bır qorundu kayboldu
yasakdan hıc haber yok
vıldan dıye yenı bır ark katıldı
2 dene daha vardıda hatrlamıyorum şimcik isimlerını kısacası boyle

evet taa narin de yoktu, ilhanaz gelmedi nerelerde bu kızlar ya ???
ben de akşama giremycem pek o zamn da onlar gelir heralde

başlarına bırsey qelmesınde sağ salım aksama burda olsunlar o yeter canım . ben kızarım onlara yarn sabahdan qelırler erkenden

gelen geçmişe göz atmaya çalışıyo heralde eee tabi derin bir geçmiş olunca da çıkamıyolar haliyle kendimden biliommm

gelın meleklerım ben anlatıvereyım sıze qeçmısı evet ya bır ara bunaldım ben ben kızlar vr mı qelısme yazdım nuarınım hamıleymıs .D

işte bir özet ancak bu kadar güzel yapılır, sana 100 üzerinden 100 veriyorum yavrucuğumm
seviyorum seni karabiber,iyiki varsın..

hoşgeldiniz pazartesi sevmeyen salıyı hiç sevmez heralde :26:
bol bol kaynattık napalım siz neler yaptınız acep

evet doğru bildin canım bir mübarek cumayı bir de ertesini severim gerisi iş güç stres koşturmaca yoğunluk bunalmaca...
hem okul işi hem ev işi hem bebek için uğraşma çilesi hepsiyle uğraşıp duruyorum. o kadar isterdim ki bütün gün burada durabilmeyi, allah muhabbetinizi bol etsin ama olaylara konulara Fransız kalmak kötü oluyo, arkadaşlar özet geçiyo sağolsun

ben mesaiyi bitirdim şimdi de evdeki mesaime başlıyorum önce temizlik girişimleri ardından çamaşır atma makinaya sonra da yemek yapma sonrada paşamı beklemeye geçeceğim insşallah yetiştiririm hepsiniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…