Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah canım inşallah.inşallah olur ve ismiyle yaşar:)klomeni neden verdi doktorun ne için?
amin canım inşallah nasip olur Allah hepimizin gönlüne göre versin..amin...
klomen ovülasyon için canım
özele mi gidiyosun canım test ne yaptı

özele gidiyorum canım....testler hormon testleriydi sorun varmı diye baktı hamdolsun yokmuş...bu ay klomen verdi eqer bu ay hamiş kalmazsam önümüzdeki ay rahim filmine göndericek..
bu arada salona baktım canım sanırım o odaya masa koyulmaz tv ünitesi ve koltuk takımıyla çok şık bir oda oluşturabilirsin tekrar hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
tamam kuzum Rabbim kabul eetsin inş...eee naptın gunduz görünmedin yasakyariimm

aslinda öglen sonu geldim ama sen yoktun incinurummm..simdide bi yemek isini haledim geliyorum hemn..insallah o zaman a ilhanazda gelirrr ya

Son düzenleme:

inş kalırsın hamiş canım. odayada koymayacağım masa. koltuk tk nasıl yerleştırcem onu düşünüyorum

inş kalırsın hamiş canım. odayada koymayacağım masa. koltuk tk nasıl yerleştırcem onu düşünüyorum

inş. canım..
önce koltukların bi gelsin birkaç farklı şekilde denersin ben öyle yapıyorum şimdi sana şöyle yap desek ezbere gitmiş oluruz en güzeli deneyerek karar vermen..bu arada yeni koltuk alacaksan küçük şık ve klasik takımlar var onlardan almanı tavsiye ederim

ayyyyyyyyyy ne kadar sevindimm yaa hadi hayirli ugurlu olsunnn Allah kaza bela vermesin insallah

benimki bugun istanbula gitti o yuzden giremedim ya dun hazirla et derken

Saol canim benimmmm.... Seni de allah kavustursun, sende gitseydin keske istanbul cok güzeldir simdiiiii...

sagol tatlimm ben dururmuyum bende gidicektim de doktor izin vermedi ilk 3 ay olmaz dedigi icin

aaa gercekten mi... bana bisey demedi adam yaa.. ucacak olsam sorayim bariii.. ayyyy hayatmiz degisti suna bak yaaa.. ben eskiden cntami aldim mi cikardim simdi hersey farkli olucak. hayirlisi herseyinnn

aaa gercekten mi... bana bisey demedi adam yaa.. ucacak olsam sorayim bariii.. ayyyy hayatmiz degisti suna bak yaaa.. ben eskiden cntami aldim mi cikardim simdi hersey farkli olucak. hayirlisi herseyinnn

çok sevindim canım iyi olmana inşş hiç öle bişi yaşamazsın tatlımm çok zor
Allah kavuştursun canım eşinebüyüyoruz bakalım

evet miamoremmm biz bi daha haziranda gidicez kismetse evet yaa baksana onlara gore hareket ediyoruz artik

insallah canimm Allah kolaylik versinn.. kln den haberin varmi selenimm carsamba doktora gidicekti hic gordun mu :26:

ben cikiyorum, bir dus alayim kendime geleyim. cok stresli bir gündü. öldüm öldüm dirildim:)) bu arada bilmeyen varsa bugün Yasakhayal in dogum günü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…