- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.221
geldimm geldimmmmmmmmmmm
tamam kelebem iyi gecelerr..neyseki kendi netin var artikinnnnn zaten bizlesin artikinnn
lekanos ne ilhananzimmmm
geldimm geldimmmmmmmmmmm
sabahin köründe 8.30 da gel dedilerr..demiyorlarki bu kiz o saate kalkabilirmiii
loorim sen bu saatte yatardinnnhosgeldinnn
ivettt yanımmm çokkk şükürrrr
iyi geceler demek canımm bulgarcaaa :13::13::13:
loorimmm canımmmm hoşş geldinnn
bunlar boyle anacimmm benide oyle cagiriyolardi ama benim fahrkarte gecmiyoo ancak 9 dan sonra binebiliyorum o yuzden 10 dan sonraya ya 10a aliyoruzz
iyi gecelerrrrr bidenelerrrr Allah rahatlık verisnnnmelekleriniz sizleri korusunnn uykunuz rahat rüyalarınızzz berrak olsunnn :80::80::80::80::80::80::79::79::79::79:
kiz ne yatmasi bu saatte
hosbulduk nazimmmm
iyi gecelerrrrr bidenelerrrr Allah rahatlık verisnnnmelekleriniz sizleri korusunnn uykunuz rahat rüyalarınızzz berrak olsunnn :80::80::80::80::80::80::79::79::79::79:
yaw gec gelim dedim kabul etmediler ac gelcekmisim ya kan icin ne icin alcaklar onuda bilmiyomki sarhos gibim giderim artikinnnn sacimi taramam zaten bere takiyomm.makyaj nede cok yapmam zatenn hemen yüzüme bi su serper giderimmm yada onudami yapmasan uykum kacmasin diyeee
yaw ne bilim bu sattlerde hadi ben gidiyom derdinde
arastiricaklar galiba yasakhayalimmaynen ya napcann evede gelince uyursun artik
saolll canımmmmmlekanoşş sizedeee Allah rahatlık versin inş...
benimki erken geliyoda bu aralar o yuzde erken cikiyodurum yasakhayalim simdide yoldaymis gelmeye yakin yine cikarim
yaw kadin doktorunun arastiracak neyi kalmiski acepp...bence hastane zorlamistir son düsügümde doktorun bi kanini kontrol etsin diye elime brief vermistti.bence mecburiyetten aliyo yarin bi sorum bakim niye aliyolarmis neye bakacaklarmissss
he simdi anladimmloorim pek isimdi sen evinde kalmiyacan ya pazartesiye kadar gelmiyecenmi kk ya
loorim hancekim loori verdigim tarifi yaptimi diye soruyodu yaptinmii
alla alla bende anlamadim ama sor tabiki yasakhayalim zaten isleri gucleri kan idrar ala ala benden 9 ay boyunca kan birakmicaklar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?