- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.761
Kızlar en acilinden domates çorbası tarifi istiyyorummm
canım nerelerdeydiniz yahu çook bekledim sizi, biraz sonra çıkmam lazım benm de akşam girmeye çalışıcam ama bakalım ??
henüz okuyamadım nazcım ben, haftasonum çok yoğundu dün de annemdeydim çok geç gelebildim, bu akşama inşallah,haber vericem okuyunca zaten ben
hoşqeldın nazımmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden ipekimsen bırde benım yanımda olsan heralde qulmekden artık qerısını anldın sen
canım 3-4 tane domatesi rondoda çek iyice, 2-3 kaşık unu biraz yağda hafif kavur sonra domatesi ekle, sonra da içine bşraz tuz az karabiber eklesonra sıcak su kaynat biraz, domates un böle koyu bir kıvam alıcak, sonra çırpıcıyla sıcak suyu ekleyerek onu aç istediğin yoğunluğa getir sonra kısık atesşte bir taşım kaynat, o arada da biraz kaşa peynir rendele tamamdır
canım 3-4 tane domatesi rondoda çek iyice, 2-3 kaşık unu biraz yağda hafif kavur sonra domatesi ekle, sonra da içine bşraz tuz az karabiber eklesonra sıcak su kaynat biraz, domates un böle koyu bir kıvam alıcak, sonra çırpıcıyla sıcak suyu ekleyerek onu aç istediğin yoğunluğa getir sonra kısık atesşte bir taşım kaynat, o arada da biraz kaşa peynir rendele tamamdır
saoll cnmm nasılsın bugğn keyfin yerindedir inş..
loorimde yapacak ilhanazimda yapacakbende bi kac gün sonra kakolusunu deniycem insalalhhhh.. sifa olsun cici annene
sorma ipekim yawwww bu gün birzz koşuşturmacalı idi neseki geldimmmtamam canımmm olurr ben listeyi gene koyuyorum buraya
hoşqeldın nazımmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden ipekimsen bırde benım yanımda olsan heralde qulmekden artık qerısını anldın sen
kızlar ben hala işteyim sizler yemeklere başlamışsınız bile ohhhh maşallah =)))
geçen gün biraz fazla yağlı ve karıştırarak bişeyler yemiştim sonra üstüne su içince midem bi bulanmaya başladı sorma. o anda bile aklımdan gecen ilk cümle
"keşke hamile olsam da hep böyle midem bulansa" oldu... kafayı sıyırıyorum yavaş yavaşşş
sorma ipekim yawwww bu gün birzz koşuşturmacalı idi neseki geldimmmtamam canımmm olurr ben listeyi gene koyuyorum buraya
hoşş geldinnn zikzakımmmm
ben de hala işteyim biraz sakindi bugn takılabildim buralarda da eve gidicne aynı telaş başlıcak koş oraya koş buraya
ya sırf terapi olsun diye atlayıp gelicem zaten konya yolları taştan çılgın kız çıakrdı beni baştan
çılgın kız ben süt koymuyorum, piştikten sonra nasıl tatlandırmak istersen öle yap ben içine şehriye atyrum kaşarlı sevmyrum ama geneli kaşarlı seviyo, azcık et suyu ya da bulyonda atılabilir tabiki
selam kızlar ben geldimmm
keyfm cok super quzum rabbım her qunumu boyle yapsın :) sen nasılsın ? iysndır inş. ben su dometes corbasını yapmayı bır deneyeyım bakalım inş qüzel olur bızım kı cok sever kıvamını tutturabılırsem anuwwwbızmkının elnden kurtulamam valla
kızlar hızınıza yetişemiyorum..... ve mesai dolmak üzere... ben yavaştan toparlanayım =)hepinize hayırlı akşamlar.............
aynen benimde sakin sayılırdı................ şimdi miss gibi hava da biraz yürüyüş iyi gelecek................öpüyorum hepiniziii
Kuzuuuuummmm nerdesin seeeeennnn
ipekim sabırlı olmakdan başka çaremiz varmı biliyorum zor ama moralini düzeltecek şeyler yap hayatına yenilikler kat ben bir kuş aldım mesela beni okadar rahatlatıyorki konusturcam diye onla ugrasıyorum gün boyu odadan cıktıgım anda arkamdan sesleniyor çağırıyor beni moral oluyor sende bunun gibi bişeyler yap kafanı boşaltmak için bişeylerle mesgul ol rahatlatıcakdır seni bi nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?