Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

üstüne bir de yorgunluk ve 2-3 günlük uykusuzluk vardı pilim tamamen bitti, ah o şeytanı rabbim bzilerden uzak tutsun bir kul ne zaman ibadete hayırlı işlere niyetlense hemen vazgeçirmek için her türlü yolu denermiş, Kuran okuyanın gözüne bir sürme çeker uyuturmuş hemen ne kadar kararlı devam edersen et bir sonraki aşama için denermiş şansını yeterki ibadeti unuttursun, Allahım korusun affetsin hepimizi ..

saolllll bitanemmmmm yiğnemimmmmm o benımmmm cok tatlı ama dimi teyzesıııı alllahmmmm öyle bir bebek nasip etsınnnn rabbimmm hepimizeeeee çokkk seviyorumm onuuuu

maşallah Allah nazarlardan korusun anasına babsına bağışlasın, isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etin inşallah

evet moralim bozuk biraz

ne oldu zikzakım paylaşmak ister misin? nolur üzülme sağlık olsun bak bana artık 2 ayı bitiriyorum ne geliyor elimden hiçbirşey, boşvermeye çalış eğer çok da dert edilmicek bişeyse be canım

bende böle yasin yada uzun dualarda oluo canımmm yoksa öle çok esnemem ben vesvese gelio işte ben ilk zamnalrda okuduğum dualr kabul olmıcak die hem üzülüodumm ama araştırdım vesvese gelmesi çok korkulacak bir durum değilmş hatta imanın kuvetindenmiş ama gende rahatsız oluo insan bende kesliorum duamı 5-10 sn Allahım bana duamı bitirene kadar vesveseleri üzerimden çek diorum şükürrr gityoo

yok tatlım ya bebek meselesi değil tamamen benim annemle sorunum beni parmağında oynatmaya calısır gibi bir hali var anlayamadım kırmak istemiyorum ben sustukca üstüme geliyor

saollll ılhanazımmmm cok saolllll amin ınsallah rabbımme hep yalvarıyoruzz hıc duasız kalmıyoruzz rabbımm enınde gecınde bızıde gorur ınsallahhhhh

uzun hikaye canım ya anlatmayım şimdi anlattıkca daha kötü oluyorum tşkr ederim ilgin için

inşallah haledersinnn canımm sorun neyse ailevi işlrede can sıkıntısı fazla oluo insan sölediği sözü 3 kese düşünüp öle sölmek zorunda kalıo ne bilimmm işte seni anlıorum sankiii takılma fazla düşünmemeye çalışşş canımmm

öyle yapmaya calısıyorum canım

ya bende duaya baslar baslamaz esneme baslıyor balımyaa en ıyısı bende vesvelelerı uzeerımden cek dıye dua edeyımm oyleysee yaa cok korkuyorum esnemeye basladıgımda neden hep dua okurken oluyor dıyorum neden konusurken olmuyorda sasıyorumm

yok tatlım ya bebek meselesi değil tamamen benim annemle sorunum beni parmağında oynatmaya calısır gibi bir hali var anlayamadım kırmak istemiyorum ben sustukca üstüme geliyor

yaaa işte bir de üstüne bunlar olmaz mı zaten kendi gücümüz kendimize yetmiyor zor toparlanıyoruz şu hayatta devam edebilmek için, bir de böle olur olmadık olaylar ( kimisi yedi kat yabancı üzer, kimi bazen en yakınlardan üzer ne diyim canım boşver insanların karakterini değiştiremiyoruz, akrabalarımızı seçemiyoruz, bazı şeylerde mantık arasak da bulunmuyor malesef ... idare etmekten başka çare var mı, yeter ki can sağlığı olsun, inşallah hayırlı evlatlarımız olur da kendi çocuğumuzla ilgilenmekten kimseyi gözümüz görmez kendi halimizde takılır gideriz inşallah

inşallah canım

neyse ben cıkıyorum kızlar salavatı çekiyim 200 çekcem ben ona göre eksikleri çeksin çekmeyenlerde cok fazla kalmadı sanırsam listeyi bi yollarmısın ilhanazım bulamadım

öyle yapmaya calısıyorum canım

duu kız bak bi fıkra anlayaımmm size hafa sonu kursda hocamız anlattıdı çok güldüğmmmmm

adamın biri bir günnn eve giderken bi piyango satıcısı önünü kesmiş abi al son biletm sana kısmet olsun demiş...
adam yok mok dersken aklına girmiş satıcı almışş ..
akşam eve gelmiş sans eseri çekilişte büyük ikramiye adam çıkmışşş... adam öle sevinmişki ama kimseye dememişş ..
sabah erkenden kalkmışş düşmüiş yollara parayı almaya gityoo gizlidenn
tam yolda tel çalıo arayan kayınbiraderi önce açmamışş demiş anladılar mı ne tırsmışş amaa sonunda dayanamayıp açmışş...
alo demiş..
alo alo enişteee nerdesinn..
yaw kardeşim işim var dışardayımmm napıcan demiş adam meraklaa...

enişte demiş hemen eve gelmen lazımm!!!
adam şaşırmış içinden kesin anladılar demiş...
yaw gelemem uzaktayım sen ne olduğunu söle gelirim ben demiş..
birader ne dediyse yok demiş sonrada biradeber dayanamamışşş...
yaww enişte başın sağ olsun sabah ablamı karını kaybettik demiş...
adam şaşırmışş bişey diememişşş bir süre sonra kapamış telii
ve ....
ellerini göğe açarak Allahım ne büyüksün demiş verdikçe veriosunn verdikçe veriosunnn

Son düzenleme:
inşallah canım

neyse ben cıkıyorum kızlar salavatı çekiyim 200 çekcem ben ona göre eksikleri çeksin çekmeyenlerde cok fazla kalmadı sanırsam listeyi bi yollarmısın ilhanazım bulamadım

hemen canımmmm

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu [/td]
[td]200 ad. okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td]okudu [/td]
[td] 200 ad. okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td]hamile[/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu [/td]
[td] 200 ad. okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td]okudu [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne [/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile [/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu [/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu [/td][td] 300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200+200[/td]
[td] okudu [/td][td] 400 ad. okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 100 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile [/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 200[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] kikirikli[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] EdAaaAaaAA[/td][td][/td]
[td] 100+100[/td]
[td] okudu [/td][td] 200 ad. Okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] AyseColak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] + 100 [/td]
[/tr]
[tr]
[td] gulec87[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] incinur[/td][td][/td]
[td] 44[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zuhalzerrin[/td][td][/td]
[td] 100 [/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr] [td] TOPLAM [/td][td][/td]
[td][/td]
[td]OKUNAN 4.344[/td][td]KALAN 100[/td]
[/tr]

[/table]

canlarrr bende çıkourmmm ütü beni beklerr sonrada yarın içinn lahana sarcammm gelirm acık işim btsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…