Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üzülme bebeğim Rabbım buyüktür koymustur bi yoluna merak etme benımde oldu bi düşüğüm

öylemi canım zor işler işte biz hanımlar çekiyoruz zorlukları napalım beterinden korusun ...
inşallah yakındır daha fazla uzamaz canım bu işlerde örnek o kadar çokki yıllarca bekleyenler var
pes etmiyorlar ama dayanmak da zormuş gerçekten, inşaşşah rabbim hepimize şifa verir hayırlı evlat verir
seninkini de tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım maşallah

inş tatlım Rabbom cumlemıze nasip etsinnnn :2::2:

nerde kaybettigini biliyomu yosam evdemi ya:26:

her yanı aradım yaww yok evdeee içime kurt düştü şimdi değişmiş kanunlarda artık tutanakta vermiosunn muhtardan kayıp belg. sonra nüfus müd. 80 te para o kada ya biri olduyda kötü işleinde kullanırsaaa ayy Allah korunn ne diosummm bennnn Ağımdan yellr allsınnn

inş bulursun canım yasin_i şerif oku sitersen kayıp seylerın bulunmasında bire bir

peki canım denicem reqlim bitince

inşallah canım çok sevdim sizleri...
facedende görüşelim kızlar ekleyin arzu ulusoy ergin..

canım ben kullanıorumm face :26::26::26: sadece kk yı kuullanıorummm günde sık sık başka sosyall kaynağım yok malesfff [/COLOR

selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm

hoşgeldin canım ayy heryerin ağrır bi başın da değil nasıl olmıuş o öyle yaww yorgunluktan mı ????

ayy canım inşallah hemen bulabilirsin yaa çok akıl takılan mevzular bunlar ben de kredi kartımı hep o cep bu cep zor bulurum ama kimlik daha önemli tabiki

ilhananzim polise bildirdiysen kötü iste kullansalar bilemm sen sikayetini yapmissin korkma canimm bisey olmazz..sen bi an önce yenisi cikartmaya bakk kuzucumm.gecmis olsun..yeterki senin sagligin yerinde olsun bunlar haollonulur.üzme kendinii

Son düzenleme:
yasak nerdeymş ilhanaz nerelerdeymiş aceba kızlaaaar ben geldiiiim

Naz hastaneye gitmiş ama kimliğini bulamayınca testini yaptıramamış,eve gelmiş aramış aramış kimliği bulamamış kimlik hala kayıp,onunla uğraşmış bütün gün geldi şükür regl olmuş bugün,ama yasakhayalim nerde bilmiyorum onu görmedim bende şimdi geldim zaten,dualara başlayacağım eşim yatınca inşallah

yok canım malesef, benm bi düşük oldu, bir senedir bir daha kalamadım hamile
şimdi de kist var işte regl olmayı beklyrum ama olamıyorum böle işte malesef

canımm soğan suyu kullansana sende adet için ii dioalrr bide hayıt otu çayı :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…