Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Edaaaaam nerelerdesin bitanemm buyur kahve içiyoruz sohbet ediyoruz bak çekerim saçlarından:)))

hmmmm o kötü olmus beee.. kafasini dinlerdi ev de mis gibi. benim esim 3 schicht calisiyor. süper valla. kafami dinleyebiliyoumm:))

iyi olurdu ama yalniz yatamiyo istemeyerekte olsa orda kalmak zorunda tabi kendi evi gibi olmaz aama napsinn.:26:.vala bana yakin olsaydi kalirdim ben yaninda

kizlar herkese iyi geceler. yarin görüsürüz. ben cok erken kalktim yarinda erken kalkicam sinavim var. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorummm

Edaaaaam nerelerdesin bitanemm buyur kahve içiyoruz sohbet ediyoruz bak çekerim saçlarından:)))

Balmmm cokkkl saollllll ellrrin dert grmesinnnn telden giriyorummmm malummm pc ye benzemiuorr lanet olasi. Vp yazmasi guc oluyorr ama okuyorummm yazdklarinizii kahvemide iciomm fistigimmm mm cok datluuuu bu arada annemdeyimm pc evde teldn gryom bndee gec yaxiom k.b

Tamamdır bitanemmm afiyet bal şeker olsunnn,YArın bende anneme gidiceeem.Aynen bende oradan elden giriyorum zor oluyor yaaww ben başka bişey yazmak istiyorum o kendi seçiyo kelimeleri yazıyo saçma saçma :)))))))))

agrim var ama leke yok.. agrim da devamli degil. bugün hem cok üsüttüm hemde fahrstunde de cok sinirlendim.. agrim dün falan hic yoktu..bugün oldu...

leke olmazsa korkma miamoremmm..inslah hic biseycik olmayacak.ama kendini üsütme bebisin icinde herseye sinirlenme bosver su an kuzucugun daaha önemli hemde herseydennn

Son düzenleme:
kizlar herkese iyi geceler. yarin görüsürüz. ben cok erken kalktim yarinda erken kalkicam sinavim var. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorummm

Başarılar bitanemmm şimdiden yatıp dinlensene bitanemm sen bu aralar nasıl üşüttün hem bakiiim???

leke olmazsa korkma miamoremmm..inslah hic biseycik olmayacak.ama kendini üsütme bebisin icinde herseye sinirlenme bosver su an kuzucugun daaha önemli hemde herseydennn

daha alisamadim Yasakhayalcim. sonradan aklima geliyor. bugün hocayla tartistim agrim basladi sonra fark ettim. hayirlisiyla yarini bir bitireyim yüzümün akiyla sonra rahatim insaalllahhhhhh

Oooooh yarasın bitanemmm bebişede şifa olsunn oyyyy yer onu teyzesiiii
oy kuzum darısı basıma bende teyze olurum hemen inşallah zaten gercekte hic teyze olamaycam kızkardesım yok sizlersnz yawrumun teyzesı iyıkı tanıdm sizleri
kuzucuk senin pihtilasma sonuclarin cikmadi demi daha

yok bitanem daha çıkmadı hayırlısı artık rabbime emanet verende alanda o

Tamamdır bitanemmm afiyet bal şeker olsunnn,YArın bende anneme gidiceeem.Aynen bende oradan elden giriyorum zor oluyor yaaww ben başka bişey yazmak istiyorum o kendi seçiyo kelimeleri yazıyo saçma saçma :)))))))))

Aynenn bitanmm ayyy ben deli oldumm bu teldn girme olayinaa ne gicik bseymis yahuuu diger kizlarada yazdm msjim gitmemisss of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…