- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.101
iyiyimmm habibtmmmmm oylece dolasiyorummmm bazen netim olmuyor giremiyorummm...martin sonundaa allah kismet ederse haber veririm sizeeee...bende dua okurummm yarinnn kac tane okuyacagimi soylerimm..insallah herkes hamile kalirrr
günaydıınnn
Günaydın canlarımmm
aminnnnn inşallah
artık hamiş haberlerine uyanalım
valla bakın benim bu ay sonuna kadar bol bol bebiş haberi almam gerek yoksa gelmez bat tarihi
siz ayağınızı sürüyünde bizde takılalım kuyruğa
sabah 12 den beri 3 posta misafir ağırladım da... bugün dersim yoktu evdeydim ama nete gelemedim ya.........
yeni bi yere gidecek misiniz yoksa burdan devam mı... beni almadan gitmeyin sekin...aşılama süresince size çooook ihtiyacım olacak :)
GünaYDIn canlar..............1000. sayfayı da kaçırdım.........
Artık 2000.. sayfayı kutlarız beraber...........:18: :18: :18:
günaydın kızlar hayırlı cumalarr herkese
arkadaşlar bana bu ay soqan kürü yapın dediniz ya....ben dün klomene başladım reql bitimindede soqan kürü uygulamam lazım acaba ikisi bir arada zararlı olurmu bilgisi olan paylaşabilirmi
Günaydın güzelleeerrr
hapinize hayırlı cumalar diliyorum, her anın kıymetini biliyorum ve Rabbime ondan gelen hayır ve şer için şükrediyorum...
GünaYDIn canlar..............1000. sayfayı da kaçırdım.........
Artık 2000.. sayfayı kutlarız beraber...........:18: :18: :18:
Melekcim yedim gavun , garpuzdan teşekkür ederim.......günaydın ruyabusem yasak hayal sana garpuz gavun ayırdı 1000. sayfada
caNIm çok üzüldüm ,,, başından geçenleri bilmiyordum.......Rabbim bundan sonra nasip etsin inşlhh.....
sanada hayırlı cumalar canım ...
soğan kürü galiba bazı hormon değerlerini etkiliyor,klomen de yumurtaların gelişimini artıran bişey..
ikisini birarada kullanma istersen yine de nolur nolmaz, şimdi klomenle seni takip de eder doktorun
zaten yumurtalar belli bir ölçüde olunca gerek görürse iğne verir .. bence hiçbişey olmadan sadece
ilaçla durum nasıl geliişicek bir gör de sonraki zamanlarda bunu değerlendir, tabi inşallah hemen kalırsında
gerek kalmaz sonraki zamanlara canım, bu ilk defa mı ilaç kullanşın bu arada ???
sanada hayırlı cumalar canım, Amin Yüce Rabbim bu mübarek Cuma gününde bizlerin de tepesinden hayırlar yağdırsın, güzel güzel evlatcıklar nasip etsin hepimize inşallah sağlıkla
canım hoşgeldin rüyacımen güzel rüyam gebeliğimden önce rüyamda gördğm pozitif test rüyasıydı, sonra gittim kan verdm sonuç pozitif... sonra nasip olmadı yavrumu kucağıma almak
gümaydın kızlar, size danışmam gereken bişey var, hamilelik belirtilerinde mide yanması duydunuzmu hiç? benim 2 haftadır felaket midem yanıyor. bugün kan testi yaptırmaya gittim işyerimin yakınındaki sağlık ocağına bakmadılar yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?