- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.761
ne sekersinn yaaa
oda angarali miamorem ama akraba ne degilizzzzzzzzz
var yasakım bugün yine 2 tane hamiş haberi aldık hamile kalanlarınm çoğuda ikiz anası olacak
kuzucum sana dogru yuvarlanirken karar verirsin seker miyim komik mi:))))) annem benden 15 kilo daha zayif, ve benden utandigini söylüyor:))
kuzucum sana dogru yuvarlanirken karar verirsin seker miyim komik mi:))))) annem benden 15 kilo daha zayif, ve benden utandigini söylüyor:))
var yasakım bugün yine 2 tane hamiş haberi aldık hamile kalanlarınm çoğuda ikiz anası olacak
kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wolaaaa kocısımm benı cokkk duusunuyorr yaaa pc sını bnaa verdı okadar acındırdım kı kendımıdayanamadı bıtanee o ya bıtaneee sımdıııı cosalımmm kızcelerrrrrrr
Hanımlar merhabalar , damdan düşer gibi geldim topiğinize fakat bazı sorularım olacak size , ben her zaman zamanında adet olan birkaç gün öcnesindende bel baş ağrısı tutan biriyim bu ay 6 gün gecikti hastalığım hala belirtilerde yok , sizce hamiş olma ihtimalim ne kadar yüksektir??? :26::26::26:
masalalhh annen neka zayifmisssss
kizzz bi kelimede yazamiyonnnnnnnnnnn
aman cok sükürrrrr, akraba olsaniz kayinvalidenden de ayri kalamazdin... bak herseyde hayir var:)))
artıkın yazıyorummm yavrukusummmmmm walaaa rahtlıkkk mıs yaaaa yemın edermmm anam telden ıskence telı kıracaktım en sonundaaaa
hosgeldinn best canimmpeki hic test yaptinmi canimmm... baya gecikmis cünküü:44::44:
kizlarrrr hadi bin yapalim cikmam lazimmm. kocama 10 dk 10 dk dedim ama ne bitmez bu 10 dk dicek simdi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?