- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.421
GüNAydın canlar...............
günaydın kızlarGünaydın herkese...................... hayırlı ve çook mutlu bir gün olsun hepimiz için canlarımm
günaydın kızlarr
ayy ne çene var Allahım okuyabildiqim yere kadar okudum son 30 sayfayı okuyamadım
bi oku istersen fake üye varmış sanırım dün akşam girmedim ben şimdi gördüm
bi oku istersen fake üye varmış sanırım dün akşam girmedim ben şimdi gördüm
Günaydın herkese...................... hayırlı ve çook mutlu bir gün olsun hepimiz için canlarımm
sanada güzellikmelek seLAM.....
Kızzz nerde miş fake üye....
evet canım bak şimdi bulucam alıntı yapıcam bi gidip gelim benbizim topiktemi varmış canım :26:
yardım etmeniz gerekirken bunu söylemeniz acı verici bir yardım etseniz nolur sanki
nasi bi cevap bekliyosunki? inanmamizi beklemiyosun herhalde hep ayni konu..amacin ne anlamiyorum biz doktormuyuz.. süpheli yazilarin varrr
kızlar lütfen yardım edin durum çok aciiiil
geçen ay çok ağrılı adet oldum ve nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve nişanlımda boşalma ve girme olmadı sadece zevk suyu geldi ve bu ay 11inde yani 2gün erken regl oldum. Reglim farklıydı günde 3ped değiştirirdm bu ay 1.5ped anca doldu ve 7gün sürerken 6gün sürdü. Ben şüphelendim ve 23ünde evde test yaptım sonuç negatifti. ve şuan tuvalete girdim tekrar hastalanmışım 2gündür çok ağır gribim ve 2gündür idrarım çok sarı böyle turuncu gibi kızlar nolur yardım edin gebe miyim?
işte canım bu yazdıkları ve ona yasakhayalin cevapları galiba 836. sayfada:26:valla artik seni bi yönetime bildirimde onlar cevap versin bu fake konusu bence sende erkek olabilirsinnn
evet canım bak şimdi bulucam alıntı yapıcam bi gidip gelim ben
günaydın kızlarr
ayy ne çene var Allahım okuyabildiqim yere kadar okudum son 30 sayfayı okuyamadım
günaydın kızlar
melek seLAM.....
Kızz üşenmeden nerden buldun gelDİn bunları.........işte canım bu yazdıkları ve ona yasakhayalin cevapları galiba 836. sayfada:26:
Evet bitanemmm,pcde ama:))))Ayranla açtım gözümü ayran içiyorum sabah sabah canın çekmesin:))))
GüNAydın canlar...............
Gunaydin sizede canlar ben okuldayim siz kaynatin ögleden sonra bana ozet gecersiniz.
ne oluyo kızlar erkek mi var???????
Neden böyle saçmalık yaparlar anlamış değilİM......bAK Eninde sonunda anlaşılıyor fake oldukları.....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?