- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.121
CaNım en erken belirti göğüslerde hassasiyet ve adetin gecikmesi......Mide yanması duymamıştım ,,, kursak kaynaması dedikleri şeyi yaşadım ben hamileyken çookk fazla ama 2 , 3 aydan sonra başlamıştı.....gümaydın kızlar, size danışmam gereken bişey var, hamilelik belirtilerinde mide yanması duydunuzmu hiç? benim 2 haftadır felaket midem yanıyor. bugün kan testi yaptırmaya gittim işyerimin yakınındaki sağlık ocağına bakmadılar yaa....
ya kızlar bişey sorucam bu konuyla alakası varmı yokmu bilemiyorum ama eğer bir fikriniz varsa lütfen benimle paylaşın. 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek düşünüyorum 1 sene öncede 6 haftalık düşük yaptım malesefve tekrar gebelik oluşmadı, 2 aydır klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi. şimdi 3. ayıma başladım , doktorum bana ilişki sonrasında bacaklarımı dikip en az 1-2 saat yatakta kalmamı söyledi, ben aynen onun dediği gibi yapıyorum bazen daha az kalıyorum yatakta fakat yataktan kalkar kalkmaz aşağı doğru akmaya başlıyor, çok afedersiniz ama sanki çiş yapıyormuşum gibi aşağıya akıyor ya bu normal mi? benim sürekli kafama takılıyor, yurtdışında olduğum için dil probleminden doktoruma da soramıyorum yani sizde de böyle mi oluyor? yoksa bende mi bir anormallik var acaba?
mide yanmasını bilmyrum duymadım canım, heyecandan olmasın o :26::26:
hayırlısı olsun inşallah sonucun hayırlı çıkar tatlım
CaNım en erken belirti göğüslerde hassasiyet ve adetin gecikmesi......Mide yanması duymamıştım ,,, kursak kaynaması dedikleri şeyi yaşadım ben hamileyken çookk fazla ama 2 , 3 aydan sonra başlamıştı.....
sen en iyisi test alıp kendin yap..
evet canım ilk defa kullanıyorum günde 1 tane içiyorum..
aminn inşallahh öledirr.. buraya yazdıktan sonra bi araştırdımda nette bazı kişilerde olurmuşş ama çok nadir... bakalımmm hayırlısııı :))
Hayirli cumalar kizlar
sabah test yaptım ama silik çizgi çıktı, ondan kan tahlili yaptırmak istedimm ama malasefkii sağlıkk sistemimizz izinn vermiyorrr(( artık öğle arasında özel hastaneye gidicem orda yapıcamm.. buarada herkeze hayırlıı cumalar.... Allah dualarımızı kabull etsinn....
Sana da hayırlı cumalar canım..Güzel haberlerle gelirsin inşllh.....sabah test yaptım ama silik çizgi çıktı, ondan kan tahlili yaptırmak istedimm ama malasefkii sağlıkk sistemimizz izinn vermiyorrr(( artık öğle arasında özel hastaneye gidicem orda yapıcamm.. buarada herkeze hayırlıı cumalar.... Allah dualarımızı kabull etsinn....
günaydıınnn kızlar nasılsınız off hava öok güzel yıaa insanın cıkıp gezesi geliyo ama malesef bana dolaşmak yasak olduğu içi çıkamıyorum(((((((((((((((((((((
Kocisi yolladim okiyim dedim 1000 bensiz yapmissiniz bide salavatimi bitirmistim naza yazdim ama gordu mu acaba?örtmenim canım benm bi göründün bi kayboldun sabah yaww
sana da hayırlı cumalar olsunn
Doktorun kalkma dediyse sakın kalkma canıM....sONra bol bol gezersiniz bebişle...günaydıınnn kızlar nasılsınız off hava öok güzel yıaa insanın cıkıp gezesi geliyo ama malesef bana dolaşmak yasak olduğu içi çıkamıyorum(((((((((((((((((((((
Kocisi yolladim okiyim dedim 1000 bensiz yapmissiniz bide salavatimi bitirmistim naza yazdim ama gordu mu acaba?
Sonra uyumusum
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah göbişler bebişlerle dolsun inşallahhhhh
ben bi ce eee diyim dedim eve gidim gelicem sizi seviyorum
belinin altına da yastıkla destek yapabilirsin canım
normal herkesin öyle oluyor genelde ne kadar yatsan da bir süre sonra geri gelebilir
o süreçte ilerleyebilenler yeterli canım sakın kafanı takma buna, sen tedavine devam et, doktorun dediklerini de uygula,
inşallah en kısa zamanda ulaşırsın kuzucuğuna tatlım
selam kızlar bu ay 2. klomen kullanışım bugün kontrole gittim sağ tarafta 3-4 tane yumurta varmış biri 20 mm e ulaşmış çatlatma iğnesi oldum ilk defa.bu ara hergün ilişki dedi doktor durumlar gayet iyiymiş inşallah bir dahakine hamile giderim doktora..ben bu ay hergün incir yedim bir iki tane ve kivi yedim doğurganlığı arttırıyormuş herkese tavsiye ederim.ve inşallah iki üç hafta sonra müjdeli haberide veririm..herkese dua ediyorum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn
inşallah öyle olur karamelim var burda hamişlerimiz inşallah hepimiz birden kalırız da birbirimize vesile olur hayır duaları ederiz canım ...
seni almazmıyız hiç quzum yalnız daha burdayızz sen takibi bırakma ok ?
örtmenim canım benm sen napyon beaa geçmişemi daldın acep
ben sana bi mesaj yolladımdı okuyabildinmi :44::44::44:
keşke bende gebe olsam da dışarılara çıkamasam incim nurummm
maşallah sana da Rabbim nazarlardan korusun aksilik olmadan tamamına erdirsin inşallah
koru tabi bebişini sen doğunca berbaer çıkarsınız gezmelere parklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?