- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.921
efkar bastı kuşum ya 1000. sayfa efkarıtüttüryosun ama o ciğerlere yazık quzum benm bırak şu mereti artık bak bebek gibi yüzün var cildine yazık etme
hoşbuldum seni gördüğüme sevndim loricim bi zamanlar yalan rüzrarı vardı orda loren vardı çok güzel hatundu aynı sen gibi
tabi senin yaş yetermi o diziye bilmem baya eskiydi çünkü :26:
geldm canım ya inan yemek filan çoktan bitti ama giremedm işte, anneme uğramam lazımdı
e iyiymiş o zaman elleirne saqlık gülümmm enfess olmuşşekersiz kuzum:44:
yanındaki çikolatayı al quuuu kilo alıcasssbuyrun canlarımmmm
Neresi kızlar İstanbul'un ?
ben istanbulda dogup buyudum
buyrun canlarımmmm
tüttüryosun ama o ciğerlere yazık quzum benm bırak şu mereti artık bak bebek gibi yüzün var cildine yazık etme
hoşbuldum seni gördüğüme sevndim loricim bi zamanlar yalan rüzrarı vardı orda loren vardı çok güzel hatundu aynı sen gibi
tabi senin yaş yetermi o diziye bilmem baya eskiydi çünkü :26:
geldm canım ya inan yemek filan çoktan bitti ama giremedm işte, anneme uğramam lazımdı
slm kızlar muhabbetiniz bol olsun bugün hastanede bi arkadaşı gördüm pko luydu ve bayağı uğraşmıştı 2 aydır boşverdim dedi şimdi hamileyim şoktayım diyordu gözlerinin içi nasıl gülüyordu bir ah çektim içimden keşke bende anne olsaydım dedim
slm kızlar muhabbetiniz bol olsun bugün hastanede bi arkadaşı gördüm pko luydu ve bayağı uğraşmıştı 2 aydır boşverdim dedi şimdi hamileyim şoktayım diyordu gözlerinin içi nasıl gülüyordu bir ah çektim içimden keşke bende anne olsaydım dedim
Neresi kızlar İstanbul'un ?
ne istesemm :26::26:
hadi millet enişteniz beni bekliyo uyumak içindedim ben bi garpuz yiyip gelim
e iyiymiş o zaman elleirne saqlık gülümmm enfess olmuş
yanındaki çikolatayı al quuuu kilo alıcasss
olıvıum hayatım sen?
bende istanbul yaaaa
ohhhhh eilne sakin hamaratım hançekim
yaaa hadi yaaa.. kacak girdim suraya daha hic ilerleme yokk. 1000 dediniz karpuz dediniz:)))
sende bosver, düsünme bak seninde olurrr....
yaaa hadi yaaa.. kacak girdim suraya daha hic ilerleme yokk. 1000 dediniz karpuz dediniz:)))
silkeletmeyemi gidiyon quuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?