- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #7.901
kızlar soqan kürü yaptıqınız aymı hamiş kaldınız :26:
canlarr ben çıkıoyorummm şimdilikkk yemekl yapemmmm azcıkkkakşam gelrinnnnn soğan suyumu içcemmm dahaaa b u arada yasakım hastalandım yaww içmemde sakınca yoktur dimmiii
pazartesi sevmezim miamore bu ay civanpercemi ve aslanpencesi cayi icmis ve hamile kalmis belki diyo onun faydasi oldu..bunun ikisini karistirip reglin 1.günü baslayip son gününe kadar günde taze yaparak 3 bardak demleyip icecekmisimm.sende bi dene..
canlarr ben çıkıoyorummm şimdilikkk yemekl yapemmmm azcıkkkakşam gelrinnnnn soğan suyumu içcemmm dahaaa b u arada yasakım hastalandım yaww içmemde sakınca yoktur dimmiii
pazartesi sevmezim miamore bu ay civanpercemi ve aslanpencesi cayi icmis ve hamile kalmis belki diyo onun faydasi oldu..bunun ikisini karistirip reglin 1.günü baslayip son gününe kadar günde taze yaparak 3 bardak demleyip icecekmisimm.sende bi dene..
canlarımm yaaa bugun bi programımız vardıı dini birşeyy orda bi ablaa dedikii birinin çoçugu olmuyormuştaa onun içinn LEM YELİD çekermisiniz dedii bende nasıl nekadar çektiriyomuş diyeee sordummm 70 bin defaa lem yelid çekiliyormuşş herkes çekebilirr tektee isteyen çeksinn ama benim aklıma burada toplu çeke biliriz diye geldiii bu dualarımız bitincee ne dersiniz yapalım mııı
inşallahhh canımmmm ama çokta kafaya takmamalıııne kadardırr deniyorsunuzzz
yok ama niye devam ediyosunki simdi birakta regl bitince 7 gün sonra tekrar basla bence..
bu civanperçemi ve aslanpencesi at şeklinde mi? demleme olarak mı içiliyo? kaç dakika demleniyo? aç mı tok mu içiliyo?
bunları netleştirelim ayın 4ünde gelir benim kırmızılar senden bi daha bilgi istiycem o zaman
zeynebnurum olur niye olmasin tabi bide diger arkaslarada soralim valla herseyi okuyalim ..hic bos durmayalimmm.. bu bitince hemen baska dualara gecelimm.... bi tefriceyi bitirelimde konusuruzzz
3 bardağı arka arkaya mı içcess yasakım yoksa günde 3 fincan mı :26::26:
evet canımm soralımm sayı çok ama okunacak şey kısaa anlamıda güzell ihlas süresindee geçen len yelidd isteyen açıklamasına bakabilirr neyseeee hakkımızdaa hayırlısı ne diyimm ahanda zil çaldııı
peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..evet canimm ben o ay hamile kaldim ilk kez yapmistim
neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaahoşgeldin canıımm
vallahi elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ve mütemadiyen bebek düşünüyorummmm ben
kolay gelsin cnmcanlarr ben çıkıoyorummm şimdilikkk yemekl yapemmmm azcıkkkakşam gelrinnnnn soğan suyumu içcemmm dahaaa b u arada yasakım hastalandım yaww içmemde sakınca yoktur dimmiii
sena canimm ben ikisinde ilk ay birindede ikinci ay kalmistimm sende bi dene
evet yawww doğru diosunnnnben şimdi içmim zaten3-4 gün sonra biter o zaman başarınn artıkk belki soğan suyu içtiğm için bu kadar çabuk hastalandım olabilir mii tam 28 gün olduuu normal adet dönemide hastaladımm inşş... bi işarettiirr böle üzerimden bi yük kalktıı sankiii
peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..
neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaa
kolay gelsin cnm
nezaman başlanıyor tarif edebilirmisin cnm..
peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..
neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaa
kolay gelsin cnm
nezaman başlanıyor tarif edebilirmisin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?