- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.721
Canımsın benim elma çekirdeğin istemiş tabiki teyzesi bulup buluşturur verir tarifleri ne demek,Habibtemm nerde gülüm bilgin varmı??
Ben 32 oldum gülüm ben napiiiim
30-40 arası için de açılan var mı acaba? :)))
aramızda pek bişey yokmuş 4 yaş ya altı üstü canım bak bozma moralimi böle konuşarakk 32 de erken bir yaş bi kere hıhhh( ben son bi senedir buna taktım otuza geldim ama hiç öyle hisetmiyorum kendimi :)
Ooowww korktum bu nasil hitap. yasagim nerde korusun beni senden.
Canim bende 6 yil olacak evleneli iste hemen dusunmedik okul askerlik is meseleleri vardi. simdi de bekliyoz bakem.
şey evet delıyımdır :d hancekım özel msjlarını bır temızle yavrum ya
Kızlar ben namaz kılmaya gıdıyorum öptüm hepinizi
bitanemsinn yaavalla bilmiyorumm hancegimm uyuyodur kesin ben cikiyorum simdi yapiyimda gelirim yine
evinana gibisin mubarek tarif iste çıkarsın versin, dolma iste sarsın göndersin
bu arada yaş olarak benm gibileri görmek sevindirdi beni :13:
Yaştaşmıyız hayatım??Burdakiler çıtır ama çok cadı hepsi ayrı ayrı seviyorum hepsini canlarım onlar benim iyiki diyorum gelmişim tanımışım onları,ben çok meraklıyım hayatım ya yemeğe pastaya böreğe,el işlerine ne ararsan var yani :)))Seninde varsa istediğin tarif falan her şekilde yardımcı olurum hayatım
aynen varsa bulursan bana da söyle olurmu, burada kötü oluyorum ben arasıra
hakkaten deli kız yawwbu kızçenin de durp durp kocişinin ağznı yimesi yokmu, gaz veriysun kocişimi aklıma getirysun hee
allah kabul etsin canım dualarına katmayı unutma sakııın
iyi uykular örtmenimben biraz uyuyayım
ipekimmmmmmmmmmmm qeldımmm quzummmm qeldımmoooooh hatunlaaaar biri yimeğini yapsın:104:
öbürü temizliğini yapsın
birisi dinlensin uyusun :112::112::112::112::112:
ben napcam burda yapayalnız
çalışmak istemyrum ben de yaaaa
aşk olsn ıpekım neden kotu oluyorsun da yaşlarımız uyuşmasada beyın yaşlarımız uyusuyor ya sen orasına bak tatlım benim
dualarıma katıyorum canlarım benım hıc aklınız kalmasın .
ne quzel ısde sizin koçişlerede ıyı qelır . şebek ya oyle seyler yapdıqımda ıyıce bana baqlanıyor sen nasıl bır yaratıksın dıe elınden kurtulablene ask olsun yanıondan yırım azını yuzunu kocacıqımın bır saatır zaten cevap vermıyor msnden merak ettım bıde cok özledım
iyi uykular örtmenim
ipekimmmmmmmmmmmm qeldımmm quzummmm qeldımm
Kızlar ne var ne yok?
neler kaçırdım bu gün de?
Kızlar ne var ne yok?
neler kaçırdım bu gün de?
gel quzummm gel nerelerdesin bugün zaten topiği biz açtık biz kapicez senle :13::13:
yasak hiç görünmedi bugn merak ettim yahu :44::44:
he valla ole olacak bende bılmıyorum kı ya nuarınde hıc qorunmedı ıns bır problemlerı yokdur
evet taa narin de yoktu, ilhanaz gelmedi nerelerde bu kızlar ya ???
ben de akşama giremycem pek o zamn da onlar gelir heralde
edamm qozuktu semalarda
gelen geçmişe göz atmaya çalışıyo heralde eee tabi derin bir geçmiş olunca da çıkamıyolar haliyle kendimden biliommm
Hoşgedin pazartesim
birşey kaçırmadın
hanceqım su anda temızlık yapıyor temızlıqı bıttıkten snra bana sarma sarcak yarında qndercek
loori nin elma çekırdeqı tatlı istemıs hancek tatlı tarıfı verdı o onu yapmaya qıttı
mersah uyumaya qıttı
edaa ortalıkda bır qorundu kayboldu
yasakdan hıc haber yok
vıldan dıye yenı bır ark katıldı
2 dene daha vardıda hatrlamıyorum şimcik isimlerını kısacası boyle
hoşgeldinizpazartesi sevmeyen salıyı hiç sevmez heralde :26:
bol bol kaynattık napalım siz neler yaptınız acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?