Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bide listede okuyan arkadaslarin isminide yazsinlar öyle dua edelim tabi yanindada herkes icin diye dua edelimm

normalde her ayın 1 ıle 4 u arasında qelırdı qeçen ay 7 de qeldı aksama yapdı . bu ay kı hsaplamama qore 9 da qelecek

dahada cokmus ya nerdeyse 11 gün var..bilmiyorumki bu kadar erkenden mide bulantisi olurmu:44::44::44:

Son düzenleme:
daha alisamadim Yasakhayalcim. sonradan aklima geliyor. bugün hocayla tartistim agrim basladi sonra fark ettim. hayirlisiyla yarini bir bitireyim yüzümün akiyla sonra rahatim insaalllahhhhhh

canım ne sınavı bu aman dikkat et hiçbir şey bebeşin kadar önemli değil umarım geçersin sıkıntı etme

bide listede okuyan arkadaslarin isminide yazsinlar öyle dua edelim tabi yanindada herkes icin diye dua edelimm
tamam kuzum ben namazı
persembeyi cumaya baglayan gece kılacam Bu namazdan sonra hiç
konusmadan yatmak gerekiyor o yüzden cuma aksami size yazacam gündüz olmadgm icin

slm kızlar nasılsınız? var mı yeni haberler)

ben de öle dolandım evde can sıkıntısından annemin tarifinden bi kek yapiim dedim fırında kek kalıbından taşmış resmen altında ikinci bir kek var pişiyorr:44::44::44:yok anam yok benim elimin ayarı bana göre başkasının tariflerini yapamıyorum

kızlr qerçekden cok zor duruyorum ızın verırsenız yatsam ben olur mu??? tabi kızmaz iseniz?:26:

tamam kuzum ben namazı
persembeyi cumaya baglayan gece kılacam Bu namazdan sonra hiç
konusmadan yatmak gerekiyor o yüzden cuma aksami size yazacam gündüz olmadgm icin

oldu nuarinimm.bende kizlara gereken aciklamayi yaparim inslalahh..rabbim inslaalh emeklerimizi bosa cikarmasinn dualarimizi kabul etsin inslalahhhh

Amaaaan salaklar bulmuşlar miss gibi sarmayı oturup yerler ayol:)))))Eeee o zaman sen ne zaman gelicen tr ye???

daaha belli degil habbitemm..ablaam gidecemma bu hafta sonu söylümde o yapsin bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…