Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

CaNım en erken belirti göğüslerde hassasiyet ve adetin gecikmesi......Mide yanması duymamıştım ,,, kursak kaynaması dedikleri şeyi yaşadım ben hamileyken çookk fazla ama 2 , 3 aydan sonra başlamıştı.....
sen en iyisi test alıp kendin yap..

belinin altına da yastıkla destek yapabilirsin canım
normal herkesin öyle oluyor genelde ne kadar yatsan da bir süre sonra geri gelebilir
o süreçte ilerleyebilenler yeterli canım sakın kafanı takma buna, sen tedavine devam et, doktorun dediklerini de uygula,
inşallah en kısa zamanda ulaşırsın kuzucuğuna tatlım

mide yanmasını bilmyrum duymadım canım, heyecandan olmasın o :26::26:
hayırlısı olsun inşallah sonucun hayırlı çıkar tatlım

aminn inşallahh öledirr.. buraya yazdıktan sonra bi araştırdımda nette bazı kişilerde olurmuşş ama çok nadir... bakalımmm hayırlısııı :))

sabah test yaptım ama silik çizgi çıktı, ondan kan tahlili yaptırmak istedimm ama malasefkii sağlıkk sistemimizz izinn vermiyorrr (( artık öğle arasında özel hastaneye gidicem orda yapıcamm.. buarada herkeze hayırlıı cumalar.... Allah dualarımızı kabull etsinn....

evet canım ilk defa kullanıyorum günde 1 tane içiyorum..

hayırlısı olsun canım, sen doktorunun tedavisine göre devam et canım, bu defa 1 diyosa 1 iç sonra zaten duruma göre arttırması gerekiosa atrttır, ilacın sendeki tesirini bilmeden hareket etmemesi daha iyi bence de, ya aşırı etkilenip de kist yaparsa .. dikkatli olmakta fayda var

aminn inşallahh öledirr.. buraya yazdıktan sonra bi araştırdımda nette bazı kişilerde olurmuşş ama çok nadir... bakalımmm hayırlısııı :))

hayırlısı olsun canım bence heyecandandır o, bişeyleri bağlıyolar bazen ama daha bu kadar erken dönemde olmaz öle bişy yani, ama yine de sen gebe ol da kaynamayla ilgisi olmayıversin her türlüsü uyar yani çıkınca yaz sonucunu tamammı quzumm :44::44:

günaydıınnn kızlar nasılsınız off hava öok güzel yıaa insanın cıkıp gezesi geliyo ama malesef bana dolaşmak yasak olduğu içi çıkamıyorum (((((((((((((((((((((

İnsallah hamilesindir canim silik cizgi cikanlar hamile oluyo

Sana da hayırlı cumalar canım..Güzel haberlerle gelirsin inşllh.....

günaydıınnn kızlar nasılsınız off hava öok güzel yıaa insanın cıkıp gezesi geliyo ama malesef bana dolaşmak yasak olduğu içi çıkamıyorum (((((((((((((((((((((

keşke bende gebe olsam da dışarılara çıkamasam incim nurummm
maşallah sana da Rabbim nazarlardan korusun aksilik olmadan tamamına erdirsin inşallah
koru tabi bebişini sen doğunca berbaer çıkarsınız gezmelere parklara

günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah göbişler bebişlerle dolsun inşallahhhhh
ben bi ce eee diyim dedim eve gidim gelicem sizi seviyorum

selam kızlar bu ay 2. klomen kullanışım bugün kontrole gittim sağ tarafta 3-4 tane yumurta varmış biri 20 mm e ulaşmış çatlatma iğnesi oldum ilk defa.bu ara hergün ilişki dedi doktor durumlar gayet iyiymiş inşallah bir dahakine hamile giderim doktora..ben bu ay hergün incir yedim bir iki tane ve kivi yedim doğurganlığı arttırıyormuş herkese tavsiye ederim.ve inşallah iki üç hafta sonra müjdeli haberide veririm..herkese dua ediyorum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn

Doktorun kalkma dediyse sakın kalkma canıM....sONra bol bol gezersiniz bebişle...

Kocisi yolladim okiyim dedim 1000 bensiz yapmissiniz bide salavatimi bitirmistim naza yazdim ama gordu mu acaba?
Sonra uyumusum

iyi etmişin canımcm, sen benm mesajımı göremednmi hâlâ yaww :44::44::44:
son listeyi incelemedim ben de 10 sayfa önce filan eklemişti tüm okuyanları güncellemişti orda ama bilemedm ki??
eklemiştir seni de herhalde sanırım bitti bu dua zaten yasak yazmıştı bitirme duasını yapıckmş isteyen herkes
nuarin de yapıcakmış hepimiz için dediydi o da

günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah göbişler bebişlerle dolsun inşallahhhhh
ben bi ce eee diyim dedim eve gidim gelicem sizi seviyorum

hadi git gel beklyruz canım sensiz olmazz :13::13::13::13::13:

valla öyle müşkül bir durumdayım ki, ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım. eşimin de, benim de bütün sonuçlarımız gayet normal çıkıyor, buna rağmen olmaması hep kafamı kurcalıyor. acaba neden? diye. çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın, umarım ben ve bekleyen herkes en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz.

İnşllah faydalı olur canım....burda güzel haberleri paylaşırsın bizimle....

İpeem sen bana mesaj mi yazdin telden giriyom da

inş kuzum yııaa onu düşünerek sabrediyorum zaten eşimde oyle soyluyo sabretmeden bişey elde edemezsin diyo... evde oturmak bana cok koyuyo canım cunku biz güzel havaları hiç atlamazdık hep gezerdık boyle olunca şok gecırdım :) neyse ki pzt doktora gidicem bana kesın olarak söylucek düşük tehdıtı olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…