Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

he vallah öyle yapıyorum canım yatııııııışşş :))) aa evt misafırlerın gelıcekti senin iş güç yapıyodun tuh bak gordun mu (((((

Yoook bebeğim şu aralar misafirim gelmeyecek öyle bildiğim ama Allahım ağzından duysun gelsin misafir severim ben misafiri

duasini nasi edecez nuarinimmmm kusura bakma bu isleri ben hic bilmiyomda hatada yapmak istemiyomm

Peygamberimiz (a.s.) bu
konuda şöyle buyurmuştur:
"Kimin Allah'tan veya
insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel bir abdest alsın, sonra Allah'a
hamd ve senada bulunsun,
Peygambere salât ve selam
getirsin ve şöyle dua etsin; Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm, sübhânellâhi Rabbiye'l-arşi'l- azîm, el-hamdü lillâhi Rabbi'l- âlemîn, es'elüke mûcibâti
rahmetike ve azâime
mağfiretike, ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin, lâ teda' lî zenben
illâ ğafertehû ve lâ hemmen illâ ferrectehû, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ, yâ erhamer-râhımîn. (hilim ve kerem sahibi Allah'tan başka
ilah yoktur, ulu arşın Rabbi
Allah'ı noksan sıfatlardan
tenzih ederim, her türlü övgü
âlemlerin Rabbi Allah'a
mahsustur, Ey merhametlilerin
en merhametlisi Allah'ım!
Rahmetini, bağışlamanı, bütün
günahlardan korunmayı ve
kurtulmayı ve her türlü iyiliği
isterim, bütün günahlarımı
bağışla, bütün sıkıntılarımı
gider, bütün ihtiyaçları ancak
sen giderebilirsin) (Tirmizî,
Salât, 140, 348).

yeter tatlim. bes dakka demle sicakken ic. bence sen yarin gelince basla. bir de git apotheke den centrum al. hamile olanlar icin olani alacaksin. doktor bana hamile kalmadan baslatti. ben seni bu ay hamile yapcam merak etme:)))

miamorem centrumun iki cesiti var resim koyabiliyomusun hangisi bi koysan keske..

bunu bi kisimi herkesmi yapacak nuarinim ben hastayim ben yapamiycam ilhananzimda hasta oda yapamazz

Hâcet namazı teslim namazıda kılmak isteyen kılsın gene,ben herkes adına teslim edecem Rabbim kabul eder inşallah, dört veya
on iki rekat olarak kılınır.
Dört rekat olarak kılındığı
zaman birinci rekatta
Fatiha'dan sonra üç âyet'el-
kürsî, diğer üç rekatta ise
Fatiha'dan sonra birer kere
İhlas, Felak ve Nâs sûreleri
okunur. Namazda sonra
yukarıdaki dua okunur biraz önce yazdgm

yapmam alaman muhabbeti ne güzel türkcemiz nörüyon demek varkennn

miamorem centrumun iki cesiti var resim koyabiliyomusun hangisi bi koysan keske..

tatlim ben daha resim koycak kadar ilerlemedim bu kk da:)) simdi adam bana daha hamile kalmadan hamileler icin olani verdi. centrum für sie yaziyor ve plastik sisede. hamile kalincada 3 aylik hamilelerin kullandigi vitamini verdi Centrum materna plus dha.. dedi ki; bebek almasi gereken her vitamini kolayca bulsun ve saglam tutunsun rahme dedi.. bence sen düsük yapiyorsun yaa sen simdiden hamileler icin olana basla. hamile kalincada digerine baslarsin.

Keşke burada olsaydın vallahi el bebek gül bebek beslerdim seni bitanemm ya bende Antalyadayım maalesef(

yaa deme maleseffff.. havaniz kac gündür nasil güzellll. cik disari mis gibiii oohhhhh... bizim burada daha günes yok ortalarda hava karanlik insanin cici daraliyor:))

habbite hancekimmm nasilsin yaw nuarinimin yazilarini okudunmuu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…