Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne güzel buryukummm isin dahada kolaylasir .ama demekki zaamani degil.:26:bunu rabbim bilirr.hayirli günde gönderiri inslahhh

yanlıs söledim cnm şubat 14

zikzakim onu düsündüm bana tam yumurtlaama günü gibi geldi..cnkü gögüste hasaasiyet oluyo diye biliyorummm..reglin alti gün ne sürüyosa ettimi sana ayin 20 si..bugünde 28 ayin regl en yaklasik bi hafta sonrada yumurtlaama ne oluyooo

Son düzenleme:
zikzakim onu düsündüm bana tam yumurtlaama günü gibi geldi..cnkü gögüste hasaasiyet oluyo diye biliyorummm..reglin alti gün ne sürüyosa ettimi sana ayin 20 si..regl en yaklasik bi hafta sonrada yumurtlaama ne oluyooo

yumurtlama mı diyosun hayalcim

amin canım inşallah teşekkür ederim
canım sende 1 yıldır deniyorum olmuyor de banada geçen yıl gittiqim doktor 1 yıl geçsin öyle gel demişti bugün gittiqim doktorda ne gerek beklemeye keşke beklemeseydin dedi...:26:
Kizlarrrrrrr ehliyetimi aldimmmmm:))) sinavdan simdi ciktim, sirada bekliyorum almak icinmn:)) dua edenlerden Allah razi olsunnnn
hayırlı olsun canım Rabbim kazasız belasız yolculular nasip etsin
yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.

hayırlı olsun canım güle güle oturun...

hayalimmmm sabah doqum gününü kutlamıştım ama sanırım geçmişi okumadın canım tekrar doqum günün kutlu olsun nice yıllaraa

kuzucuklarimm yemek isine baslim bende..aksam burda olalimda 1000.sayfa kutlamasi yapacazz.garpuz yenilecek yine.gavunda var bu sefer ödül olarakk

kızlaaarr doktordan geldim tahlillerim hepsi çok güzel çıktı ve bugün itibariyle klomene başlıyorum...50mqlık verdi günde 1 tane...salı günü tekrar kontrole gidicem hadi hayılrısı olsun inşallah.......

ayy gözünaydin arzum.inslalah klomenin faydasini görürsünncok hamile hamile kalani duydumm

yasakhayalimmmmmmm canımmmmmmmmmmm sabah yazdım ama geçmişe bakmadım sanırım, doğum günün kutlu olsun bebeğim, nice güzel yaşlara eşinleee
rabbim inşallah gelecek doğumgününde bebeğinle olmanı nasip eder sana ve bizlereeeeee ...............

bu arada sen 86 doğumlusun galiba yaşıtız hatta bende balık burcuyum 6mart doğum günüm deeeeee .

ne güzel buryukummm isin dahada kolaylasir .ama demekki zaamani degil.:26:bunu rabbim bilirr.hayirli günde gönderiri inslahhh

inşallah hayalcim.dediğim gibi sebebini bilmemek ve böyle beklemek çok yıpratıcı.bundan sonra birazda bitkiçayları ve kürleri denicem.inşallah en kısa zamanda bebiş gelir ya

hadi hayırlısı canım.çok sevindim senin adına.gelsin bebişlerrrrrr:)

inşallah hayalimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım

teşekkür ederim bitanem inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz

inşallah canım.bu arada yeni olduğum ne kadar belli deme.sana göndercğm msjı kendime gönderiyom.neyse öğrencez gariii.

canım adın arzu mu?bu arada ben de salı doktora gitcem ama konntrole değil.bi tahlil verdiler.sonuç alcam.
evet canım adım arzu senada kızıma vereceqim isim inşallah nasip olur
salı günü inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz tatlım
inşallah canım.bu arada yeni olduğum ne kadar belli deme.sana göndercğm msjı kendime gönderiyom.neyse öğrencez gariii.

olsun canım olur böyle şeyler sorun deqil

iyi geceler tatlı rüyalar p.tesi buraya ilk geldiğimde ilk dikkatimi çeken nick senin ki olmuştu :) yokluğun hissedilir

ben buradan da sizlerden de çok uzak kalamam merak etme, söylemiş miydim bilmiyorum ama aramıza hoşgeldin...
iyiki varsın

ne zaamnan evde olursun pazartesisevmezimm:26::26:garpuzu ayirrrimmm ben

karpuzum nirdeeee

merhaba kızlar ben yeniyim aranızda.herkes aynı durumdan muzdarip bebişşşş

hoşgeldin aramıza canım, hepimizin derdi aynı, mutlu haberlerimizi de burda dertlerimizi paylaştığımız gibi paylaşmayı nasip etsin Allah....

yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami

canımmmmm iyiki doğmuşsun iyiki aramızdasın.iyiki tanışmışız sevdiklerinle sağlıklı güzel bir hayat dilerim, seneye kucağında bebeğinle girmeni diliyorum yeni doğum gününe

küsüp küsüp barışıyoruz testlere ama Allahın izniyle olacak, mesela ben yumurtlamayla regl arası hep bunalım oluyorum ama sonra uğraşıp toparlıyoruz işte...
yapacak birşey yok, uğraşa uğraşa da olsa olacak diyroum...
bu arada başın sağ olsun Allah bir daha göstermesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…