Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bencede kafada bitiyo:26::26::26:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ayyyyyyy inişe geçerken FENA düştüM YAVVVVvvv................

işte aynı benim kafa böye şuan
bu ay ot mot çay bişey içeyim bari...anca eğlencem bunlar oldu artıkkk

hoşş geldinn canımmmmm gell burada pozitif oluoruzzz sadece bebek düşünmüoruzzz herşeyimizi paylaşıorzzz Allah büyüktür canımm olmadıysa vardır bi hayrııı

hoşbuldum tatlım teşekkürler...
ben hem kilo vermeye çalışıyorumhem bebiş istiyorum inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler..

bencede kafada bitiyo:26::26::26:

yasakım dün sana bi çay falan öneriyodu biri neydi o çay bi anlatsana bana..nasıl ve ne zaman içiceksinnn?

hoşbuldum canım teşekkür ederim..
herhangi bir yöntem uygulayan yada doktor kontrolüne giden varmı aranızda...

valla canim ben sogan kürü yapmistim bunla 3 defa hamile kaldim ama pihtilasma yüzünden kaybettimmm.ama yine yapacam .cok faydali bi kür

hoşbuldum tatlım teşekkürler...
ben hem kilo vermeye çalışıyorumhem bebiş istiyorum inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler..

inşallahhh canımmmm ama çokta kafaya takmamalııı ne kadardırr deniyorsunuzzz

yasakım dün sana bi çay falan öneriyodu biri neydi o çay bi anlatsana bana..nasıl ve ne zaman içiceksinnn?

pazartesi sevmezim miamore bu ay civanpercemi ve aslanpencesi cayi icmis ve hamile kalmis belki diyo onun faydasi oldu..bunun ikisini karistirip reglin 1.günü baslayip son gününe kadar günde taze yaparak 3 bardak demleyip icecekmisimm.sende bi dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…