- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.741
işte bir özet ancak bu kadar güzel yapılır, sana 100 üzerinden 100 veriyorum yavrucuğumm
seviyorum seni karabiber,iyiki varsın..
evet doğru bildin canım bir mübarek cumayı bir de ertesini severim gerisi iş güç stres koşturmaca yoğunluk bunalmaca...
hem okul işi hem ev işi hem bebek için uğraşma çilesi hepsiyle uğraşıp duruyorum. o kadar isterdim ki bütün gün burada durabilmeyi, allah muhabbetinizi bol etsin ama olaylara konulara Fransız kalmak kötü oluyo, arkadaşlar özet geçiyo sağolsun
ben mesaiyi bitirdim şimdi de evdeki mesaime başlıyorum önce temizlik girişimleri ardından çamaşır atma makinaya sonra da yemek yapma sonrada paşamı beklemeye geçeceğim insşallah yetiştiririm hepsiniiiiii
işte bir özet ancak bu kadar güzel yapılır, sana 100 üzerinden 100 veriyorum yavrucuğumm
seviyorum seni karabiber,iyiki varsın..
evet doğru bildin canım bir mübarek cumayı bir de ertesini severim gerisi iş güç stres koşturmaca yoğunluk bunalmaca...
hem okul işi hem ev işi hem bebek için uğraşma çilesi hepsiyle uğraşıp duruyorum. o kadar isterdim ki bütün gün burada durabilmeyi, allah muhabbetinizi bol etsin ama olaylara konulara Fransız kalmak kötü oluyo, arkadaşlar özet geçiyo sağolsun
ben mesaiyi bitirdim şimdi de evdeki mesaime başlıyorum önce temizlik girişimleri ardından çamaşır atma makinaya sonra da yemek yapma sonrada paşamı beklemeye geçeceğim insşallah yetiştiririm hepsiniiiiii
hadi şükrettim o zaman halime iyiki saçımı çekmişsin ya bide vursaydınHem severim hem doverim. telden yapiom salladim
Melekde qorundu semalarda
edaaaa melekkk dıkkatlı ının kuzular çarpısmayın
hadi şükrettim o zaman halime iyiki saçımı çekmişsin ya bide vursaydın
geldim karabiberim geldim dikkatli indim çok şükür kazasız belasız
çok şükür hoşqeldın sefalar qetirdin canım benım mua
geldim karabiberim geldim dikkatli indim çok şükür kazasız belasız
valla ya szde olmasanız ben evın ıcınde tek baısma kafayı yerdımcidden çok güzel anlattı bu çılgınbiber
sen de öğretmenmisin canım okul derken ??:44::44:
mesai bitmiş ne iyibenm de aynılarını yapmam lazım bugün
evde yemek yokaslında haftasonundan yaparım genelde ama
bu haftam çok yoğundu yapamadım malesf
henüz işten de çıkamadık eve bi gitsem, çamaşır yemek
bir de dualarımı bugün okumaya çalışayım diyorum bakalım
nerdensin canım sen bu arada
çok şükür hoşqeldın sefalar qetirdin canım benım mua
valla ya szde olmasanız ben evın ıcınde tek baısma kafayı yerdım
çılqın bıber abuwwwwwwww
kızlar aynı şehır veaynı semtte olsaydık ben hepıcinize yardım ederdım
öğretmenlerim sizsiziniz hocam mersah kımya örtmenım sen rehber öqretmenıydın demı yanılmıyorsam herneyse ıste anladınız
valla buqun benım 2. 100 alışım acaba 3. yüzümü kimden alacam ki
maş örtmenım ya sanarabbim nazarlardan saklasın inş seni . anuu örtmenım hele bırde evın içinde bebeqin böyle şebeklıkler ypınca iyice bunalacan hıhıhıhıhıhı
cidden çok güzel anlattı bu çılgınbiber
sen de öğretmenmisin canım okul derken ??:44::44:
mesai bitmiş ne iyibenm de aynılarını yapmam lazım bugün
evde yemek yokaslında haftasonundan yaparım genelde ama
