- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #10.261
yasakhayal sen Trakyalı falanmısın acep ??? :26::26::26: kızce falan diyorsun
canlar dün hacet namazını kıldım ve ustüne hepinız adına yasin-i serif okudum ya Rabbim! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyoruz. Senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et Allahım sen isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlatlar, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet duaile..
sağol mersahım nasılsın
ipekim adet olcak gibi ağrılarım var ve gögüslerim sızlamaya devam ediyor sen nasılsın
salavata tekrar basladıkmı ilhanazım
hayaliiimmmmmm
yaa benim çok başım dönüyor reqliminde 4. günündeyim...acaba bu baş dönmesi gelecek ay hamiş olucamın belirtisi olabilirmüüü
yok bestimm trakyali kizcelerden ögrendim vallaartikinda diyom valla
ypok zikzakımm bu gün okuduğumuz son gündü sen bitirdin mi 200 deneyiiidüşeyim hemenn
canlar dün hacet namazını kıldım ve ustüne hepinız adına yasin-i serif okudum ya Rabbim! Sana yalvarıyoruz. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyoruz. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyoruz. Senin hatırın için kabul etmesini istiyoruz. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et Allahım sen isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlatlar, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet duaile..
bu tefriciyeye sürekl okuyacak mıyız yoksa başka dualara da geçicez mi meryem suresi felan...
tmm şincik oldu o zaman de bakalım
benim temizlik yapmam lazım
söylediğim gün okumustum yazdım görmedin heralde nazım
[SUP][/SUP]
aminnnn Allahımm bu güzell dileklerini kabul eder inşallaahhhh :)))
hastane simcik aciklama yapiyo ölmedi ama her an kaybede biliriz dedii...:26::26::26::26::26::26:
kiz simdiden olurmu du bi hele reglin bitsin yumurtaciklarin olussun catlasin spermciklerle bi bulussunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?