- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.061
guten nacht ipekimmm
alllah razi olsun miamorem 5 dk demlenmesi yeterlimii
Türkce konuşun yaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu
napıon guuzuuuuuuuuummm :)))))))))))
guten nacht ipekimmm
he vallah öyle yapıyorum canım yatııııııışşş :))) aa evt misafırlerın gelıcekti senin iş güç yapıyodun tuh bak gordun mu(((((
duasini nasi edecez nuarinimmmm kusura bakma bu isleri ben hic bilmiyomda hatada yapmak istemiyomm
yeter tatlim. bes dakka demle sicakken ic. bence sen yarin gelince basla. bir de git apotheke den centrum al. hamile olanlar icin olani alacaksin. doktor bana hamile kalmadan baslatti. ben seni bu ay hamile yapcam merak etme:)))
napıon guuzuuuuuuuuummm :)))))))))))
guten nacht ipekimmm
Yoook bebeğim şu aralar misafirim gelmeyecek öyle bildiğim ama Allahım ağzından duysun gelsin misafir severim ben misafiri
bunu bi kisimi herkesmi yapacak nuarinim ben hastayim ben yapamiycam ilhananzimda hasta oda yapamazzPeygamberimiz (a.s.) bu
konuda şöyle buyurmuştur:
"Kimin Allah'tan veya
insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel bir abdest alsın, sonra Allah'a
hamd ve senada bulunsun,
Peygambere salât ve selam
getirsin ve şöyle dua etsin; Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm, sübhânellâhi Rabbiye'l-arşi'l- azîm, el-hamdü lillâhi Rabbi'l- âlemîn, es'elüke mûcibâti
rahmetike ve azâime
mağfiretike, ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin, lâ teda' lî zenben
illâ ğafertehû ve lâ hemmen illâ ferrectehû, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ, yâ erhamer-râhımîn. (hilim ve kerem sahibi Allah'tan başka
ilah yoktur, ulu arşın Rabbi
Allah'ı noksan sıfatlardan
tenzih ederim, her türlü övgü
âlemlerin Rabbi Allah'a
mahsustur, Ey merhametlilerin
en merhametlisi Allah'ım!
Rahmetini, bağışlamanı, bütün
günahlardan korunmayı ve
kurtulmayı ve her türlü iyiliği
isterim, bütün günahlarımı
bağışla, bütün sıkıntılarımı
gider, bütün ihtiyaçları ancak
sen giderebilirsin) (Tirmizî,
Salât, 140, 348).
iyidir kızlar ben de duamı okudum bitirdim şükür
alaman muhabbetimi yapysunz bakymmmgeldim ama aynı süpürgeyle devam etmem lazım
sabah uyanamyrum sonra malum iş var öpüyorum ateş almaya gelmiştim zatibyess
sabaha görüşelim inşallah
miamorem centrumun iki cesiti var resim koyabiliyomusun hangisi bi koysan keske..
gelsin gelsin hatta aynı şehirdeysek ben gelim dermişim :))))))))) ben eskişehir sen canım???
Türkce konuşun yaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuu
Keşke burada olsaydın vallahi el bebek gül bebek beslerdim seni bitanemm ya bende Antalyadayım maalesef(
Keşke burada olsaydın vallahi el bebek gül bebek beslerdim seni bitanemm ya bende Antalyadayım maalesef(
bunu bi kisimi herkesmi yapacak nuarinim ben hastayim ben yapamiycam ilhananzimda hasta oda yapamazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?