Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyi gecelerrrrr bidenelerrrr Allah rahatlık verisnnn melekleriniz sizleri korusunnn uykunuz rahat rüyalarınızzz berrak olsunnn :80::80::80::80::80::80::79::79::79::79:

bunlar boyle anacimmm benide oyle cagiriyolardi ama benim fahrkarte gecmiyoo ancak 9 dan sonra binebiliyorum o yuzden 10 dan sonraya ya 10a aliyoruzz

yaw gec gelim dedim kabul etmediler ac gelcekmisim ya kan icin ne icin alcaklar onuda bilmiyomkisarhos gibim giderim artikinnnn sacimi taramam zaten bere takiyomm.makyaj nede cok yapmam zatenn hemen yüzüme bi su serper giderimmm yada onudami yapmasan uykum kacmasin diyeee

arastiricaklar galiba yasakhayalimm aynen ya napcann evede gelince uyursun artik

Son düzenleyen: Moderatör:
arastiricaklar galiba yasakhayalimm aynen ya napcann evede gelince uyursun artik

yaw kadin doktorunun arastiracak neyi kalmiski acepp...bence hastane zorlamistir son düsügümde doktorun bi kanini kontrol etsin diye elime brief vermistti.bence mecburiyetten aliyo yarin bi sorum bakim niye aliyolarmis neye bakacaklarmissss

yaw kadin doktorunun arastiracak neyi kalmiski acepp...bence hastane zorlamistir son düsügümde doktorun bi kanini kontrol etsin diye elime brief vermistti.bence mecburiyetten aliyo yarin bi sorum bakim niye aliyolarmis neye bakacaklarmissss

alla alla bende anlamadim ama sor tabiki yasakhayalim zaten isleri gucleri kan idrar ala ala benden 9 ay boyunca kan birakmicaklar herhalde

alla alla bende anlamadim ama sor tabiki yasakhayalim zaten isleri gucleri kan idrar ala ala benden 9 ay boyunca kan birakmicaklar herhalde

alsinlar alistim kan vere vere bide martin 12 sinde muayene icin gidecem yillik kanser kontrolum yapilacakkkk..bide enfeksiyon iltihap varmi ona bakilacakk.kadin olmak zor zanaatttt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…