- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.561
benn geldimm cankuşlarrrr
sabah erkenden kalktımmm işlerimi hal ettim kimliğimide aldımm çokk şükür bu sterste bitti
temiliğimi yaptımmm ütüm var şimdi ütümü yapcam yarın misafirim gelcek
çok heyecanlıyımmm şimdiden ikram listemiii yapırumm
sabah erkenden kalktımmm işlerimi hal ettim kimliğimide aldımm çokk şükür bu sterste bitti
Hos gwldin canim bende yemek yicem buralar sana emanet. karabiberime hakim ol kacar hemen kocasini gorunce :))Slm kızlarrrrrrrr bennnnn geldımmmmmmya netımmm yoktuu ancakk geldııııı gıremedımmm bı turluu neteee ayyy cıldırdımmm ne kadanda kotuymuusss netsızlıkkkk
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatu
Slm kızlarrrrrrrr bennnnn geldımmmmmmya netımmm yoktuu ancakk geldııııı gıremedımmm bı turluu neteee ayyy cıldırdımmm ne kadanda kotuymuusss netsızlıkkkk
En iyi ogretmen annedir. cocuklar okula basslayana kadar kisiligi gelisiyor. insallah en iyi ogretmen olup hayirli bir evlat yetistirirsin.
selam kızlar
Hos gwldin canim bende yemek yicem buralar sana emanet. karabiberime hakim ol kacar hemen kocasini gorunce :))
topiğin ÇILGIN CADI KARABİBERİ sohbete qitmek için uçışa qeçer allaha emanetsınız 2,5 saat snra buradaym sakın kadro eksılmesın düverim haaaaaaaaaahadin hepinizi mucuk mucuk burttttttttttttttttttttttt teh kalkamadım durun tkrar denıyorum wu wu wu wuw wuwwwwwwwwwwwwww hoşçakalın selametle kalın
Aahhh o misafirlerden biride ben olsam....
Hosgelmişinnnnnnn ilhanzımmmmmm sefalar getrirmişinnnnn
hoşgeldın nazıııııımmmm kolay gelsın tatlışım
Cazibemi kullandim baby dayanamadi:)))
sağol ipekim iyi olmaya calısıyorum iste sen nasılsın
hoşgeldin nazım niyazım nasılsın bakalımcanım ben dün başladım okumaya ama bugn bitirebilcem inan yorgunluktan okurken uyuklamaya başladım baktım tamamlayamıcam bugüne bıraktım akşam tamamlarım inşallah canım ya
helaalllll yakışııır örtmenim canım benime
saolll edoşumm buarada avatarın çokk güzelll ne kada şirin bi bebekkk
ben de iyi olmaya çalışıyorum aklımı meşgul etmeye çalışıyrum işte
hayrola sen biraz sıkkın gibisin canım :44::44:
nen vaa canımmm
yaww sormaaa ipekimmm yawww Allahım günah yazmasınnn seytanın işi yok gibi bende hep okurken hep esniordummsonra dayanamadım Allahım dedimm bana vesveseleri uzak tut duamı okuyum dedimm Allaha şükür geçti sonra bi okuyorum 5 esniosummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?