Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasağım bu yaptıklarını 1000 kutlamasında mı yicez yupppiiiii tatlıda yapar mısın bana

yasağım bu yaptıklarını 1000 kutlamasında mı yicez yupppiiiii tatlıda yapar mısın bana

yok bunlar herifimin menüsü

size benden garpuz gavun var.havai fisek varr..melekimde pasta yapacakti.ilhananzimda piynir ve zeytin hazirlayacakti ama nerde bu kiz gözükmüyo

hopefer ve incinur bitirdi onlari biliyorummmm:26::26::26::26:

size benden garpuz gavun var.havai fisek varr..melekimde pasta yapacakti.ilhananzimda piynir ve zeytin hazirlayacakti ama nerde bu kiz gözükmüyo

melek sana çengili pasta yapacaktı ... yoksa kendi mi girdi gız pastaya çok oynuyodu böle zaten he bide çığırıyodu

Walla hayalimmm benim bildgm en son 100 kalmstii amaaa simdi ne durumda blmiyorumm ilhanzmm nerdeki yokmuu
:26:

ben de okudum ama ilhanaza mesaj da gönderdm buraya da yazdm tabi görülememiş olabilir, en son tabloda yazıyomuydu acaba ???

ayyy ben de tatlı istiyruuuum en kısa zamanda ıslak kek yapmam lazm
akşamki kutlama için ben de dondurma getircem :131::131::131::131::131:

ipekimdende dondurma varrrrr

Balimm haylimmm yanlis olmasn bnm en gordugumm 100 du walla suan hala aynimi bilgm yokkk ilhanazima danisipta okusalar olmazmii fazla olmamasi gerek sanirimm:26:

edamm bende onu tam bilmiyom iste nerde misafiri gelcekti ama gitmedilermi halen.bu listeyi en son yazisindan aldim ama bende emin degilimmm..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…