Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet ya kim bilir neler neler okudu terbiyesiz iyi oldu ona gelsin yine anlariz zatenn

bide burasi sana uygun bi yer degilkiii tuturmus bi nisanli yalanii.yaw kac kere geldi günlerce ayni seyi yazdi bazen cevap verdim bazen vermedim takip edince biseyler oldugunu anladimmm

bide burasi sana uygun bi yer degilkiii tuturmus bi nisanli yalanii.yaw kac kere geldi günlerce ayni seyi yazdi bazen cevap verdim bazen vermedim takip edince biseyler oldugunu anladimmm

ben onu ilk yazdiginda anladim ama ilk yazdigi icin sen erkeksin diyemezdim bugun iyi oldu ona

yasasinnn

ben onu ilk yazdiginda anladim ama ilk yazdigi icin sen erkeksin diyemezdim bugun iyi oldu ona

yasasinnn

aynen bende ilk yazdiginda süphelenmistim ama bi beklim günahini bosuna almim dedim ama yanilmisim keske önce önlemini alsaymisizzz

aynen bende ilk yazdiginda süphelenmistim ama bi beklim günahini bosuna almim dedim ama yanilmisim keske önce önlemini alsaymisizzz

simdi iyi oldu valla cook rahatladimm yaa neyseee bosver gitti yine gelirse yine soyleriz o kaaaa

uykun gelmedimi benim geldi de benimki is yemegindeydi unuttum bende yaziyorum nerdesin diyo yemekteyim yaa haaa dedim bende

simdi iyi oldu valla cook rahatladimm yaa neyseee bosver gitti yine gelirse yine soyleriz o kaaaa

uykun gelmedimi benim geldi de benimki is yemegindeydi unuttum bende yaziyorum nerdesin diyo yemekteyim yaa haaa dedim bende

yemekteymis ya

hadi bizde cikalim lorrimm benim gelmeye basladiii sende dinlen artikinn

bugün bizim icin yogun bi gündü dinlenmemiz lazimmmmmm....

yemekteymis ya

hadi bizde cikalim lorrimm benim gelmeye basladiii sende dinlen artikinn

bugün bizim icin yogun bi gündü dinlenmemiz lazimmmmmm....

bencede yasakhayalim haydi zengin kalkisi yapalimm

iyi gecelerrr yavruceylanimmm tatli ruyalar yarin dr sonra haber vermeyi unutma

bencede yasakhayalim haydi zengin kalkisi yapalimm

iyi gecelerrr yavruceylanimmm tatli ruyalar yarin dr sonra haber vermeyi unutma

iyyi geceler sizede findigimada iyiy gecelerrrrrr Allaha emanet olun ..

haber verrimmm belki biraz uyur ondan sonra haber verrimmm

inşallahhhhh canımmm rabbımmm tum ıteyenlerın kucagını bos bırakmasınnnn allahım buyukkkkk herkes bole olsunnnnnnn

Günaydın herkese...................... hayırlı ve çook mutlu bir gün olsun hepimiz için canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…