Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw hancekim kusura bakmada benimde kafam karisti zikirmatik 322 diyosun ya onu anlayamadimm..25 okudum diyosun

Ya ben hastanede çalışırken arkadaş bana zikirmatik hediye ettiğinde ben salatı tefriciyeye başlamıştım,okuyordum zikirmatiği kaybedince tabii duayı okumayıda unuttum.Şimdide niyetin tamamını hatırlayamıyorum.Anlatabildim umarım???

Yooook o 25 ayrı onu bizim için okuyorum ona devam edeceğim tabikide,aklım 322 de kaldııı onu ne yapacağım ayyy çok kötü hissediyorum şuan kendimi

heee simdi anladimmm yaw..kuzum benim rabbim affetsin insalalhhh hatirlamiyosan bastan al bence :26:

Yooook o 25 ayrı onu bizim için okuyorum ona devam edeceğim tabikide,aklım 322 de kaldııı onu ne yapacağım ayyy çok kötü hissediyorum şuan kendimi

içme bebemm şu cigarayıı yahuuı

Napayım şimdi bitanemm ben açık açık yazarmısın

anladim anladimm yaw.. habibtemm hatirlamiyosan bence bastan al derimm..cünkü sayi tam olmali nette hatirlamadigina göre bastan baslamak en makbulü ama bu benim fikrim.yinede diger kizlarada bi sor istersenn:26:

yaw sorun niyettemi sayidami iyice karistirdikk:26::26::26::26:

heee simdi anladimmm yaw..kuzum benim rabbim affetsin insalalhhh hatirlamiyosan bastan al bence :26:

oda olabilirr hancekimmm ama dedğim gibi sen de diosun hayırlı evlat içinidr niyetindir içim rahat etmez dersen baştan al

yaw sorun niyettemi sayidami iyice karistirdikk:26::26::26::26:

Ya aslında sormak istediğim devammı edeyim bırakayımmı,hayırlı sağlıklı evlat içindi niyetim ama niyetimi tam olarak hatırlayamadığım için ne yapayım diye size soruyorum canlarım yaaaa:44:

:44:

Napayım şimdi bitanemm ben açık açık yazarmısın

canım duanın tam bir okunma süresi yok ben olsam değidm yaa;
Rabbim affet bağışla okumaya başlayııp devam ettiremediğim duayı yeniden evladım niyetine okumamak istiyorum de yeniden başla yada Rabbim bağışla okuduğum duayı evladıma için kabul et devam ettirdiğm duayı kabul et de 322 den devam ett

dinimiz o kadar şeffaf ve esnekki herşeyin yeri başkadırr Rabbim affer bağışlar kabul eder senin niyetin belli zatenn cnmmm

bence devam derim cnm :26::26::26: ama dedğim gibi yok içim rahat etmedi dersenn baştan al

Allah razı olsun nazımmm çok teşekkür ederiim

aama niyeti birazda olsa hatirliyosun evlat icinde diyosun bence kaldigin yerden firsat buldukce devamm ett..

canımmm ben olsamm devam ederdımm cunku allah senın nıyetını bılıyorrkabul eder emınımkıııı :26::26::26:

canımmm ben olsamm devam ederdımm cunku allah senın nıyetını bılıyorrkabul eder emınımkıııı :26::26::26:

Allah razı olsun bitanemmm,bizim duayı bitirdikten sonra devam edeceğim artık Allahım affetsin,tekrar teşekkür ederim canlarım

tamamdır kızlar Allah izin verirse yarın başarım okumaya şifa olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşş bitanecıklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…