- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.801
öt bakalim senin boy kilo ve yas ne?:))))))
hayatımda hiç gecikmedi hep nokta atışı olmuştur benim çok düzenlidir hatta şaşarım nasıl bu kadar düzenli diye
hayatımda hiç gecikmedi hep nokta atışı olmuştur benim çok düzenlidir hatta şaşarım nasıl bu kadar düzenli diye
rica ederimbest canim benimm.bizde haber ver..bende merak ettim simdi inslaah bebektir canimmm
yas nerdeyse 30 dayandikkilo 68 boy ise 1,69 bucuk iyi öttüm ama
tatlim benimkide öyleydi. nerdeyse hep ayni saatte gelirdi. gecen ay 8 inde olmama gerekiyordu ama gelmedi. ocak 28 de geldi. doktor herseye bakti olabilir dedi. simdi 5 haftalik hamileyim.
evet evet ente lerin gibi öttün:))) seninde boyun ve kilon iyimis. bir ben yuvarlancam ortalarda o zaman:))) ee kizlar sahip cikarsiniz yollarda bellerde artik bana:)))
edamm kiz sen sogani silkelemeyi yumurtaciklari naptin simdide sen öt
miamorem iyimi yaw ben niye kilolu buluyom kendimi
kızlar ben cok gıremıyorm nete bugun 50 tane daha okudum devamını getıremdım mısafırım geldıı
eeee beee kuzum kim kendini cok begenir ki?? hem iyidir kendini cok begenmemen. hepimiz haddimizi bilellim:)) sekerim bence iyi kilon. ben 60 olsaydim kendimi cok memnun hissedecektim. ama sende 60 olsan daha iyi olursun:))))
baska okumuycan demi aysem öyle not aliyom simdik cünkü sana 50 daha yaziyorum ozamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?