Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aaaaa biliyorum ben onu...............Üniversteliyim demişti deme.........Hani yasak hayal de sen erkek misin acaba demişti ona...................
evet canım ben başkalarına yazdıklarınıda okudum aynı şeyleri yazmış tekrar tekrar
günaydın herkese hanımlar bende hepsini okuyamadım maşallah
fake muhabbetini gördüm ama neden yaparlar böle şeyler ya
evet ya buraya güvenipte giriyoruz erkek yok diye herşeyi yazıyoruz....
böyle yapanların cezasını verecen ya
karabiberiiiiiiimmm :79::79::79::79::79::79::79::79:

Kızz üşenmeden nerden buldun gelDİn bunları.........
bulurum ben
Gunaydin sizede canlar ben okuldayim siz kaynatin ögleden sonra bana ozet gecersiniz.
günaydın ÖRTMENİM
Neden böyle saçmalık yaparlar anlamış değilİM......bAK Eninde sonunda anlaşılıyor fake oldukları.....:26::26::26:

ne oluyo kızlar erkek mi var???????
GALİBA ARAMIZDA bi erkek var

Haklısın İPEKcim.......Dertlerimizi burda paylaşıp stres atıyoruz ya arkadaşım ,, üzülme ne olur ...Anlat her derdini.....
Allahım sevindirsin canIM inşllh...

Öğretmen olduğunu bilmiyordum...
:18::18::18::18: GünaYDIn ÖRTMENİM.........

Haklısın İPEKcim.......Dertlerimizi burda paylaşıp stres atıyoruz ya arkadaşım ,, üzülme ne olur ...Anlat her derdini.....
Allahım sevindirsin canIM inşllh...

İnşallah hepimizi sevindirsin daha fazla bekletmesin çok zormuş :85::85::85::85::85:
ben şimdi regl beklyrum ama bu da aşırı duygusal sinirli ve depresif bir ruh haline sokuyo insanı ayrıca

İnşallah hepimizi sevindirsin daha fazla bekletmesin çok zormuş :85::85::85::85::85:
ben şimdi regl beklyrum ama bu da aşırı duygusal sinirli ve depresif bir ruh haline sokuyo insanı ayrıca
Ah canım ahh bir gecikiverse şu Regl ,,, hamileyim deseniz hepiniz inan çok sevincem çokk.....Başa gelmeyen bilmez.......

Son düzenleme:
günaydın kızlar:) bende 8 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyoruz ama hala bebiş yok ( havuuç incir kürü ve soğan kürü yaptım, bel çektirdim ama hala bişey yok... benim işim gereği haftada bir şehir dışına çıkıyorum sanırım denk getiremiyoruz.... birde adetim düzensiz.. sizlerin yazdıklarını okudukça umut buluyorum, hamile olanlarda oluyo mutlu oluyorum :) yumutrlama testleri aldım, iki çizgiyi belirgin gördüüğüm günden sonra şehir dışına çıktım yine bu ay.. artık hayırlısıı... Allah hepimize hayırlısınıı versinnn....

amiin canım. üstüne düşme olur Rabbim izin verirse hem daha çok erken kuzum yııaaa

amiin canım. üstüne düşme olur Rabbim izin verirse hem daha çok erken kuzum yııaaa
evet erken ama ne bileyimm kısmett iştee doktora gidicem ama sanırsam beni kovarlarr...
birde geçen iş yerinde arkadaşım boğazı ağrıdığı için adaçayı içti 1-2 hafta boyunca, 6 aydır regl olmıyordu bu 2 hafat sonunda regl oldu. sanırım adaçayıda yumurtlamayı sağlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…