Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam kızlar

hayalcim yazdım ama görmedin sanırım nice mutlu yıllara ailenle bebişinle inşallah

Yasakhayalcim yaaaa benim kasiklarimdaki agri hala devam ediyorrr. Doktor normal demistiiii ama korkutuyor bazenn

annesi yer aciyo kendine leke yada kanaman yoksa korkma...ama is nede yapma dinlen bolca .agir bisey yada koltuk ne cekme..bol su ic miamorem..sicak tut kendini rahat bol seyler giyyy..

altı yıllık evliyim ama okul fln vardı başlarda istemedim 2 yıldır istiyorum ara ara. ya evin salon ve oturma odasını nasıl kullanacağımı karar veremedim versem kolayda. yapabilirsem resim atayım bakalım.

ben de aynen ilk zamanlar uymadı, sonraları da istesek de nasip olmadı işte ...
hmmm tamam canım örenk üzerinden daha kolay olur tabi ben de biraz değişiklik yapıcam
ama işte sıra gelmedi, bi de paranın gözü kör olsun :85: tedavi filan gerekirse diye de
inşallah gerekmez ama şimdi hiçbişey harcayamıyorum işte elim kolum heryerden bağlı
nasıl motive olcam bilemedim

İnsaallah eslerimizi tanistiririz. Cok iyidir benim esim cok sukur. Vw de elektroniker. Ama her isi cok onem vererek yapar, bastan savma yapmaz hic biseyi

İnsaallah eslerimizi tanistiririz. Cok iyidir benim esim cok sukur. Vw de elektroniker. Ama her isi cok onem vererek yapar, bastan savma yapmaz hic biseyi

yaw öyle vala özenle paketlmeiss saolsunn...ama sende öylesin belli miamoremm.rabbim mutlulugunuzu daim etsinn inslaahh

nerde oturuyon gız beraber çıkalım alışverişe:) lazım olmaz inş o paralar da çatır çatır yersin veya da bebiş e eşya alırsın bu daha iyi oldu

ipekimmm inslalah reglin gelecek yeni umutlar baslayacakk dua edecezz inslaah motive olacann..simdiki ruh halinle böyle düsünüyon canim benimm.ben inanaiyorum gececek bu zor günlerrr

geçen ay klomen kullandım ya hayalim gögüs sızlaması yapmıstı dünde basladı sızlamaya bende hiç olan bişey degildir hayırdır inşallah

ama zikzakim böyle iki ay etkisini göstrecegini hic sanmiyorumm....öyle olsa dün basladi diyosun daha öncedende olurdu o zaman gögüs agrisi...bi durupta tekrar niye baslasinki..hadi hayirlisi olsun diyelim.bekliyelimm

kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya.hastaneden geldim.çok şükür herşey normalmiş.ozaman nie gelmiyo bebişama bideğerimde biraz yüksekçıktı.akdeniz anemisimi dietahlil yaptılar salı alcakmışım sonucu.bakalım bu tahliller ardın sıra daha kaç hafta hatta aylarımı alcak.

ama zikzakim böyle iki ay etkisini göstrecegini hic sanmiyorumm....öyle olsa dün basladi diyosun daha öncedende olurdu o zaman gögüs agrisi...bi durupta tekrar niye baslasinki..hadi hayirlisi olsun diyelim.bekliyelimm

inşallah canım geçen ay 14ünde adet olmustum bu ay ne zaman olacak bakalım dahada var aslında bata bukadar erken belirti olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…