Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..

neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaa

kolay gelsin cnm

nezaman başlanıyor tarif edebilirmisin cnm..

sena herzaman buraya gel canim valla pisman olmazsinnnn hepimiz ayri bi tatliyizda ayiptir söylemesi valla kendimiz övmüyomm gördükce tanidikca anlarsinnn sende

ben 1 yildir ugrasiyodum canim sonrasinda yasakhayal arkadasimiz bana sogan kurunu yap yap yap diye deli etti bende onun sayesinde yaptim ve olumlu sonuclar aldim Rabbbime sukurler olsun umarim sanada faydali olur

inşallah canım...doktora gittim rahim filmi ve sperm testi istedi bizde yaptırmadık illa gerek varmı bunlara :26:

inşallah canım...doktora gittim rahim filmi ve sperm testi istedi bizde yaptırmadık illa gerek varmı bunlara :26:

eger doktor istediyse yaptirmanda fayda var cunku tuplerin tikali olabilir o yuzden rahim filmi istemistir bence yaptir derim bi cok insa rahim filminden sonra bile hemen hamile kalabiliyo

bu sıcacık karşılama için çok teşekkür ederim kızlar moralim bozuktu açıldım biraz olsun
sena herzaman buraya gel canim valla pisman olmazsinnnn hepimiz ayri bi tatliyizda ayiptir söylemesi valla kendimiz övmüyomm gördükce tanidikca anlarsinnn sende
inşallah canım benim çok teşekkürler
kuru yapmadan once doktora gitmistim tabi ama hic bir sorunumun olmadigini soyleyip yolluyodu bende bu kuru denedim iste hemen

canım ne güzel bebişin seninle Rabbim saqlıkla kucaqına alamayı nasip etsin tatlım

insallah canimmm Rabbim sizlerede versinn

canim özelden yazdim sana tüm ayrintisiyla sogan kürünüüü
canım çok teşekkürler
eger doktor istediyse yaptirmanda fayda var cunku tuplerin tikali olabilir o yuzden rahim filmi istemistir bence yaptir derim bi cok insa rahim filminden sonra bile hemen hamile kalabiliyo
çok pahalı yaa 400tl...
aslinda bi yapilsa daha iyi olur sena canimm..en azindan bi sebep olmadigini ögrenirsen icin dahada rahat ederrr
tabi öyle ama maddi açıdan çok geldi..
Kızlar paşam geldi kaçıyorum beeeeeeeeeeennn

öpüyorum heppinizi, beni bekleyin anacığımmm

ne zaman gelirsin canım yarınmı?

canım çok teşekkürler

çok pahalı yaa 400tl...

tabi öyle ama maddi açıdan çok geldi..

ne zaman gelirsin canım yarınmı?

canim bebis icin degmez mi tabiki seni zorlicaksa ver demiyorum ama zorlamicaksa bi kac ayda belkide yaptirabilirsin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…