Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hosgelmişinnnnnnn ilhanzımmmmmm sefalar getrirmişinnnnn

topiğin ÇILGIN CADI KARABİBERİ sohbete qitmek için uçışa qeçer allaha emanetsınız 2,5 saat snra buradaym sakın kadro eksılmesın düverim haaaaaaaaaa hadin hepinizi mucuk mucuk burttttttttttttttttttttttt teh kalkamadım durun tkrar denıyorum wu wu wu wuw wuwwwwwwwwwwwwwwhoşçakalın selametle kalın

hoşgeldın nazıııııımmmm kolay gelsın tatlışım

Slm kızlarrrrrrrr bennnnn geldımmmmmm ya netımmm yoktuu ancakk geldııııı gıremedımmm bı turluu neteee ayyy cıldırdımmm ne kadanda kotuymuusss netsızlıkkkk
Hos gwldin canim bende yemek yicem buralar sana emanet. karabiberime hakim ol kacar hemen kocasini gorunce :))

Slm kızlarrrrrrrr bennnnn geldımmmmmm ya netımmm yoktuu ancakk geldııııı gıremedımmm bı turluu neteee ayyy cıldırdımmm ne kadanda kotuymuusss netsızlıkkkk

zor evet ya bazen insan tıkanıp kalıyo, çok şey için bağlımlıyız nete eskiden napılırdı bilemedim :44::44::44:

En iyi ogretmen annedir. cocuklar okula basslayana kadar kisiligi gelisiyor. insallah en iyi ogretmen olup hayirli bir evlat yetistirirsin.

canıım kalbimi fethettin bir anda amiiiin çok sağol inşallah öyle olur çok da haklı olduğunu düşünüyorum gerçekten, bir çocuğun tarzını etkiliyor yetişme şekli 3-4 yaşına kadar, ondan sonra zaten istesen de kolay olmuyo bişeyleri değiştirmek

hoşgeldin canım selam nasılsın bakalım ???

kız sen beni öldürcenmi gülmekten yaww :90::90::90::90::90::90::90:
senin gibi bacım olsa yaşlanmazdım heralde

hoşgeldin nazım niyazım nasılsın bakalım canım ben dün başladım okumaya ama bugn bitirebilcem inan yorgunluktan okurken uyuklamaya başladım baktım tamamlayamıcam bugüne bıraktım akşam tamamlarım inşallah canım ya

Cazibemi kullandim baby dayanamadi:)))

helaalllll yakışııır örtmenim canım benime

yaww sormaaa ipekimmm yawww Allahım günah yazmasınnn seytanın işi yok gibi bende hep okurken hep esniordumm sonra dayanamadım Allahım dedimm bana vesveseleri uzak tut duamı okuyum dedimm Allaha şükür geçti sonra bi okuyorum 5 esniosummm

Ayyyy ilhanazımmm sanadamı oluyorr buuu esneme olayıııı walllaa bende tek bende oluyorrr sanıyordummmmmyaa nıye oyle oluyorrr wallla ağzım yırtılcakkk sanıyorum bennn esnerkennn o derece esnıyorumm sankı bı ton uykum varmıs gıbı oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…