- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.881
ahhh ah insan neyden fayda görüyorsa onu yapıp rahatlatmalı kendini de... iş kafada bitiyor, kafayı rahatlatmak lazım başka türlü olmaz.
beni de beklemek sıkıyor işte....
o boşluğu da dolduracak aktivite bulamıyorum açıkçası kuş, balık, kurs hiç biri tam oturamıyor kafama. değişik bişey bulursanız bana da haber verin emiiii
aynen canımm yumurtmalama döneminden birsonrakii bat a kadar o onbeşgünn yokmuu mahvediyo insanı kafamın içindee bi canlı varr sürekli orayıı kemiriyo sankii oldumuu ,tuttumuu , ya olmadıysa ,ya tutmadıysaaa çok kötü bi duyguu keşke daha kısa olsaymışşşşşşş
hoşbuldum canım teşekkür ederim..
herhangi bir yöntem uygulayan yada doktor kontrolüne giden varmı aranızda...
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ayyyyyyy inişe geçerken FENA düştüM YAVVVVvvv................
hoşş geldinn canımmmmmgell burada pozitif oluoruzzz sadece bebek düşünmüoruzzz herşeyimizi paylaşıorzzz Allah büyüktür canımm olmadıysa vardır bi hayrııı
aynen canımm yumurtmalama döneminden birsonrakii bat a kadar o onbeşgünn yokmuu mahvediyo insanı kafamın içindee bi canlı varr sürekli orayıı kemiriyo sankii oldumuu ,tuttumuu , ya olmadıysa ,ya tutmadıysaaa çok kötü bi duyguu keşke daha kısa olsaymışşşşşşş
bencede kafada bitiyo:26::26::26:
hosgeldin ruyammmmmmmmmm
Kızlar yavvv inerken düştüm pisti açın bir dahaki gelişimde................:18:süprügeniiii sevsinlerrr hoşş geldinnn cankuşummmmm
hoşbuldum canım teşekkür ederim..
herhangi bir yöntem uygulayan yada doktor kontrolüne giden varmı aranızda...
hoşbuldum tatlım teşekkürler...
ben hem kilo vermeye çalışıyorumhem bebiş istiyorum inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler..
selam canim ben sogan kuru uygulamistimm
valla canim ben sogan kürü yapmistim bunla 3 defa hamile kaldim ama pihtilasma yüzünden kaybettimmm.ama yine yapacam .cok faydali bi kür
kızlar soqan kürü yaptıqınız aymı hamiş kaldınız :26:
yasakım dün sana bi çay falan öneriyodu biri neydi o çay bi anlatsana bana..nasıl ve ne zaman içiceksinnn?
hoşbuldum tatlım teşekkürler...
ben hem kilo vermeye çalışıyorumhem bebiş istiyorum inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?