- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.101
yatarken korkuyo miamorem :26:
hmmmm o kötü olmus beee.. kafasini dinlerdi ev de mis gibi. benim esim 3 schicht calisiyor. süper valla. kafami dinleyebiliyoumm:))
Edaaaaam nerelerdesin bitanemm buyur kahve içiyoruz sohbet ediyoruzbak çekerim saçlarından:)))
oy kubane sagol sifa olsun bebisime
miamoremm leke ne gelmiyo demi..agrin ne varmi:26:
kizlar herkese iyi geceler. yarin görüsürüz. ben cok erken kalktim yarinda erken kalkicam sinavim var. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorummm
Balmmm cokkkl saollllll ellrrin dert grmesinnnn telden giriyorummmm malummm pc ye benzemiuorr lanet olasi. Vp yazmasi guc oluyorr ama okuyorummm yazdklarinizii kahvemide iciomm fistigimmm mm cok datluuuu bu arada annemdeyimm pc evde teldn gryom bndee gec yaxiom k.b
iyi olurdu ama yalniz yatamiyo istemeyerekte olsa orda kalmak zorunda tabi kendi evi gibi olmaz aama napsinn.:26:.vala bana yakin olsaydi kalirdim ben yaninda
agrim var ama leke yok.. agrim da devamli degil. bugün hem cok üsüttüm hemde fahrstunde de cok sinirlendim.. agrim dün falan hic yoktu..bugün oldu...
sen bana daha yakinsin, gel bana:))
kizlar herkese iyi geceler. yarin görüsürüz. ben cok erken kalktim yarinda erken kalkicam sinavim var. dualarinizi eksik etmeyin öpüyorummm
leke olmazsa korkma miamoremmm..inslah hic biseycik olmayacak.ama kendini üsütme bebisin icinde herseye sinirlenme bosver su an kuzucugun daaha önemli hemde herseydennn
Edaaaaam nerelerdesin bitanemm buyur kahve içiyoruz sohbet ediyoruzbak çekerim saçlarından:)))
oy kuzum darısı basıma bende teyze olurum hemen inşallah zaten gercekte hic teyze olamaycam kızkardesım yok sizlersnz yawrumun teyzesı iyıkı tanıdm sizleriOooooh yarasın bitanemmm bebişede şifa olsunn oyyyy yer onu teyzesiiii
kuzucuk senin pihtilasma sonuclarin cikmadi demi daha
Tamamdır bitanemmm afiyet bal şeker olsunnn,YArın bende anneme gidiceeem.Aynen bende oradan elden giriyorum zor oluyor yaaww ben başka bişey yazmak istiyorum o kendi seçiyo kelimeleri yazıyo saçma saçma :)))))))))
Başarılar bitanemmm şimdiden yatıp dinlensene bitanemm sen bu aralar nasıl üşüttün hem bakiiim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?