- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.581
evet moralim bozuk biraz
Hayırdır canımmm ozel olmasaa neden canın sıkkınnn paylasmak ıstermsıın
yaww sormaaa ipekimmm yawww Allahım günah yazmasınnn seytanın işi yok gibi bende hep okurken hep esniordummsonra dayanamadım Allahım dedimm bana vesveseleri uzak tut duamı okuyum dedimm Allaha şükür geçti sonra bi okuyorum 5 esniosummm
saolllll bitanemmmmm yiğnemimmmmm o benımmmm cok tatlı ama dimi teyzesıııı alllahmmmm öyle bir bebek nasip etsınnnnrabbimmm hepimizeeeee çokkk seviyorumm onuuuu
evet moralim bozuk biraz
uzun hikaye canım ya anlatmayım şimdi anlattıkca daha kötü oluyorum tşkr ederim ilgin için
Ayyyy ilhanazımmm sanadamı oluyorr buuu esneme olayııııwalllaa bende tek bende oluyorrr sanıyordummmmmyaa nıye oyle oluyorrr wallla ağzım yırtılcakkk sanıyorum bennn esnerkennn o derece esnıyorumm sankı bı ton uykum varmıs gıbı oluyorr
peki sen bilirsin canımmmüzülmee sennn hersey yolunaa girer inşallah :18:
üstüne bir de yorgunluk ve 2-3 günlük uykusuzluk vardı pilim tamamen bitti, ah o şeytanı rabbim bzilerden uzak tutsunbir kul ne zaman ibadete hayırlı işlere niyetlense hemen vazgeçirmek için her türlü yolu denermiş, Kuran okuyanın gözüne bir sürme çeker uyuturmuş hemen ne kadar kararlı devam edersen et bir sonraki aşama için denermiş şansını yeterki ibadeti unuttursun, Allahım korusun affetsin hepimizi ..
maşallah Allah nazarlardan korusun anasına babsına bağışlasın, isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etin inşallah
ne oldu zikzakım paylaşmak ister misin? nolur üzülme sağlık olsun bak bana artık 2 ayı bitiriyorum ne geliyor elimden hiçbirşey, boşvermeye çalış eğer çok da dert edilmicek bişeyse be canım
uzun hikaye canım ya anlatmayım şimdi anlattıkca daha kötü oluyorum tşkr ederim ilgin için
inşallah haledersinnn canımm sorun neyse ailevi işlrede can sıkıntısı fazla oluo insan sölediği sözü 3 kese düşünüp öle sölmek zorunda kalıone bilimmm işte seni anlıorum sankiii takılma fazla düşünmemeye çalışşş canımmm
saollll ılhanazımmmm cok saolllllamin ınsallah rabbımme hep yalvarıyoruzz hıc duasız kalmıyoruzz rabbımm enınde gecınde bızıde gorur ınsallahhhhh
bende böle yasin yada uzun dualarda oluo canımmmyoksa öle çok esnemem ben vesvese gelio işte ben ilk zamnalrda okuduğum dualr kabul olmıcak die hem üzülüodumm ama araştırdım vesvese gelmesi çok korkulacak bir durum değilmş hatta imanın kuvetindenmiş ama gende rahatsız oluo insan bende kesliorum duamı 5-10 sn Allahım bana duamı bitirene kadar vesveseleri üzerimden çek diorum şükürrr gityoo
yok tatlım ya bebek meselesi değil tamamen benim annemle sorunum beni parmağında oynatmaya calısır gibi bir hali var anlayamadım kırmak istemiyorum ben sustukca üstüme geliyor
yaaa işte bir de üstüne bunlar olmaz mızaten kendi gücümüz kendimize yetmiyor zor toparlanıyoruz şu hayatta devam edebilmek için, bir de böle olur olmadık olaylar ( kimisi yedi kat yabancı üzer, kimi bazen en yakınlardan üzer ne diyim canım boşver insanların karakterini değiştiremiyoruz, akrabalarımızı seçemiyoruz, bazı şeylerde mantık arasak da bulunmuyor malesef ... idare etmekten başka çare var mı, yeter ki can sağlığı olsun, inşallah hayırlı evlatlarımız olur da kendi çocuğumuzla ilgilenmekten kimseyi gözümüz görmez kendi halimizde takılır gideriz inşallah
öyle yapmaya calısıyorum canım
inşallah canım
neyse ben cıkıyorum kızlar salavatı çekiyim 200 çekcem ben ona göre eksikleri çeksin çekmeyenlerde cok fazla kalmadı sanırsam listeyi bi yollarmısın ilhanazım bulamadım
ipekim mesaj kutuna bakarmısın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?