bu haftam çok yoğundu yapamadım malesf
henüz işten de çıkamadık eve bi gitsem, çamaşır yemek
bir de dualarımı bugün okumaya çalışayım diyorum bakalım
nerdensin canım sen bu arada
kocam sağolsun bana o kadar doqru yolu qosterdı kı sukr kı artık namazlarımı hıc kaçırmıyorum dört dörtluk olmasada dualarımı edıyorum rabbım kabul etsın tamam bende aynı şekıldeetmiş kadar oldun çılgın çıtırım benmhem benm senden isteyebileceğim en büyük yardım zaten dua olurdu, hele ki namaz da kılıyosun maşallah sana, ee zaten dualarına kattığına göre şimdiden çok ama çok teşekkür ederim yardımların için canım bebişim olunca da ayrıca teşekkür edicem sana çılgınım, senin dualarında katkısıyla diye haber vercem inşallah
ayyy bebek olsun bir kez bile şikayet etmeyeceğime emin olabilirisn...babası da ben de özlemle bekliyoruz, ancak motivasyonum artar asla bunalmama izin vermem. hayatı tatlı kılacaktır eminim yeterki sağlıkla huzurla gelsin...
ben de öğretmenim canım rehber öğretmenim, 4000 tane minik yavrum var
Allah hepimize güç ve sabır versin
ayyy bebek olsun bir kez bile şikayet etmeyeceğime emin olabilirisn...babası da ben de özlemle bekliyoruz, ancak motivasyonum artar asla bunalmama izin vermem. hayatı tatlı kılacaktır eminim yeterki sağlıkla huzurla gelsin...
ben de öğretmenim canım rehber öğretmenim, 4000 tane minik yavrum var
Allah hepimize güç ve sabır versin
kızlar mamutum yime qelecekmıs hemen ben su köşeye sakladıqım yıyceklerı meydana cıkartayımyoksa kızacak valla sabahdan berı burdayım dıye tafra yapdı bıraz once kıskanc erkekler .
selam canlarımmm ben geldimmmmm
hoşqeldın nazımmmmmmmmmmmmmmmmmmselam canlarımmm ben geldimmmmm
kız sen beni çok güldürüyosun yaww alemsin
Kızlar en acilinden domates çorbası tarifi istiyyorummm
işte bir tek bunu düşünüyorum ben de biliyomusunuz, böyle zorluklar ve gecikmelerden sonra inşallah rabbim nasip ederse diyorum ki, nasıl bir motivasyon olur, herkesin dert yandığı şeyler benm moral kaynağım olur, evladım var onun için uykusuz kalsam nolur derim belkide, ona karşı daha sabırlı ve şefkatli olurum diye düşündüm, işte bu yüzden henüz hazır olmadan isteyen kişilerin olumsuz yorumladığı herşey benm için mutluluk kaynağı olur gibi geliyo ?? ama inşallah ve hepimiz için yüce rabbim daha fazla bekletmeden verir yavrularımızı kucağımıza ..
arkadaşım da geç planladı bebeğini şimdi bakıyorum da kocası da kendisi de zevkle ilgileniyolar hiçbişey zor gelmiyo kıza yani ne güzel
darısı hepimizin başına olsun inşallah bakalım ...
1 kg domates
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı sıvı yağ
Biraz kaşar rendesi
6 bardak su
Tuz
Domatesleri dikkatlice rendeleyelim. Diğer yanda bir tencereye (teflon bir tencere tercih edilir) unu koyup birazcık unu kavuralım. Domates rendesini ilave edip biraz daha çevi.relim. Yavaş yavaş suyunu aktaralım. Ancak topak topak ol.mamasına dikkat edelim. (Eğer topaklanır ise bir el blenderin-den yardım alabiliriz.) Sıvı yağı da ekleyip 15-20 dakika pişi.relim. Sütü ilave edip 5 dakika daha pişirelim. Servis yaparken üzerine rendelenmiş kaşar peyniri koyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?