Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

namazda bu kılmak isteyenlere Hâcet namazı, dört veya
on iki rekat olarak kılınır.
Dört rekat olarak kılındığı
zaman. 1. Rekâtta : Subhaneke + Fatiha
+ 3 Âyetel Kürsî
2. Rekâtta : Fatiha + Ihlâs +
Felâk + Nas .
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta : Subhaneke + Fatiha
+ Ihlâs + Felâk + Nas .
4. Rekâtta : Fatiha + Ihlâs +
Felâk + Nas .
Namaz tamamlandiktan sonra
Allah' tan hacet neyse o istenir

yawrukuslarimm nuarin arkadasimiz duasini ve namazini kilacak hepimize bagislayacak ama isteyen kendiside duasini yapip namazini kilabilirrrr ekledim hepsiniirabbim dualarimizi kabul eder insaALLAH

Son düzenleme:
iyiyimmm habibtmmmmm oylece dolasiyorummmm bazen netim olmuyor giremiyorummm...martin sonundaa allah kismet ederse haber veririm sizeeee...bende dua okurummm yarinnn kac tane okuyacagimi soylerimm..insallah herkes hamile kalirrr

AYY YERIM SENI COK SAOL HABBITEM BENIM SEN NEKA IYI YÜREKLBI KIZSIN YA::simdiki bitti habbitemmm ama insalahh yenisine basliycaz yarindan sonra eger istersen ozaman yeni duamiza katilabilirsinn..seninde duan olursa nekadar iyi olurr hamilesin cünkü rabbim inslalh dualarimizi kabul eder habbitemmm

peki tr gidince senden haber alabilecekmiyiz netin olacakmi yagiderken haber ver unutma

Son düzenleme:
Habbıte alpınımin netı gıttı galıbaaa:26::26:

Son düzenleme:
Bende cıkım artıkınnnnnnnnnnnnnn

Eklentiler

• $hareketlicumakartlari4.webp
    32 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
aminnnnn inşallah
artık hamiş haberlerine uyanalım
valla bakın benim bu ay sonuna kadar bol bol bebiş haberi almam gerek yoksa gelmez bat tarihi
siz ayağınızı sürüyünde bizde takılalım kuyruğa

inşallah öyle olur karamelim var burda hamişlerimiz inşallah hepimiz birden kalırız da birbirimize vesile olur hayır duaları ederiz canım ...

seni almazmıyız hiç quzum yalnız daha burdayızz sen takibi bırakma ok ?

örtmenim canım benm sen napyon beaa geçmişemi daldın acep
ben sana bi mesaj yolladımdı okuyabildinmi :44::44::44:

Günaydın güzelleeerrr

hapinize hayırlı cumalar diliyorum, her anın kıymetini biliyorum ve Rabbime ondan gelen hayır ve şer için şükrediyorum...

GünaYDIn canlar..............1000. sayfayı da kaçırdım.........
Artık 2000.. sayfayı kutlarız beraber...........:18: :18: :18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalarr herkese
arkadaşlar bana bu ay soqan kürü yapın dediniz ya....ben dün klomene başladım reql bitimindede soqan kürü uygulamam lazım acaba ikisi bir arada zararlı olurmu bilgisi olan paylaşabilirmi

sanada hayırlı cumalar canım ...
soğan kürü galiba bazı hormon değerlerini etkiliyor,klomen de yumurtaların gelişimini artıran bişey..
ikisini birarada kullanma istersen yine de nolur nolmaz, şimdi klomenle seni takip de eder doktorun
zaten yumurtalar belli bir ölçüde olunca gerek görürse iğne verir .. bence hiçbişey olmadan sadece
ilaçla durum nasıl geliişicek bir gör de sonraki zamanlarda bunu değerlendir, tabi inşallah hemen kalırsında
gerek kalmaz sonraki zamanlara canım, bu ilk defa mı ilaç kullanşın bu arada ???

Günaydın güzelleeerrr

hapinize hayırlı cumalar diliyorum, her anın kıymetini biliyorum ve Rabbime ondan gelen hayır ve şer için şükrediyorum...

sanada hayırlı cumalar canım, Amin Yüce Rabbim bu mübarek Cuma gününde bizlerin de tepesinden hayırlar yağdırsın, güzel güzel evlatcıklar nasip etsin hepimize inşallah sağlıkla

GünaYDIn canlar..............1000. sayfayı da kaçırdım.........
Artık 2000.. sayfayı kutlarız beraber...........:18: :18: :18:

canım hoşgeldin rüyacım en güzel rüyam gebeliğimden önce rüyamda gördğm pozitif test rüyasıydı, sonra gittim kan verdm sonuç pozitif... sonra nasip olmadı yavrumu kucağıma almak

Son düzenleme:
caNIm çok üzüldüm ,,, başından geçenleri bilmiyordum.......Rabbim bundan sonra nasip etsin inşlhh.....

evet canım ilk defa kullanıyorum günde 1 tane içiyorum..

gümaydın kızlar, size danışmam gereken bişey var, hamilelik belirtilerinde mide yanması duydunuzmu hiç? benim 2 haftadır felaket midem yanıyor. bugün kan testi yaptırmaya gittim işyerimin yakınındaki sağlık ocağına bakmadılar yaa....

ya kızlar bişey sorucam bu konuyla alakası varmı yokmu bilemiyorum ama eğer bir fikriniz varsa lütfen benimle paylaşın. 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyorum 1 sene öncede 6 haftalık düşük yaptım malesef ve tekrar gebelik oluşmadı, 2 aydır klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi. şimdi 3. ayıma başladım , doktorum bana ilişki sonrasında bacaklarımı dikip en az 1-2 saat yatakta kalmamı söyledi, ben aynen onun dediği gibi yapıyorum bazen daha az kalıyorum yatakta fakat yataktan kalkar kalkmaz aşağı doğru akmaya başlıyor, çok afedersiniz ama sanki çiş yapıyormuşum gibi aşağıya akıyor ya bu normal mi? benim sürekli kafama takılıyor, yurtdışında olduğum için dil probleminden doktoruma da soramıyorum yani sizde de böyle mi oluyor? yoksa bende mi bir anormallik var acaba?

mide yanmasını bilmyrum duymadım canım, heyecandan olmasın o :26::26:
hayırlısı olsun inşallah sonucun hayırlı çıkar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…