- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #9.881
he bende onun için geldim bensiz olmassgel kuzucukkk saana ihtiyacimiz varrrrr
hosgeldin canimmmacilirsin simdii
arkadaslarimmmm hepinizi simdiden 1000 yapmis gibi kutlar. her ne kadar yasakhayal ve Loori nin gazina gelip 1000 olsun diye ugrastigimi anlamasamda:)))) 100 olmus gibi karpuzlar yemis gibi olup aseririsem bu gece karpuz lafini ortaya atan arkadasima saygilarimi gönderirim:))) hepinize iyi gecelerrrrrr, allah a emanet olunnn
arkadaslarimmmm hepinizi simdiden 1000 yapmis gibi kutlar. her ne kadar yasakhayal ve Loori nin gazina gelip 1000 olsun diye ugrastigimi anlamasamda:)))) 100 olmus gibi karpuzlar yemis gibi olup aseririsem bu gece karpuz lafini ortaya atan arkadasima saygilarimi gönderirim:))) hepinize iyi gecelerrrrrr, allah a emanet olunnn
he bende onun için geldim bensiz olmass
hoşbuldum loriiiaç canım beni açç yoksa pc başında uyuyup sabahlıcam
he bende onun için geldim bensiz olmass
hoşbuldum loriiiaç canım beni açç yoksa pc başında uyuyup sabahlıcam
eee madem bende yardım edim 1000 olmanıza hanımlar
bestim gel kuzucuk önce utandim yardim istemeyemedim sendenn..delirdimi bu kizlar dersin diyeee
saçmalasakmı neeee
hastasıyız dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yardım edersem ne alıcanyardim et o zamannn 1000 yapmaya bak nasilda acilirsinn yaz dur
Hoşgeldin senaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?