- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.781
hoşbulduk canımyaptım birşey çıkmadı ama hala belirtim yok kiminle konuştuysam daha erken, en az 10 gün gecikmeden testte belli olmaz dediler ondan biraz kafam karıştı:26::26::26:
hoşbulduk canımyaptım birşey çıkmadı ama hala belirtim yok kiminle konuştuysam daha erken, en az 10 gün gecikmeden testte belli olmaz dediler ondan biraz kafam karıştı:26::26::26:
sen sprachkurs a gittin mi?
bestim idrar belki yaniltir ama kanda kesin cikar bu saatten sonra bence...bi kanda baktir cikmazsa bide ultrasona girmen lazimm.böyle gecikmelerde bebek yoksa ya kist olusuyo yada hormonel bozukluklardan kaynakliyo cünküüüama inslaalh bebek vardirrrr
sorma ben hic ona cekmemisim:))) kadin her sabah kalkar iki saat spor yapmaya gider maaasallllahhhh. bende yaparim spor ama onun gibi düzenli degil. Annem yemicem dedi mi asla yemez, ben yemicm dedim mi iki porsiyon yerim:)))
aferinn enisteyeeee
yasakcim hatirlasana bende hamile kalmadan önceki ayda 17 gün gecikmisti...
miamorem yaw bende vermek istiyom az yiyorum yinede 1 kilo bilem veremedimm
ayy neka güzel bi dua sağol canım bal akıyo azındanayyy masallahhhrabbim insalalh sanada ikiz nasip eder melekimm
kac gün gecikti?
bestim idrar belki yaniltir ama kanda kesin cikar bu saatten sonra bence...bi kanda baktir cikmazsa bide ultrasona girmen lazimm.böyle gecikmelerde bebek yoksa ya kist olusuyo yada hormonel bozukluklardan kaynakliyo cünküüüama inslaalh bebek vardirrrr
yaaa benım kocısım cok masumdur bir okadarda fenadırişten olsa gerek Loorımmmm
almanyada daha gitmedim sadece istanbulda gittim buradada baslicam insallahh
yaaa benım kocısım cok masumdur bir okadarda fenadırişten olsa gerek Loorımmmm
6 gün gecikti canım
hmmm anladım yarında şehir dışına çıkıcam o zaman pazartesiye kadarda beklemiş olim gelince ilk işim kan testi yaptırmak olsun ,inşallah kötü birşey değildir çok teşekkür ederim canım yaa
miamorem yaw bende vermek istiyom az yiyorum yinede 1 kilo bilem veremedimm
daha once gecikmismiydii:26:
6 gün gecikti canım
hmmm anladım yarında şehir dışına çıkıcam o zaman pazartesiye kadarda beklemiş olim gelince ilk işim kan testi yaptırmak olsun ,inşallah kötü birşey değildir çok teşekkür ederim canım yaa
kuzum tam sirasi iste asla.. bende bu hafta konusmaya gidicem. ben daha öncede Almanya da yasadigim icin iyi ama yinede gitmem lazim cok unutmusum. Ehliyet sorunum var diye aylarca erteledim. gidip bi konusuyum hangi günler. ayrica volkshochschule ye gidersen sertifika veriyor ve sonunda bir aylik ayri bir kurs var onuda bitirirsen süresiz oturma izni aliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?