Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar en acilinden domates çorbası tarifi istiyyorummm

canım 3-4 tane domatesi rondoda çek iyice, 2-3 kaşık unu biraz yağda hafif kavur sonra domatesi ekle, sonra da içine bşraz tuz az karabiber ekle sonra sıcak su kaynat biraz, domates un böle koyu bir kıvam alıcak, sonra çırpıcıyla sıcak suyu ekleyerek onu aç istediğin yoğunluğa getir sonra kısık atesşte bir taşım kaynat, o arada da biraz kaşa peynir rendele tamamdır

sorma ipekim yawwww bu gün birzz koşuşturmacalı idi neseki geldimmm tamam canımmm olurr ben listeyi gene koyuyorum buraya

4-5 adet domates, 1 çorba kaşığı domates salçası, 2 çorba kaşığı un, 2 çorba kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı tavuk veya et suyu, 1 çay bardağı tel şehriye, tuz, karabiber, fesleğen

Yapılışı

Domatesleri kabuklarını soyduktan sonra ister rendeden isterseniz el blenderinden geçirin. Tencereye tereyağı veya sıvıyağını dökün. Üzerine unu döküp kokusu çıkana kadar kavurun. daha sonra domatesleri ve sulandırdığınız salçayı aktarıp iyice karıştırın. 4 su bardağı kadar sıcak suyu da ilave edip karıştırmaya devam edin. Tel şehriyeyi ve tuzu da ekleyip kısık ateşte pişirmeye devam edin. Suyu eğer az gelirse su ilavesi yapın. Karabiberini ve fesleğenini de üzerine serptikten sonra sıcak olarak servis yapın.

canımm bak buda şehriyeliiii

ohh mis misss vede kolayyy

Olay budur bende aynen böyle yapıyorum,ama ben yazdan hazırladığım domateslerle yapıyorum daha lezzetli oluyor.Sizde yapın kızlar yada annelerimiz yapar yazın hazırlarlar alın onlardan yapın..

saoll cnmm nasılsın bugğn keyfin yerindedir inş..

keyfm cok super quzum rabbım her qunumu boyle yapsın :) sen nasılsın ? iysndır inş. ben su dometes corbasını yapmayı bır deneyeyım bakalım inş qüzel olur bızım kı cok sever kıvamını tutturabılırsem anuwww bızmkının elnden kurtulamam valla

loorimde yapacak ilhanazimda yapacakbende bi kac gün sonra kakolusunu deniycem insalalhhhh.. sifa olsun cici annene

gene kaldı başka güneee kurabiyerr çok yoruldumm yaaa yeni geldim ve yeni yemek yedimmm açlıktann düştü kulacıklarımmm

hoşqeldın nazımmmmmmmmmmmmmmmmmm

neden ipekim sen bırde benım yanımda olsan heralde qulmekden artık qerısını anldın sen

ya sırf terapi olsun diye atlayıp gelicem zaten konya yolları taştan çılgın kız çıakrdı beni baştan

kızlar ben hala işteyim sizler yemeklere başlamışsınız bile ohhhh maşallah =)))

ben de hala işteyim biraz sakindi bugn takılabildim buralarda da eve gidicne aynı telaş başlıcak koş oraya koş buraya

benm neler düşündüğümü bilsen canım ah bir bilsen, üstelik önüm arkam sağım solum hamile, şu gözleri tutabilsem

sorma ipekim yawwww bu gün birzz koşuşturmacalı idi neseki geldimmm tamam canımmm olurr ben listeyi gene koyuyorum buraya

anladım canım tammdr, ben haber vericem zaten sonrasında, diyorum bugün ben de evde takılmak istiyorum diye ya

çılgın kız ben süt koymuyorum, piştikten sonra nasıl tatlandırmak istersen öle yap ben içine şehriye atyrum kaşarlı sevmyrum ama geneli kaşarlı seviyo, azcık et suyu ya da bulyonda atılabilir tabiki

