- 16 Kasım 2012
- 1.934
- 69
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #8.601
canlarrr bende çıkourmmm ütü beni beklerr sonrada yarın içinn lahana sarcammmgelirm acık işim btsinnn
aaa 100 kalmıs 100mü okuyum 200mü ben simdi devam etcezmi bu bitince
cok güldüm ilhanazım sağol yaaa
canlarrr bende çıkourmmm ütü beni beklerr sonrada yarın içinn lahana sarcammmgelirm acık işim btsinnn
canım istedi kızzz benim herif sevmiyo diye yapamıyorum yolla banada
sen hiç okumadın dı dimi sen 200 oku şimdilikkk
gülmene sevinsimmmm
saolll incinurum nasılsınnn akşamdan beriii
benn geldimm cankuşlarrrr
sabah erkenden kalktımmm işlerimi hal ettim kimliğimide aldımm çokk şükür bu sterste bitti
temiliğimi yaptımmm ütüm var şimdi ütümü yapcam yarın misafirim gelcek
çok heyecanlıyımmm şimdiden ikram listemiii yapırumm
inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı((((((((
kızlar ben geldimm.... sabah doktora gittim hormon tahlili yapıldı yarın 2de sonuçları alıp doktora göstericem inşallah klomene falan başlarız çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallahh..
kolay gelsin canım
kızlar ben geldimm.... sabah doktora gittim hormon tahlili yapıldı yarın 2de sonuçları alıp doktora göstericem inşallah klomene falan başlarız çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallahh..
inşallah güzel çıkar sonuçların hayırlısı olsun canım hadi bakalım
kolay gelsin canım
inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı((((((((
arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
yerleşme kanaması olabilir.... testlerde silik çıksa da hamilelik olur.......... ama en doğrudu kan testi... sağlık ocağında bile yapıyorlar hemen yaptırmanı tavsiye ederim... umarım hayırlı haberlerle dönersinarkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....
bu periyoda göre silik çizgi gördüysen hamile olma ihtimalin var bence
sana önerim 4-5 gün daha bekle adet olmazsan eğer kanda baktırabilirsin canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah
yerleşme kananması olabilir.... testlerde silik çıksa da hamilelik olur.......... ama en doğrudu kan testi... sağlık ocağında bile yapıyorlar hemen yaptırmanı tavsiye ederim... umarım hayırlı haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?