- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.581
amin canım inşallah nasip olur Allah hepimizin gönlüne göre versin..amin...inşallah canım inşallah.inşallah olur ve ismiyle yaşar:)klomeni neden verdi doktorun ne için?
özele mi gidiyosun canım test ne yaptı
tamam kuzum Rabbim kabul eetsin inş...eee naptın gunduz görünmedin yasakyariimm
saol canım odaya takım uyduramıyorum
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım yasagım tatlım sen nasılsın şekerim
bi bakım dedim
aslinda öglen sonu geldim ama sen yoktun incinurummm..simdide bi yemek isini haledim geliyorum hemn..inskaakh o zaman a ilhanazda gelirrr ya
hb bitanemselencelkim ahretligim hosgeldinnnasilsin yaw öslemistim iyice .bulantin ne durumda inslaalh gecmistir yaa:26:
amin canım inşallah nasip olur Allah hepimizin gönlün egöre versin..amin...
klomen ovülasyon için canım
özele gidiyorum canım....testler hormon testleriydi sorun varmı diye baktı hamdolsun yokmuş...bu ay klomen verdi eqer bu ay hamiş kalmazsam önümüzdeki ay rahim filmine göndericek..
bu arada salona baktım canım sanırım o daya masa koyulmaz tv ünitsi ve koltuk takımıyla çok şık bir oda oluşturabilirsintekrar hayırlı olsun canım
inş kalırsın hamiş canım. odayada koymayacağım masa. koltuk tk nasıl yerleştırcem onu düşünüyorum
hb bitanembulantım devAM ediyo kuzumm limon yedim biraz bastırdı hemen koştum geldim bende özledim tatlımm
nerdesin kac gündürrrrrr?? ehliyeti aldimmmm:)))
nasılsın lorimmm evet bitanem devam ediyoooselamm canimm nasilsinnn hala mide bulantin devam ediyo mu :26:
nasılsın lorimmm evet bitanem devam ediyooo
limonla bastırmaya çalışıyorumm hayırlısı ile geçseydi biiiaz kaldıı
ayyyyyyyyyy ne kadar sevindimm yaa hadi hayirli ugurlu olsunnn Allah kaza bela vermesin insallah
benimki bugun istanbula gitti o yuzden giremedim ya dun hazirla et derken
Saol canim benimmmm.... Seni de allah kavustursun, sende gitseydin keske istanbul cok güzeldir simdiiiii...
sagol tatlimm ben dururmuyum bende gidicektim de doktor izin vermedi ilk 3 ay olmaz dedigi icin
çok sevindim canım iyi olmana inşş hiç öle bişi yaşamazsın tatlımm çok zorben iyiyim Allaha sukur selenim hic biseycigim yokgecer insallah yaa cok illet bisey masallah buyumus seninkide
aaa gercekten mi... bana bisey demedi adam yaa.. ucacak olsam sorayim bariii.. ayyyy hayatmiz degisti suna bak yaaa.. ben eskiden cntami aldim mi cikardim simdi hersey farkli olucak. hayirlisi herseyinnn
çok sevindim canım iyi olmana inşş hiç öle bişi yaşamazsın tatlımm çok zor
Allah kavuştursun canım eşinebüyüyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?