- 26 Şubat 2013
- 805
- 23
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.521
evet canım adım arzusenada kızıma vereceqim isim inşallah nasip olur
salı günü inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz tatlım
olsun canım olur böyle şeyler sorun deqil
kızlaaarrdoktordan geldim tahlillerim hepsi çok güzel çıktı ve bugün itibariyle klomene başlıyorum...50mqlık verdi günde 1 tane...salı günü tekrar kontrole gidicem hadi hayılrısı olsun inşallah.......
Slmm kizoslarrrr benn geldimmmbu arada hayalimin dogum gunuymusss mutluu,saglikli,huzurlu,bol bebisli bir yil diliyorum. Nice mutlu yillara hayalimmmmm...
Ağlama YASAkım yaaa ağlama.....................olur inşllh vardır bir zamanı....................
:119:
saol edammmmm
dogum günümüz aam kucagim halen bos yaww
ben buradan da sizlerden de çok uzak kalamam merak etme, söylemiş miydim bilmiyorum ama aramıza hoşgeldin...
iyiki varsın
karpuzum nirdeeee
hoşgeldin aramıza canım, hepimizin derdi aynı, mutlu haberlerimizi de burda dertlerimizi paylaştığımız gibi paylaşmayı nasip etsin Allah....
canımmmmm iyiki doğmuşsun iyiki aramızdasın.iyiki tanışmışız sevdiklerinle sağlıklı güzel bir hayat dilerim, seneye kucağında bebeğinle girmeni diliyorum yeni doğum gününe
küsüp küsüp barışıyoruz testlere ama Allahın izniyle olacak, mesela ben yumurtlamayla regl arası hep bunalım oluyorum ama sonra uğraşıp toparlıyoruz işte...
yapacak birşey yok, uğraşa uğraşa da olsa olacak diyroum...
bu arada başın sağ olsun Allah bir daha göstermesin.....
doğum günün kutlu olsun tekrar hayalim nice senelere insallah diğer yaşına elinde bir bebekle girersin iinşş
saol edammmmm
pazartesisevmezimmm hoşbulduk:) rabbim hiçbirimizi böyle acılarla sınamasın.(onlar bizim sevdiklerimiz)
Olsunhayalimmmm herseyy nasip biliyorsunn rabbim bebislerimz icin uygun zamani bekliyor umarim yapcagimz tek sey dua dir insallahh bu sefer gelirlerrrr
Esimle disarda ehliyet kutlamasi yemegindeyiz ve ben burafa sizlere biseyler yaziyorum. Deli miyim neyim ben:)))))
nerde oturuyon gız beraber çıkalım alışverişe:) lazım olmaz inş o paralar da çatır çatır yersinveya da bebiş e eşya alırsın bu daha iyi oldu
ipekimmm inslalah reglin gelecek yeni umutlar baslayacakk dua edecezz inslaah motive olacann..simdiki ruh halinle böyle düsünüyon canim benimm.ben inanaiyorum gececek bu zor günlerrr
kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya.hastaneden geldim.çok şükür herşey normalmiş.ozaman nie gelmiyo bebişama bideğerimde biraz yüksekçıktı.akdeniz anemisimi dietahlil yaptılar salı alcakmışım sonucu.bakalım bu tahliller ardın sıra daha kaç hafta hatta aylarımı alcak.
kuzucuklarimm yemek isine baslim bende..aksam burda olalimda 1000.sayfa kutlamasi yapacazz .garpuz yenilecek yine.gavunda var bu sefer ödül olarakk
Slmm kizoslarrrr benn geldimmmbu arada hayalimin dogum gunuymusss mutluu,saglikli,huzurlu,bol bebisli bir yil diliyorum. Nice mutlu yillara hayalimmmmm...
bu ne geçmişi okumak neler konuşulmuş bakmak ne çok kasıyor insanı merak ta ediyorum bir gelişme var mı yeni bişeyler var mı diye ama:44::44::44: neysem nasılsınız?
saol edammmmm
ist anadolu tatlım amiiiin bebişimi doğururum o parayla inşallah ağzından bal damlamış merşehım benm örtmenm canım benm
amin canım ya senin adın neydi veya başka bi nick bu yasak zor oluyo demedi, tekrardan nice nice mutlu hayırlı bebkli yıllar dilerim :119:
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur herşeyn güzel çkmasına çok sevndim
bende işten geldim yaptım işte bişeler kocişi beklyrum, sen ne pişirdin kuzm ??
hoşgeldin canım, edalı işveli KK güzeli
okunmuyo hepsi ya o kadar çok sayfa geçiyo ki aralarda takip etmek ne mümkün ???:
o kucağın en kısa zamanda çifter çifter dolsun inşallah
ist anadolu tatlım amiiiin bebişimi doğururum o parayla inşallah ağzından bal damlamış merşehım benm örtmenm canım benm
amin canım ya senin adın neydi veya başka bi nick bu yasak zor oluyo demedi, tekrardan nice nice mutlu hayırlı bebkli yıllar dilerim :119:
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur herşeyn güzel çkmasına çok sevndim
bende işten geldim yaptım işte bişeler kocişi beklyrum, sen ne pişirdin kuzm ??
hoşgeldin canım, edalı işveli KK güzeli
okunmuyo hepsi ya o kadar çok sayfa geçiyo ki aralarda takip etmek ne mümkün ???
o kucağın en kısa zamanda çifter çifter dolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?