Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayatımda hiç gecikmedi hep nokta atışı olmuştur benim çok düzenlidir hatta şaşarım nasıl bu kadar düzenli diye

tatlim benimkide öyleydi. nerdeyse hep ayni saatte gelirdi. gecen ay 8 inde olmama gerekiyordu ama gelmedi. ocak 28 de geldi. doktor herseye bakti olabilir dedi. simdi 5 haftalik hamileyim.

edamm kiz sen sogani silkelemeyi yumurtaciklari naptin simdide sen öt

ya kızlarrrr bugun ogleden berı mıdem bulanıyor herşeyi gorunce istıhfar edesm gelıyorrr nedendirrrrrrr

evet evet ente lerin gibi öttün:))) seninde boyun ve kilon iyimis. bir ben yuvarlancam ortalarda o zaman:))) ee kizlar sahip cikarsiniz yollarda bellerde artik bana:)))

miamorem iyimi yaw ben niye kilolu buluyom kendimi

edamm kiz sen sogani silkelemeyi yumurtaciklari naptin simdide sen öt

soganı devam ıcmeye hayalımmmmmmmm mart 1 de son benımm bitiyo az kaldııı bakalımmm balım nasıpp dıyorummm ama silkelenme olayı dahaca olmadı onun ıcınde kocısle bı toslasma yapıcekkkkk

kızlar ben cok gıremıyorm nete bugun 50 tane daha okudum devamını getıremdım mısafırım geldıı

eeee beee kuzum kim kendini cok begenir ki?? hem iyidir kendini cok begenmemen. hepimiz haddimizi bilellim:)) sekerim bence iyi kilon. ben 60 olsaydim kendimi cok memnun hissedecektim. ama sende 60 olsan daha iyi olursun:))))

60 olamamda bari bi 65 olsam onada raziyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…