Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarr ben çıkıoyorummm şimdilikkk yemekl yapemmmm azcıkkk akşam gelrinnnnn soğan suyumu içcemmm dahaaa b u arada yasakım hastalandım yaww içmemde sakınca yoktur dimmiii

canlarr ben çıkıoyorummm şimdilikkk yemekl yapemmmm azcıkkk akşam gelrinnnnn soğan suyumu içcemmm dahaaa b u arada yasakım hastalandım yaww içmemde sakınca yoktur dimmiii

yok ama niye devam ediyosunki simdi birakta regl bitince 7 gün sonra tekrar basla bence..

canlarımm yaaa bugun bi programımız vardıı dini birşeyy orda bi ablaa dedikii birinin çoçugu olmuyormuştaa onun içinn LEM YELİD çekermisiniz dedii bende nasıl nekadar çektiriyomuş diyeee sordummm 70 bin defaa lem yelid çekiliyormuşş herkes çekebilirr tektee isteyen çeksinn ama benim aklıma burada toplu çeke biliriz diye geldiii bu dualarımız bitincee ne dersiniz yapalım mııı

3 bardağı arka arkaya mı içcess yasakım yoksa günde 3 fincan mı :26::26:

canim sogan kurunu adetten 1 hafta sonra yap tekrar simdi icme gorusuruzz

bu civanperçemi ve aslanpencesi at şeklinde mi? demleme olarak mı içiliyo? kaç dakika demleniyo? aç mı tok mu içiliyo?

bunları netleştirelim ayın 4ünde gelir benim kırmızılar senden bi daha bilgi istiycem o zaman

zeynebnurum olur niye olmasin tabi bide diger arkaslarada soralim valla herseyi okuyalim ..hic bos durmayalimmm.. bu bitince hemen baska dualara gecelimm.... bi tefriceyi bitirelimde konusuruzzz

yok ama niye devam ediyosunki simdi birakta regl bitince 7 gün sonra tekrar basla bence..

evet yawww doğru diosunnnn ben şimdi içmim zaten3-4 gün sonra biter o zaman başarınn artıkk belki soğan suyu içtiğm için bu kadar çabuk hastalandım olabilir mii tam 28 gün olduuu normal adet dönemide hastaladımm inşş... bi işarettiirr böle üzerimden bi yük kalktıı sankiii

at seklindemi onu bilmiyorum .yada poset caymi gelince görelimm..acmi tokmu söylemedi bence farketmiyo ama miamore gelince bi sorarimm yinede..ben sana söylerim o zamannn

Son düzenleme:
zeynebnurum olur niye olmasin tabi bide diger arkaslarada soralim valla herseyi okuyalim ..hic bos durmayalimmm.. bu bitince hemen baska dualara gecelimm.... bi tefriceyi bitirelimde konusuruzzz

evet canımm soralımm sayı çok ama okunacak şey kısaa anlamıda güzell ihlas süresindee geçen len yelidd isteyen açıklamasına bakabilirr neyseeee hakkımızdaa hayırlısı ne diyimm ahanda zil çaldııı

herifinmi geldisayi önemli degil paylasir bitirrizzz zeynebnurummm

evet canimm ben o ay hamile kaldim ilk kez yapmistim
peki öncesinde kaç ay denemiştiniz canım..
hoşgeldin canıımm
vallahi elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ve mütemadiyen bebek düşünüyorummmm ben
neşeli bir topik galiba burası sevdim wallaa
kolay gelsin cnm
sena canimm ben ikisinde ilk ay birindede ikinci ay kalmistimm sende bi dene

nezaman başlanıyor tarif edebilirmisin cnm..

valal benimkide tam 27 gün sonra oldu düsükten sonraki ikinci reglimm bence düzene girdi ilhannnazimmmmmmmmm

kolay gelsin cnm

ben 1 yildir ugrasiyodum canim sonrasinda yasakhayal arkadasimiz bana sogan kurunu yap yap yap diye deli etti bende onun sayesinde yaptim ve olumlu sonuclar aldim Rabbbime sukurler olsun umarim sanada faydali olur

kolay gelsin cnm

valla kendi topiğimiz diye demiyorum çok neşelidir, çok yönlüdür topiğimiz...
burada herkes yakın arkadaş oldu dost oldu ama altın kuralımız "topiğe gelen kim olursa bağrımıza basarız" yeterki gönüller bir olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…