- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.921
peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..
neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaa
kolay gelsin cnm
nezaman başlanıyor tarif edebilirmisin cnm..
bu arada bu kürleri uygularken doktorada gidiyormusunuz yoksa sadece kürlemi hamiş kaldınız arkadaşlar...
ben 1 yildir ugrasiyodum canim sonrasinda yasakhayal arkadasimiz bana sogan kurunu yap yap yap diye deli etti bende onun sayesinde yaptim ve olumlu sonuclar aldim Rabbbime sukurler olsunumarim sanada faydali olur
valal benimkide tam 27 gün sonra oldu düsükten sonraki ikinci reglimm bence düzene girdi ilhannnazimmmmmmmmm
ben kaçtımm arkadaşlarr kocacımm geldii öpüyorumm sizleriii iyi akşamlarrr
inşallah canım...doktora gittim rahim filmi ve sperm testi istedi bizde yaptırmadık illa gerek varmı bunlara :26:
Allah bozmasın tatlım benimmmm
inşallah canım...doktora gittim rahim filmi ve sperm testi istedi bizde yaptırmadık illa gerek varmı bunlara :26:
ben kaçtımm arkadaşlarr kocacımm geldii öpüyorumm sizleriii iyi akşamlarrr
bu sıcacık karşılama için çok teşekkür ederim kızlar moralim bozuktu açıldım biraz olsunvalla kendi topiğimiz diye demiyorum çok neşelidir, çok yönlüdür topiğimiz...
burada herkes yakın arkadaş oldu dost oldu ama altın kuralımız "topiğe gelen kim olursa bağrımıza basarız" yeterki gönüller bir olsun...
inşallah canım benim çok teşekkürlersena herzaman buraya gel canim valla pisman olmazsinnnn hepimiz ayri bi tatliyizdaayiptir söylemesi valla kendimiz övmüyomm gördükce tanidikca anlarsinnn sende
kuru yapmadan once doktora gitmistim tabi ama hic bir sorunumun olmadigini soyleyip yolluyodu bende bu kuru denedim iste hemen
bu sıcacık karşılama için çok teşekkür ederim kızlar moralim bozuktu açıldım biraz olsun
inşallah canım benim çok teşekkürler
canım ne güzel bebişin seninle Rabbim saqlıkla kucaqına alamayı nasip etsin tatlım
Kızlar paşam geldi kaçıyorum beeeeeeeeeeennn
öpüyorum heppinizi, beni bekleyin anacığımmm
canım çok teşekkürlercanim özelden yazdim sana tüm ayrintisiyla sogan kürünüüü
çok pahalı yaa 400tl...eger doktor istediyse yaptirmanda fayda var cunku tuplerin tikali olabilir o yuzden rahim filmi istemistir bence yaptir derim bi cok insa rahim filminden sonra bile hemen hamile kalabiliyo
tabi öyle ama maddi açıdan çok geldi..aslinda bi yapilsa daha iyi olur sena canimm..en azindan bi sebep olmadigini ögrenirsen icin dahada rahat ederrr
insallah canimmm Rabbim sizlerede versinn
canım çok teşekkürler
çok pahalı yaa 400tl...
tabi öyle ama maddi açıdan çok geldi..
ne zaman gelirsin canım yarınmı?
ha gayret sadece 300 mesaj sonra 5 kalpcigin olcekkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?