Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canım adım arzu senada kızıma vereceqim isim inşallah nasip olur
salı günü inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz tatlım

olsun canım olur böyle şeyler sorun deqil

inşallah canım inşallah.inşallah olur ve ismiyle yaşar:)klomeni neden verdi doktorun ne için?

Slmm kizoslarrrr benn geldimmm bu arada hayalimin dogum gunuymusss mutluu,saglikli,huzurlu,bol bebisli bir yil diliyorum. Nice mutlu yillara hayalimmmmm...

pazartesisevmezimmm hoşbulduk:) rabbim hiçbirimizi böyle acılarla sınamasın.(onlar bizim sevdiklerimiz)

bu ne geçmişi okumak neler konuşulmuş bakmak ne çok kasıyor insanı merak ta ediyorum bir gelişme var mı yeni bişeyler var mı diye ama:44::44::44: neysem nasılsınız?

pazartesisevmezimm nirdesin yaw bak sizin icin fazla konusmadimki hemencecik 1000 olmasin diyee..aksam gelin hepiniz garpuz var gavun varrryaw bi ilhananzimmm loorim nirde ilhnanazimmm piyniri zeytini kim hazirlayacakkkkk alla allaa

saol pazartesisevmezim yeni yas geldi ama bebek bi gelmedi emannnnn

nerde oturuyon gız beraber çıkalım alışverişe:) lazım olmaz inş o paralar da çatır çatır yersin veya da bebiş e eşya alırsın bu daha iyi oldu

ist anadolu tatlım amiiiin bebişimi doğururum o parayla inşallah ağzından bal damlamış merşehım benm örtmenm canım benm

ipekimmm inslalah reglin gelecek yeni umutlar baslayacakk dua edecezz inslaah motive olacann..simdiki ruh halinle böyle düsünüyon canim benimm.ben inanaiyorum gececek bu zor günlerrr

amin canım ya senin adın neydi veya başka bi nick bu yasak zor oluyo demedi, tekrardan nice nice mutlu hayırlı bebkli yıllar dilerim :119:

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur herşeyn güzel çkmasına çok sevndim

kuzucuklarimm yemek isine baslim bende..aksam burda olalimda 1000.sayfa kutlamasi yapacazz.garpuz yenilecek yine.gavunda var bu sefer ödül olarakk

bende işten geldim yaptım işte bişeler kocişi beklyrum, sen ne pişirdin kuzm ??

Slmm kizoslarrrr benn geldimmm bu arada hayalimin dogum gunuymusss mutluu,saglikli,huzurlu,bol bebisli bir yil diliyorum. Nice mutlu yillara hayalimmmmm...

hoşgeldin canım, edalı işveli KK güzeli

bu ne geçmişi okumak neler konuşulmuş bakmak ne çok kasıyor insanı merak ta ediyorum bir gelişme var mı yeni bişeyler var mı diye ama:44::44::44: neysem nasılsınız?

okunmuyo hepsi ya o kadar çok sayfa geçiyo ki aralarda takip etmek ne mümkün ???

saol edammmmm

dogum günümüz aam kucagim halen bos yaww

o kucağın en kısa zamanda çifter çifter dolsun inşallah

ipekim ismimi burda söylemesem zararli maddeler olabilir kk da.esimin cok kuzenleri ne var bazen süphelendiklerim oluyo dason düsüklerimi ne bilmiyolar cünkü dedikodumu yapmasinlarrrrrsen kisaca yasakta diyebilirsin yada bi isimde takabilirsinnben patlican musakka yaptim corba bide salata yeter daha ne yapimm

canım bende avrupa yakası gel senle asya avrupa kıtalar arası gezelim:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…