- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.141
selam kızlar bu ay 2. klomen kullanışım bugün kontrole gittim sağ tarafta 3-4 tane yumurta varmış biri 20 mm e ulaşmış çatlatma iğnesi oldum ilk defa.bu ara hergün ilişki dedi doktor durumlar gayet iyiymiş inşallah bir dahakine hamile giderim doktora..ben bu ay hergün incir yedim bir iki tane ve kivi yedim doğurganlığı arttırıyormuş herkese tavsiye ederim.ve inşallah iki üç hafta sonra müjdeli haberide veririm..herkese dua ediyorum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn
20 mm olmasi iyi dimi masallah hadi bakalim. insaallah hayirlisiyla: teyze oluruz insaallahselam kızlar bu ay 2. klomen kullanışım bugün kontrole gittim sağ tarafta 3-4 tane yumurta varmış biri 20 mm e ulaşmış çatlatma iğnesi oldum ilk defa.bu ara hergün ilişki dedi doktor durumlar gayet iyiymiş inşallah bir dahakine hamile giderim doktora..ben bu ay hergün incir yedim bir iki tane ve kivi yedim doğurganlığı arttırıyormuş herkese tavsiye ederim.ve inşallah iki üç hafta sonra müjdeli haberide veririm..herkese dua ediyorum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn
valla öyle müşkül bir durumdayım ki, ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım. eşimin de, benim de bütün sonuçlarımız gayet normal çıkıyor, buna rağmen olmaması hep kafamı kurcalıyor. acaba neden? diye. çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, umarım ben ve bekleyen herkes en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.
İpeem sen bana mesaj mi yazdin telden giriyom da
canım sabrın sonu selamet, şu hassas zamanları atlat hele sen bii ..inş kuzum yııaa onu düşünerek sabrediyorum zaten eşimde oyle soyluyo sabretmeden bişey elde edemezsin diyo... evde oturmak bana cok koyuyo canım cunku biz güzel havaları hiç atlamazdık hep gezerdık boyle olunca şok gecırdım :) neyse ki pzt doktora gidicem bana kesın olarak söylucek düşük tehdıtı olup olmadığını
Goremedim telden yemek yiyim simsi bakarimcanım aynen senin gibi kaybım oldu benm de :85: sonra aynen gebe kalamadım ibidaha :85:
üstlik bende sorunlar da var malesef :85: ama elimizden geleni yapıcaz gerisi de duadan ibaret ....
Rabbim nasip edince alıcaz evlatlarımızı kucağımıza, inşallah fazla bekletmez bizleeri ...
eee yazdm özelden msj gönderdm sana telden göülmymuki :44::44:
canım sabrın sonu selamet, şu hassas zamanları atlat hele sen bii ..
bak ne dicem sana, eğer en ufak bişi olsa bile, Rabbim korusunAllahım neden ben daha çok dikkat etmedim dersin, kendine bunu yapma sakın, herşeyi boşver sadece bunu düşün ve tevekkül et olur mu ne demişler tedbirden sonra tevekkül
burdaym örtmenm canm benm
Goremedim telden yemek yiyim simsi bakarim
Yok yazacaktim bak bida gec kalma
iyi günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Selaaammnmiyi günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Git gec kagidi getir almam derseyok yazma örtemnim nolur nolur nolur
İyilik zikzakim sen nasilsinselam kızlar nasılsınız bugün
selam kızlar nasılsınız bugün
Selaaammnm
Git gec kagidi getir almam derse
İyilik zikzakim sen nasilsin
canım hoşgeldin nasılsın bugün ??
örtmeniiiim yaaaa ama ama koştum geldim anca geldim yaa :2::2:
ayyy güldürdün beni yaaane güzel günlermiş okul yılları
hayırlısı olsun canım, sen doktorunun tedavisine göre devam et canım, bu defa 1 diyosa 1 iç sonra zaten duruma göre arttırması gerekiosa atrttır, ilacın sendeki tesirini bilmeden hareket etmemesi daha iyi bence de, ya aşırı etkilenip de kist yaparsa .. dikkatli olmakta fayda var
hayırlısı olsun canım bence heyecandandır o, bişeyleri bağlıyolar bazen ama daha bu kadar erken dönemde olmaz öle bişy yani, ama yine de sen gebe ol da kaynamayla ilgisi olmayıversin her türlüsü uyar yaniçıkınca yaz sonucunu tamammı quzumm :44::44:
Evet ogrencilik guzeldi oretmenlik o kada guzel diil
evet canım doktorun dediklerini aynen uyguluyorum..birde incir yicem suyunu içemem ama ısırarak yemeqi seviyorum doqurganlıqı artırıyormuş..
çok istemiştim bende ama kısmet olmadı işte, hepsinin ayrı güzelliği var
örtmenlik de zordur tabi çocklar bizm zamanımızdaki gibi değl şimdi uğraşmak da zor
o konuda da dikkatli olmanı öneririm, klomen zaten yumurta gelliştirici, benm bildiğim incirin de böle bi etkisi var
neblym ya da abartmadan yersen bişey olmaz belki, şunu öğrenebilir miyim? şuan günde bir tane ilaç başladın ok, peki
ne zaman gidicen tekrar kontrole??
hoşgeldin tuğçecim nasılsın bakalım ???
salı günü gel dedi doktorum canım..
sendemi örtmendin canımdersim yok evdeyim bomba gibiyim o yüzden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?