Son düzenleme:
kızlar hızınıza yetişemiyorum..... ve mesai dolmak üzere... ben yavaştan toparlanayım =)hepinize hayırlı akşamlar.............

ben de hala işteyim biraz sakindi bugn takılabildim buralarda da eve gidicne aynı telaş başlıcak koş oraya koş buraya

aynen benimde sakin sayılırdı................ şimdi miss gibi hava da biraz yürüyüş iyi gelecek................öpüyorum hepiniziii

qel qel kuzum hepınız cıkın qelın m super terapı olurum bırde yalancı cıg kofte yaparım ben sıze yanına tursu yanına acı sos quzel bırde tavsan kanı çay ohh ohh mis
tamam ben bır çorbayı deneyım qelırım hemen quzel olur ıns mua

selam kızlar ben geldimmm

canım hoşgeldin yaa, benm durumda hala gelişme yok bilymusun kendimi başka şeylere verip de kafamdan çıkarmaya çalışıyorum ((

kız ben sana daha ne diyim yaw maşallah, güzel yap bari de tuttur kıvamını hadi hadi :26:

kızlar hızınıza yetişemiyorum..... ve mesai dolmak üzere... ben yavaştan toparlanayım =)hepinize hayırlı akşamlar.............

aynen benimde sakin sayılırdı................ şimdi miss gibi hava da biraz yürüyüş iyi gelecek................öpüyorum hepiniziii

iyi yürümeler canım sana da, bugn ben biraz karabiber adlı çılgın kızla takıldım da son derece hızlandım

Son düzenleme:
ipekim sabırlı olmakdan başka çaremiz varmı biliyorum zor ama moralini düzeltecek şeyler yap hayatına yenilikler kat ben bir kuş aldım mesela beni okadar rahatlatıyorki konusturcam diye onla ugrasıyorum gün boyu odadan cıktıgım anda arkamdan sesleniyor çağırıyor beni moral oluyor sende bunun gibi bişeyler yap kafanı boşaltmak için bişeylerle mesgul ol rahatlatıcakdır seni bi nebze

Kuzuuuuummmm nerdesin seeeeennnn

yaww hancekim sorma hastane ye gittimmm benn kan pıhtı testi yaptırmak içinn sabah çıktım 7,20 de evdenn 3 saatt anca gittiim koştur koştuurr tam gittimmm geldim kıza ranvedu fişi açtırcammm anaaaaaaaaaa bi baktımm kimliğimmm yokkkkkkkkkkkkkkk kıza dedim şöle böleee yok dedi başka bişey demedi bende napimmm gelsin geri döndüm saat 2 di geldim kimliğim takıldı aklıma aradım taradımmm yokkkk dedim bu böle olmas herşey olabilir kalktım karakola gittim tutanak içinnn polis amca demesmi bacım yok yere gelmişin kuralllar değişti artık muhtardan kayıp belgesi alıp nüfur idaresine gityosun 80 tl para ödüosunnn alıyorsun o an düşüp bayılmak geldi içimdennn nese dedm vardır bi hayırr çıktımmm 1 saat otobüsbekledimm işte yarım saat oldu geledii bişyler yemeye çalıştımmmm şimdide burdayımmm amma yürüdüm haa bugün enaz 2 kilo vemişimdirrrr nese dedim ya vardır bi hayırr gerçekten vamışş hastalandımmm normalde de 28 günde bir hastalanırdımm tam 28 gün oldu kürtaj olalı neden bilmiorum ama böle sevinesim geldiiii sanki herşey düzene girio gibiii inşallahhhh
böle yane hancekimm ondan yoktummm

bende öyle bi çözümler düşünüyorum, kursa filan mı yazılsam, balık mı alsam bişeyler düşünüp de duruyorum inan ki, yok çaremiz tabiki biliyorum beni tek üzen şey şu bekleme süresi ama sökülemedim işte elmden bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…