- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.501
kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya.hastaneden geldim.çok şükür herşey normalmiş.ozaman nie gelmiyo bebişama bideğerimde biraz yüksekçıktı.akdeniz anemisimi dietahlil yaptılar salı alcakmışım sonucu.bakalım bu tahliller ardın sıra daha kaç hafta hatta aylarımı alcak.
yanlıs söledim cnm şubat 14
zikzakim onu düsündüm bana tam yumurtlaama günü gibi geldi..cnkü gögüste hasaasiyet oluyo diye biliyorummm..reglin alti gün ne sürüyosa ettimi sana ayin 20 si..regl en yaklasik bi hafta sonrada yumurtlaama ne oluyooo
amin canım inşallah teşekkür ederimhadi hayırlı haberlerle inşallah canım, herşey gönlüne göre olsun inşallah
oyyy yavruquzum benmyaw senin şu avatar öyle alttan alttam bakmıyomu delirtiyo beni zikzak inan gördükçe kuduruyorum bu kadar mı tatlı bakış olur, rabbim hepimize böyle sağlıklı hayırlı tatlı evlatlar nasip etsin, bana da versin hayırlı kapılarından inşallah, Amiiiim
canım sende 1 yıldır deniyorum olmuyor deYaa ne bilem ortada sorun fln yok ama bebis icin iste. ovu testi yapiyom ilk 3 gun koyuya yakin cikti .dun bu gun silik cikti kasiklarim da agriyo ama bole iki cizgi pcos larda cikiyomus. dr gidiyom geri yolluyo 1yil dene diyo oofff daha daha bir suru sey iste .diyorumki eger bi ilac fln kullanip mesala hamile kalicakasam sorun varsa neden bekleyeyim .bide ilkinde uzulunce ne bilem iste. neyse basinizi aritmiyim melankoli takilayim ben.
Bende makarna yedim. hamileyken salcali makarna aseriyodum:)) cok dandigim
hayırlı olsun canım Rabbim kazasız belasız yolculular nasip etsinKizlarrrrrrr ehliyetimi aldimmmmm:))) sinavdan simdi ciktim, sirada bekliyorum almak icinmn:)) dua edenlerden Allah razi olsunnnn
yaa kızlar ev aldık eşyaları alıcam çok kararsızım. gelin bana yardım edin beraber gezelim.
yumurtlama mı diyosun hayalcim
kızlaaarrdoktordan geldim tahlillerim hepsi çok güzel çıktı ve bugün itibariyle klomene başlıyorum...50mqlık verdi günde 1 tane...salı günü tekrar kontrole gidicem hadi hayılrısı olsun inşallah.......
ne güzel buryukummm isin dahada kolaylasir .ama demekki zaamani degil.:26:bunu rabbim bilirr.hayirli günde gönderiri inslahhh
kızlaaarrdoktordan geldim tahlillerim hepsi çok güzel çıktı ve bugün itibariyle klomene başlıyorum...50mqlık verdi günde 1 tane...salı günü tekrar kontrole gidicem hadi hayılrısı olsun inşallah.......
inşallah hayalimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımayy gözünaydin arzum.inslalah klomenin faydasini görürsünn cok hamile hamile kalani duydumm
hadi hayırlısı canım.çok sevindim senin adına.gelsin bebişlerrrrrr:)
hadi hayırlısı canım.çok sevindim senin adına.gelsin bebişlerrrrrr:)
Ağlama YASAkım yaaa ağlama.....................olur inşllh vardır bir zamanı....................kizcelerim ama bi bebem bilem yok halennnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inşallah hayalimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
teşekkür ederim bitanem inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz
evet canım adım arzucanım adın arzu mu?bu arada ben de salı doktora gitcem ama konntrole değil.bi tahlil verdiler.sonuç alcam.
inşallah canım.bu arada yeni olduğum ne kadar belli deme.sana göndercğm msjı kendime gönderiyom.neyse öğrencez gariii.
iyi geceler tatlı rüyalar p.tesi buraya ilk geldiğimde ilk dikkatimi çeken nick senin ki olmuştu :) yokluğun hissedilir
ne zaamnan evde olursun pazartesisevmezimm:26::26:garpuzu ayirrrimmm ben
merhaba kızlar ben yeniyim aranızda.herkes aynı durumdan muzdaripbebişşşş
yaw simdik 29 subat dogumluyum ya bu senede yokki 29 subat..ya 28 subatta kutluycam yada 1 martta ..ama yarin kutlum iki kutlama bi arada olsun yarin yap pastami
kızlar ben 2,5 yıllık evliyim. birer yıl arayla 2 tane düşük yaptım.hem de çok isterkenartık testlere küstüm,1,5 yıldır sonuç hep negatif.hastanelerdense ussandımmmmm..ama pesetmek istemiyorum.her şey normal görünüyorken niye olmuyor yaaa böyle uğraşmak zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi.içime atmaktansa sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?