Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy kızlar çok heyecan yaptım önümüzdeki ay için çok ümitlendim Alah razı olsun hepinizden keyfim yerine geldi

ümidin hic bitmesin arzumm..valal sen gel buraya konusur dertlesirizz elimizden geldigince yardim ederizzzz..cok sey ögreniyoz birbirimizdenn

canim bebis icin degmez mi tabiki seni zorlicaksa ver demiyorum ama zorlamicaksa bi kac ayda belkide yaptirabilirsin :26:

bende yaptıramadımmm kan pıhtı testini gittim kimlik yokk napsam özelde 400 tl dediler orda yaptırsam da 3 günde alsammı sonucu yoksa araştırma hastç daha mı ii karar veremedim :26::26::26:

loorim ilhannazimm yaptirabilmismi pihtilasma testinii

ypk yasakımm o kada yolu gittim gelsin geri geldim kimliğim yokk valal otobüstdede aklıma geldidi haa ama yok cnm hiç çıkarmam ki cüzdandan dedim ve aklıma gelen başıma geldiii o değil de şimdii hastalandım yapmaslar dimi bitince gdim benn bide yasakımm böle kırmızı değil kann kahverengii :26::26::26::26: normal mi kii yada sopan suyumu söktürdü anlamış değilimm

selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm

aynen kimliksiz yapilmiyo zaten bide 80 tl vericek kiz kaybetti diye

h,çte çıkarmam cüzdan da acep markette mi düşürdümm gittim 3 er va 2 ana 1 markettt analarda yokk yarın bide markete sorcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…