• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi

Kızlar 36+3 üm dün gece hastanedeydim ağrılsrım vardı 2 gündür 3 cm açılma varmış fakat sancı yok
15 eylül-1 ekim arası bekliyorduk doktora göre
1 hafta önce 2,5 kg 48 cm di

Sizce ihtimaller ne şuan
Bugün tekrar gidicem doktora
Suyun gelmesiyse ağrın da yoksa 3 cmle haftalar bekleyeni duydum

Kızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
İlk doğumun sanırım istersen bir de devlette muayene ol canım belki içine sinen doktor bulursun

Bence birde baska doktora gidin cunku ozeller para icin sezaryana daha meyilli oluyorlar

Devlet hastanesi acile gittim Nst çekildi, sancı yoktu açılma yok ama doktor yatış yapıp suni sancıyla doğumu başlatmak istedi, kendi doktorumla konuştum, gel buraya dedi, imza verip çıktım ordan doktorum duruma göre alabiliriz bebeği dedi 😍

Sezeryandan para alacak tabi devlet yokmu canım görünsen daha açılma olmadan çatıyı ne biliyorlar anlamadım açılma oldukça kendiliğinden açılan bir durum
Ya bundan kırk elli yıl önce sezeryan mi vardı doğum fizyolojik bir olay her canlı bir şekilde doğuruyor kendi başlarina bizi iyice kestiler bictiler sinir bozucu

Sezeryandan para alacak tabi devlet yokmu canım görünsen daha açılma olmadan çatıyı ne biliyorlar anlamadım açılma oldukça kendiliğinden açılan bir durum
Ya bundan kırk elli yıl önce sezeryan mi vardı doğum fizyolojik bir olay her canlı bir şekilde doğuruyor kendi başlarina bizi iyice kestiler bictiler sinir bozucu
Devlet hastanesinde doktor yok bir tane var ara sıra geliyor sanırım randevu bulmak imkansız zaten doğuma da girmiyor ebeler sadece giriyormuş

İlk doğumun sanırım istersen bir de devlette muayene ol canım belki içine sinen doktor bulursun
Evet ilk doğum devlette doktor yok ki sadece bir tane ve ona randevu bulmak imkansız 36+6 oldum bir kez bile randevu bulamadım sürekli hastanede de durmuyor doktor doğuma falan da girmiyor

Benim annem biraz sirke sürmüştü kardeşim iyy deyip bırakmıştı acaba öyle bir şey ise yarar mı oğlun için 🥹🙏
Bende sirke sürüp bıraktırmıstm meme hasta oldu oglum bak çok kötü kokuyor dedim bı kokladı sonra emmeye yeltenince eeh eeeh deyip kaçtı bidaha da yanasmamistı

Back
X