- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.161
evet bitanem daha iyi kılabilen namazınıda kılsın onu bıkaç sayfa önce kopyalamıştım
Neyseee kizlarrr iyi gecelerrr bn cikiyorumm opuyorum hepinizi kocamnnnnn
Neyseee kizlarrr iyi gecelerrr bn cikiyorumm opuyorum hepinizi kocamnnnnn
gecirmez bunlar
normalde her ayın 1 ıle 4 u arasında qelırdı qeçen ay 7 de qeldı aksama yapdı . bu ay kı hsaplamama qore 9 da qelecek
daha alisamadim Yasakhayalcim. sonradan aklima geliyor. bugün hocayla tartistim agrim basladi sonra fark ettim. hayirlisiyla yarini bir bitireyim yüzümün akiyla sonra rahatim insaalllahhhhhh
dahada cokmus ya nerdeyse 11 gün var..bilmiyorumki bu kadar erkenden mide bulantisi olurmu:44::44::44:
Anlamadım bitanemmm
tamam kuzum ben namazıbide listede okuyan arkadaslarin isminide yazsinlar öyle dua edelim tabi yanindada herkes icin diye dua edelimm
öylee yasaqım ondan ben ümitlenmıyorum snra hayal kırıklıqı yasayınca canım yanıyor .
alamanlar tr gelen paketleri genelde cok inceliyolar sarlamalar böyle olurrrdemek istedim onu baska bi ot ne sanirlar..
tamam kuzum ben namazı
persembeyi cumaya baglayan gece kılacam Bu namazdan sonra hiç
konusmadan yatmak gerekiyor o yüzden cuma aksami size yazacam gündüz olmadgm icin
kızlr qerçekden cok zor duruyorum ızın verırsenız yatsam ben olur mu??? tabi kızmaz iseniz?:26:
ne oldu sana yine balımmm:44::44:
Amaaaan salaklar bulmuşlar miss gibi sarmayı oturup yerler ayol:)))))Eeee o zaman sen ne zaman gelicen tr ye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?