- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.001
üzülme bebeğim Rabbım buyüktür koymustur bi yoluna merak etme benımde oldu bi düşüğüm
selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm
öylemi canım zor işler işte biz hanımlar çekiyoruz zorlukları napalım beterinden korusun ...
inşallah yakındır daha fazla uzamaz canım bu işlerde örnek o kadar çokki yıllarca bekleyenler var
pes etmiyorlar ama dayanmak da zormuş gerçekten, inşaşşah rabbim hepimize şifa verir hayırlı evlat verir
seninkini de tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım maşallah
nerde kaybettigini biliyomu yosam evdemi ya:26:
her yanı aradım yaww yok evdeee içime kurt düştü şimdi değişmiş kanunlarda artık tutanakta vermiosunn muhtardan kayıp belg. sonra nüfus müd. 80 te para o kada ya biri olduyda kötü işleinde kullanırsaaaayy Allah korunn ne diosummm bennnn Ağımdan yellr allsınnn
peki canım denicem reqlim bitince
inşallah canım çok sevdim sizleri...
facedende görüşelim kızlar ekleyin arzu ulusoy ergin..
selammm kızlarrrrrrrrrr ben geldımmm yaaa cok saçma sapan bısey olduuuu pc basında uyumusum felaket basım agrıdı bugunnnn az once uyandımmmm
her yanı aradım yaww yok evdeee içime kurt düştü şimdi değişmiş kanunlarda artık tutanakta vermiosunn muhtardan kayıp belg. sonra nüfus müd. 80 te para o kada ya biri olduyda kötü işleinde kullanırsaaaayy Allah korunn ne diosummm bennnn Ağımdan yellr allsınnn
arzumm bende bi cikimm.yemek zamani geldi benimki acikmisss
aksam gelirsen yine burda bulusalim canimm benimm simdilik Allaha emanet ol hoscakall
kızlar ortada fol yok yumurta yok 1 saattir bebek beşiklerine bakıyorum
yasak nerdeymş ilhanaz nerelerdeymiş aceba kızlaaaar ben geldiiiim
yasak nerdeymş ilhanaz nerelerdeymiş aceba kızlaaaar ben geldiiiim
daha yeni yemek yedim ben kendime geldim hançekiiim kahve şimdi lazım bana quzum yaw:126:
burdamiydin kuzucukgeldim kimseler yoktu bende gezmeye cikmistim kk da
herkesler çıktımı nerelerdesini bakiiiim ben geldim
yok canım malesef, benm bi düşük oldu, bir senedir bir daha kalamadım hamile
şimdi de kist var işte regl olmayı beklyrum ama olamıyorum böle işte malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?