Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hadi inşallah ilkinde başarılı olursun canım, çoğusunda hemen hayırlı haber çıkıyor zaten
nikinde pek güzelmiş bayıldım... bu arada atarlımısın cidden

20 mm olmasi iyi dimi masallah hadi bakalim. insaallah hayirlisiyla: teyze oluruz insaallah

canım aynen senin gibi kaybım oldu benm de :85: sonra aynen gebe kalamadım ibidaha :85:
üstlik bende sorunlar da var malesef :85: ama elimizden geleni yapıcaz gerisi de duadan ibaret ....
Rabbim nasip edince alıcaz evlatlarımızı kucağımıza, inşallah fazla bekletmez bizleeri ...

İpeem sen bana mesaj mi yazdin telden giriyom da

eee yazdm özelden msj gönderdm sana telden göülmymuki :44::44:

canım sabrın sonu selamet, şu hassas zamanları atlat hele sen bii ..
bak ne dicem sana, eğer en ufak bişi olsa bile, Rabbim korusun Allahım neden ben daha çok dikkat etmedim dersin, kendine bunu yapma sakın, herşeyi boşver sadece bunu düşün ve tevekkül et olur mu ne demişler tedbirden sonra tevekkül

Goremedim telden yemek yiyim simsi bakarim
burdaym örtmenm canm benm

Yok yazacaktim bak bida gec kalma

Son düzenleme:

evet canım doktorun dediklerini aynen uyguluyorum..birde incir yicem suyunu içemem ama ısırarak yemeqi seviyorum doqurganlıqı artırıyormuş..

Evet ogrencilik guzeldi oretmenlik o kada guzel diil

çok istemiştim bende ama kısmet olmadı işte, hepsinin ayrı güzelliği var
örtmenlik de zordur tabi çocklar bizm zamanımızdaki gibi değl şimdi uğraşmak da zor

evet canım doktorun dediklerini aynen uyguluyorum..birde incir yicem suyunu içemem ama ısırarak yemeqi seviyorum doqurganlıqı artırıyormuş..

o konuda da dikkatli olmanı öneririm, klomen zaten yumurta gelliştirici, benm bildiğim incirin de böle bi etkisi var
neblym ya da abartmadan yersen bişey olmaz belki, şunu öğrenebilir miyim? şuan günde bir tane ilaç başladın ok, peki
ne zaman gidicen tekrar kontrole??

salı günü gel dedi doktorum canım..

salı günü gel dedi doktorum canım..

hmm günde bir ilaç en fazla 2 incir yiyip, 4 gün sonra gidiceksin bu durumda, ok tama canım
gittiğinde yumurtalarınla ilgili durumu öğren ne kadar büyümüşler kaç tane büyümüşler, buna göre
belki inciri kesmen gerekir kontrollü ol yani olur mu :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…