- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.121
daha alisamadim Yasakhayalcim. sonradan aklima geliyor. bugün hocayla tartistim agrim basladi sonra fark ettim. hayirlisiyla yarini bir bitireyim yüzümün akiyla sonra rahatim insaalllahhhhhh
agrim var ama leke yok.. agrim da devamli degil. bugün hem cok üsüttüm hemde fahrstunde de cok sinirlendim.. agrim dün falan hic yoktu..bugün oldu...
Aynenn bitanmm ayyy ben deli oldumm bu teldn girme olayinaa ne gicik bseymis yahuuu diger kizlarada yazdm msjim gitmemisss of
Hancekim disarisi -2 derece. direksiyon kursundaki hocam püfür püfür sigara iciyor, cami aciyorum bende, ondan dondummmm
insallah yarin hayirli haberle gelirsinnnana sana iyice gicik gitmesin ayni hocaylamisin yarinda
Hancekim disarisi -2 derece. direksiyon kursundaki hocam püfür püfür sigara iciyor, cami aciyorum bende, ondan dondummmm
Ne saygısızlıktır yaaa,yasak değilmi orda kapalı alanlarda sigara içmek..Bak bende sinir oldum şimdi söyleseydin bitanemm hamile olduğunu rahatsız olduğunu
Aynenn bitanmm ayyy ben deli oldumm bu teldn girme olayinaa ne gicik bseymis yahuuu diger kizlarada yazdm msjim gitmemisss of
hoca cok gicik oldu bana artik. bugün iki saat fahrstunde vardi ama adam para yapmak icin 3 saat yapti. ben istemedim cok gelicek bana 3 saat durmadan dedim. bisi olmaz dedi. kaza yapiyordum kan sekerim düstü. sonra korktu biaktik. eve geldik esime anlattim. yarin fahrlehrer beni 10 da alicakti 13:30 da da sinav var. sinava kadar fahrstunde yapariz dedi. esimde yarin o kadar saat fahstunde sonra sinav hic verimli olmaz dedi. bugün kan sekerin düsmüs yarin iyice hasta olacaksin , gecersen gecersin gecemezsen bosver baska zaman dedi. fahrlehrer i aradi adam anlamak sitemiyor. bana da hesabi cikartmisit yarin alirim parayi demisti. anlayacagin bana cokkk sinirli. ama umurumda degil:)))
adam psikopat... ne desem anlamiyor, gercekten rahatsiz.:))) su icmem lazim diyorum tabiii az sonra diyor...manyagin teki
senin ve kuzunun cani saolsun miamoremmm.belli inada bide sigara icmis salak sey...aam lütfen kendine dikkat ett..tek degilsinnn..bebisini hep düsünn..:26ara koparmak icin böyle yapan cok hoca var biliyorum tandiklarinda basina geldi..:26:
Allah büyükkk.. kimsenin kimsede hakki kalmaz bu dünya da.... Haydi hepiniz Allah a emanet olun.... duanizi salavat ile baslatip salavat ile bitirin. En sevgilinin yüzü suyu Hürmetine kabul olur insalllahhh öpüyorummmmm
oy kuzum darısı basıma bende teyze olurum hemen inşallah zaten gercekte hic teyze olamaycam kızkardesım yok sizlersnz yawrumun teyzesı iyıkı tanıdm sizleri
Bide ben ne güzel basit sitede kullanıyordum bi yanlışlık yapıp full site yaptım geride alamıyorum deli oluyorum telden cevap falan yazarken,yok ekranı aç büyüt yok yazdıklarını kontrol et.Girmeyeyim diyorum sizleride merak ediyorum
Bende hergün diyorum onu iyiki tanımışım sizleri buraya gelince dert sıkıntı herşeyi bırakıyorum kenarda:))))
Amiiin kuzzum inşallah bizlerde tadarız o duyguyu sende bizlere süt kaynatır gelirsin artık:)))
Wolaaa hancekimmm baksana bana zorluklara ragmn burdayimm cunku szlere cok alstimmm duramiyorum bakmadan merak ediyorum hemn geliyorumm cunku szi cok sevdmm bennn iyiki varsnzz
Bende hergün diyorum onu iyiki tanımışım sizleri buraya gelince dert sıkıntı herşeyi bırakıyorum kenarda:))))
Amiiin kuzzum inşallah bizlerde tadarız o duyguyu sende bizlere süt kaynatır gelirsin artık:)))
Wolaaa hancekimmm baksana bana zorluklara ragmn burdayimm cunku szlere cok alstimmm duramiyorum bakmadan merak ediyorum hemn geliyorumm cunku szi cok sevdmm bennn iyiki varsnzz
ben geldim kızlar:111::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?