- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.201
Allah razı olsun bitanemmm,bizim duayı bitirdikten sonra devam edeceğim artık Allahım affetsin,tekrar teşekkür ederim canlarım
cankuşlarrr ben gityomm yawwww iiyicee halsizlik çöktüüüsabah adranaline kaldığım yerden devam etcemmm biraz güç toplimmm
incinurummmm can kuşummm hoşş geldinnnn
cankuşlarrr ben gityomm yawwww iiyicee halsizlik çöktüüüsabah adranaline kaldığım yerden devam etcemmm biraz güç toplimmm
kızlar bende kaçar sabah görüşmek üzere inş
hoşbuldum nazıııımmm da gidicem artık datıcam yııaa kocişkom bekliyoooooooooooooooo öpüyorum sizi canlar
buarada nuarinim gelmioo bi kaç gündürrr:26::26::26: bi yeremi gircekti ki yawwww :26::26::26: hiç hatırımda bişey yokkk inş. yarın geliii odaaa
incinurum ssen nerdeydinki ben cokten ciktin bilem sanmistimmm
gidiyonmuu
canımcım kayınvaldemlerdeydım bi ara girdim geri cıktım şimdi eve geldımde bi bakayım kısçelerime didim ahahahah :) ama gidicem yine sabah görüşürüz yasakyariimmm
İyi geceler canımmm,Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör....Allaha emanet ol kuzzum
gideyim yawwww yasakımmm azcık güç topluyummmarın ihtiyacım olcak gibi hissediorummm
saolll canımmmmmlekanoşş sizedeee Allah rahatlık versin inş...
ilhananzimm vala benimde aklimdaydi bugünnnnn.nerdeki bu kizz yaww..duamizida o bagislayacakti .inslaah önemli biseyi yokturrrrr
dinlenio herhaldeee yasakımmmonuna tahlil sonuçlarını erteledilerdii :26::26::26: inşallahh gelir yarında bizi meraktan kurtarır bu arada yarın kaçta gityonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?