Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aaa 100 kalmıs 100mü okuyum 200mü ben simdi devam etcezmi bu bitince

cok güldüm ilhanazım sağol yaaa

kızlar ben geldimm.... sabah doktora gittim hormon tahlili yapıldı yarın 2de sonuçları alıp doktora göstericem inşallah klomene falan başlarız çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallahh..

kolay gelsin canım

inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı ((((((((

inş ahyrılı haberler alırsın canım bende pzt gidicem inş progesteron hormonum yükselmısştır. pzt günü belli olucak düşük tehditi olup olmadığı ((((((((

amin canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz...tatlım lütfen kendine dikkat en azından tehlikeli aylar geçene kadar iş falan yapma yat dinlen lütfen.. ne emeklerle bebişlerimize kavuşuyoruz ikinizede iyi bak yorma sakın kendini hatta yat istirahat et...

İnşallah canımmm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....

senin de inşallah düşük tehlikesi olmadan sağlıkla ilerlesin gebeliğin canım Allaha emanet

arkadaşlar ben normalde 25 günde bi adet olurum bu ay 21 gün sonra oldum bir damla geldi dün sadece bugün hiç bişey gelmedi test yaptım çok silik çıktı anlamadım adetmiyim hamilemiyim şaşkınım....

bu periyoda göre silik çizgi gördüysen hamile olma ihtimalin var bence
sana önerim 4-5 gün daha bekle adet olmazsan eğer kanda baktırabilirsin canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah

bence hamılsın sılık cızgının cıkmasıda erken oldundan sılıkte cıksa cızgı hamılelık sayılıyor hayırlı olsun bebeyın tutunmustur kanama bu yuzden olur....

yerleşme kanaması olabilir.... testlerde silik çıksa da hamilelik olur.......... ama en doğrudu kan testi... sağlık ocağında bile yapıyorlar hemen yaptırmanı tavsiye ederim... umarım hayırlı haberlerle dönersin

Son düzenleme:

iiinnnşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaahhhh tek dileğim bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…